ha valaki tudna eladó k8-k9 hayabusát szép és jó állapotban az kérem szóljon, mert én a közeljövőben vennék egy sólymot.
email címem megtalálható az adatlapomon
egy éve van nálam, amikor megvettem csak olajcsere meg ilyesmi volt.
Ha visszaemlékszel nekem volt a vételnél több gondom is a legsúlyosabb a generátortekercs zárlat, stb. El volt hanyagolva a gép.
Ezért gondoltuk, h télen átnézzük alaposan, nálunk ez az alapos.
Szerintem most mindent kicserélek és jobb lesz mint új korában.
Fontos h szezon alatt problémamentes legyen.
Tiszteletem az Uraknak.
Érdeklődnék, hogy van-e itt Valaki, aki Balatonboglár környékén lakik, és március 10-e környékén ráérne?
Köszönöm a választ!
Üdv. Szabolcs
nem vagyok hozzáértő
vizuális élményként szarul néz ki így laikus szemmel.
most hívtam a full gas-t, hát kemény áraik vannak.
a legjobban a benzinszűrőn vagyok kiakadva 12k-ért
70-80 lenne ott a cucc, a fokozatérzékelő nélkül.
Asszem kicsit utánanézek még
mi néz ezen ki szarul? az, hogy kicsit kormos ill. égett a hengerfej, meg a dugattyúk teteje, az teljesen normális, lepucolás után is ilyen lesz pár kilométer után
nem tudom mitől nézhet ki ilyen szarul, most csinálom rajta az 50k szervizt. Nálam a tavalyi szezont nyomta végig, lövésem sincs az előző tulaj milyen szinten tartotta karban, hogyan bánt vele.
Mindegy, most szépen megcsináljuk, és akkor remélhetőleg baba lesz:)
Én is most cseréltem de nem ilyen mélységben......
Did lánc a motoroázistól. Feszítőket és a tömítést bármelyik kereskedésbe megveheted mert nincs utángyártott. Tudtommal.
Haligali
nem talaltam volna en sem furcsanak hogy elojon kesobb valami problema,
barmi megserthette volna akkor kis darabka a telo lehuzon a a gumit igy sokkal tobb por-szennyezodes juthatott volna bele az olajba
ezert kell az olajakaz cserelni szinten fekek stb mindig szivarog be szennyezodes
Nem,nem....tavaly Menyával szétszedtük,és telo olajat cseréltünk rajta,mert kellett,és biztos figyelmetlenek voltunk,és megsértettük a szimeringet....ilyen egyszerű a dolog kérlek!
ha valaki tudna eladó k8-k9 hayabusát szép és jó állapotban az kérem szóljon, mert én a közeljövőben vennék egy sólymot.
email címem megtalálható az adatlapomon
előre is köszönettel
Nekem is 50.000Km nél esett át a motorom egy hasonló nagy szervizen.
Ha visszaemlékszel nekem volt a vételnél több gondom is a legsúlyosabb a generátortekercs zárlat, stb. El volt hanyagolva a gép.
Ezért gondoltuk, h télen átnézzük alaposan, nálunk ez az alapos.
Szerintem most mindent kicserélek és jobb lesz mint új korában.
Fontos h szezon alatt problémamentes legyen.
Érdeklődnék, hogy van-e itt Valaki, aki Balatonboglár környékén lakik, és március 10-e környékén ráérne?
Köszönöm a választ!
Üdv. Szabolcs
vizuális élményként szarul néz ki így laikus szemmel.
most hívtam a full gas-t, hát kemény áraik vannak.
a legjobban a benzinszűrőn vagyok kiakadva 12k-ért
70-80 lenne ott a cucc, a fokozatérzékelő nélkül.
Asszem kicsit utánanézek még
Mindegy, most szépen megcsináljuk, és akkor remélhetőleg baba lesz:)
nekem akad itt egyéb munka is, azért van ennyire szétkapva
Animal esetleg próbáld meg Kispesten a Ricsit-bontót, vagy Vecsésen a Zolinál
Did lánc a motoroázistól. Feszítőket és a tömítést bármelyik kereskedésbe megveheted mert nincs utángyártott. Tudtommal.
Tudtok valami boltot, ahol be tudom szerezni az alábbi alkatrészeket a paripámhoz?
vezérműlánc
első láncvezető
hátsó láncvezető
hengerfej tömítés
benzinszűrő (külső ac-s)
előre is köszönöm
nem talaltam volna en sem furcsanak hogy elojon kesobb valami problema,
barmi megserthette volna akkor kis darabka a telo lehuzon a a gumit igy sokkal tobb por-szennyezodes juthatott volna bele az olajba
ezert kell az olajakaz cserelni szinten fekek stb mindig szivarog be szennyezodes
udv