Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tittelett!
Fantasztikus napot töltöttünk el egy tanyán,ahol néhány jó csepp pálinka után felfedező útra mentünk....
http://youtu.be/rnJ7n-Bws_s
már az is baj ha ketten haverkodunk?....
Persze már megint az XX-es különítmény
Vagy ha a "dinnyét" kiveszi...
persze! mert hátul ülsz....
Öcsike!
Inkább 130 ( legalább is nekem) mert alatta terheli a csuklót.
116 kilómmal kényelmesen elférek a tanktól.
Helló mindenkinek

Öcsike vagyok,és érdeklődnék tőletek a Hayabusa iránt
Igazából próbáltam már,és nagyon bejött,mindene.
Igaz hosszú úton még nem.
Jelenleg egy sv 1000N em van,de ha cserélek a busára gondoltam,tudom nem sétagalamb de nagyon tettszik!

Olyan kérdésem lenne hogy ha laza túrában megy vele az ember (van ilyen is a barátaimmal 110-130 km/h),akkor kényelmetlen a csuklónak?
És sajnos egy kis hassal is rendelkezek,ami kicsit dörgölte a tankot,de nem nagyon,az nem zavaró hosszú úton? (Van e köztetek ilyen,nagyobb bendőjű? )
Egyszer eljött velem egy busás Balatonkerülő túrára,voltunk kb 35-en,de nem mentünk vadul,de azt mondta nem volt nagyon kényelmetlen............Nem tudom igazat mondott e,mert sokszor igazgatta a hátát

Van aki meg azt mondja valamit valamiért
Meg lehet szokni az üléspozíciót?
Nekem sem azért kell hogy 100-al mászkáljak vele,de sokszor normálisan kell menni,mert a sünök mindenhol ott vannak
Köszi
nem is neked irtam....
A munkahely? Elég sz@r... A barátom felesége a főnök, a hely tele van 20-25 éves csajokkal, a munka kevés, mondjuk sajnos a pénz is, de ki lehet bírni...
Metzeler M5 elso sport cipot adtam a gepre eggyenlore meg a vedo reteg se kopott le rolla majd kesobb irok rolla milyen is vele teperni az utakat.
Hatul meg mindig michelin pilot road 2ct ugyel a loerokre
Ha nem vallik be a beszallitas amit igertek akkor ezt az utat is valaszthatom
koszi
Koszi az infot pont ez kellett ezekszerint most nins akcioban az olaj
szuro problema lehet megoldodik azt tudnak ide is szerezni jo arban
milyen az uj munkahely?
Koszi udv

Én nem haverkodom!
persze az a legjobb ha viszonylag sürűn találkozunk és még jól is érezzük magunkat!
további szép estét!
mennem kell mert holnap is dolgoznom kell menni......
szerintem meg jobb ha ritkán talizunk mintha sűrűn,de akkor meg ütjük egymást.....
a tavaszt meg ne várd!
addigra kész leszek a hubazmegdekurvajólnézkiésmilyenrohadtjólmenős motorommal,és amikor mellémállsz (miután bevártalak) rájössz majd hogy valójában te is egy hondát szeretnél,csak sajnos tiszában leszel vele,hogy akkor is csak második lehetsz...
Lassan már az acsarkodás is jobb a semminél
Soha sem lesz már tavasz
nem titkos!
de nem is szentirás!
a többieket meg nem tudom....
nem tudok acsarkodásról!
Mi van a többiek már nem is akarnak haverkodni?
Mondjuk én ismerem titkos vágyadat
mi az hogy ti?
csak én jöttem haverkodni..
a gyengére meg ki sem térek...(ugyis visszavonod amikor meglátod a drágaszágot!)
Jól van, jól van, ti kis gyengék barátkozhatunk
nem emlékszem hogy tiltva lenne.....
Üdv.
Talán segít.

Légszűrő
Mi van? Haverkodni akarsz?