10W-40-es Mol olaj van, de az nem Racing, hanem scooter vagy street fantázianéven fut.
Mondanám, hogy én is segítenék, de az a helyzet, hogy most már munkaidőben nem érek rá, mert sikerült állást találni
Interneten az olajat INNEN olajszűrőt bármelyik autóalkatrész hálózatnál kaphatsz, mert megegyezik a Suzuki Swift olajszűrőjével, a légszűrőre viszont nincs ötletem, mert Hiflofilrot még lehetne is a netről rendelni, viszont az nem gyárt k8 utáni busához...
szia
van hely ahonnan jo arban lehet szerezni ezeket a termekeket
legszuro
olajszuro
Mol 4t racing 10-40 w t?
te vagy ebben nagy spiller most cserelnem le a dolgokat ismet
ha internetes rendeles az tuti lenne vagy debrecen kornyeke
onnan indul a futar majd o kihozna
elore is koszi
udv
Ma ebben a szép időben sikerült egy laza 400km gurulni , igazat meg vallva a reggeli deresedő plexi nem volt annyira kellemes érzés hiányzott a napocska
Mondanám, hogy én is segítenék, de az a helyzet, hogy most már munkaidőben nem érek rá, mert sikerült állást találni
Interneten az olajat INNEN olajszűrőt bármelyik autóalkatrész hálózatnál kaphatsz, mert megegyezik a Suzuki Swift olajszűrőjével, a légszűrőre viszont nincs ötletem, mert Hiflofilrot még lehetne is a netről rendelni, viszont az nem gyárt k8 utáni busához...
van hely ahonnan jo arban lehet szerezni ezeket a termekeket
legszuro
olajszuro
Mol 4t racing 10-40 w t?
te vagy ebben nagy spiller most cserelnem le a dolgokat ismet
ha internetes rendeles az tuti lenne vagy debrecen kornyeke
onnan indul a futar majd o kihozna
elore is koszi
udv
A motor elkelt vagy lehet rá alkudozni esetleg?!
Szint úgy bocsi Mr. né
Schubert C3 vagy Bmw System 6. Azt még nem tudom
Mindegyik csendes de a legkönnyebb a sys 6
Egy bukó németből postázása kb mennyi lehet?
Köszi
Ma ebben a szép időben sikerült egy laza 400km gurulni , igazat meg vallva a reggeli deresedő plexi nem volt annyira kellemes érzés hiányzott a napocska
Még szerencse,hogy legalább én védekeztem!
Bocs Biri! .