Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Virág
szép estét mindenkinek,

ha valaki tudna eladó k8-k9 hayabusát szép és jó állapotban az kérem szóljon, mert én a közeljövőben vennék egy sólymot.
email címem megtalálható az adatlapomon

előre is köszönettel
Emlékszem a régi problémákra...
Nekem is 50.000Km nél esett át a motorom egy hasonló nagy szervizen.
egy éve van nálam, amikor megvettem csak olajcsere meg ilyesmi volt.
Ha visszaemlékszel nekem volt a vételnél több gondom is a legsúlyosabb a generátortekercs zárlat, stb. El volt hanyagolva a gép.
Ezért gondoltuk, h télen átnézzük alaposan, nálunk ez az alapos.
Szerintem most mindent kicserélek és jobb lesz mint új korában.
Fontos h szezon alatt problémamentes legyen.
Tiszteletem az Uraknak.
Érdeklődnék, hogy van-e itt Valaki, aki Balatonboglár környékén lakik, és március 10-e környékén ráérne?
Köszönöm a választ!
Üdv. Szabolcs
Miért kellett ennyire szétszedni, baja volt, vagy csak az 50.000 Km-es karbantartás?
Jó estét mindenkinek!
nem vagyok hozzáértő
vizuális élményként szarul néz ki így laikus szemmel.
most hívtam a full gas-t, hát kemény áraik vannak.
a legjobban a benzinszűrőn vagyok kiakadva 12k-ért
70-80 lenne ott a cucc, a fokozatérzékelő nélkül.
Asszem kicsit utánanézek még
mi néz ezen ki szarul? az, hogy kicsit kormos ill. égett a hengerfej, meg a dugattyúk teteje, az teljesen normális, lepucolás után is ilyen lesz pár kilométer után
nem tudom mitől nézhet ki ilyen szarul, most csinálom rajta az 50k szervizt. Nálam a tavalyi szezont nyomta végig, lövésem sincs az előző tulaj milyen szinten tartotta karban, hogyan bánt vele.
Mindegy, most szépen megcsináljuk, és akkor remélhetőleg baba lesz:)
köszi:)
nekem akad itt egyéb munka is, azért van ennyire szétkapva
Üdvözletem mindenkinek

Animal esetleg próbáld meg Kispesten a Ricsit-bontót, vagy Vecsésen a Zolinál
Én is most cseréltem de nem ilyen mélységben......
Did lánc a motoroázistól. Feszítőket és a tömítést bármelyik kereskedésbe megveheted mert nincs utángyártott. Tudtommal.
Sziasztok:)
Tudtok valami boltot, ahol be tudom szerezni az alábbi alkatrészeket a paripámhoz?

vezérműlánc
első láncvezető
hátsó láncvezető
hengerfej tömítés
benzinszűrő (külső ac-s)

előre is köszönöm
Aki ma 27 éves azt az Isten éltesse
Haligali
nem talaltam volna en sem furcsanak hogy elojon kesobb valami problema,
barmi megserthette volna akkor kis darabka a telo lehuzon a a gumit igy sokkal tobb por-szennyezodes juthatott volna bele az olajba
ezert kell az olajakaz cserelni szinten fekek stb mindig szivarog be szennyezodes

udv
Szép reggelt mindenkinek
Nem,nem....tavaly Menyával szétszedtük,és telo olajat cseréltünk rajta,mert kellett,és biztos figyelmetlenek voltunk,és megsértettük a szimeringet....ilyen egyszerű a dolog kérlek!