Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én részemről nem ezt írtam,de legyen neked!
Az én busám 2003-as, és 5000km után fogyasztott 0.5 l olajat. Szerintem az jelentéktelen. A legújabb csúcsfejlesztések is kemény olajzabállók.
Nekem 5.-éve van Busa, a Valvoline-t nem ette egyik sem
zmenyus,

hétfőn jön a cucc....
Én az angol uv színűt töltöm vazze!....
Te mit csináltál vazze!?
Miért nem vaú ha gondod van?
Aham...tehát majdnem tök mindegy melyiket locsolom bele, az idő majd eldönti hogy jó vagy rossz döntésnek bizonyult.
Tehát ha jól értem, akkor azt az olajat kell belerakni - vagy az jó bele -, amit a legolcsóbban tudok megvenni...

Értem...
Repsol volt a fgyöngyömbe már 2 alkalommal....nincs panasz rá,de nem tetszik....váltunk! Annyi a pozitívuma a repsolnak,hogy nem zabálja a moci...
Épp mit tudok megvenni..... Actevot 2000.- ért szoktam adni.
múltkor jött helyette bixxol, most az van benne. Tök mindegy melyiket zabálja meg.
Én eddig(sok éven át) Castrolt használtam.Tavaly váltottam Repsolra!
Különbség:szerintem semmi!Legalábbis utcai használatban!Hogy mért váltottam?!Mert beleszaladtam egy akcióba!Ennyi!
animal,

mindent tudunk adni hozzá gyáriban is, meg van amit nem gyáriban is..
Tömités: pl cometic is
vezlánc: DID,Vance and Hines, stb...
Ezen mindig elgondolkozom, hogy valaki feltesz egy ilyen kérdést hogy ki milyen olajat használ és hogy melyik a jó bele..

És aki hazsnálja, az milyen infót tud róla adni, ami érdemi....
Üdv. mindenkinek.
Castrol ActEvo Extra 10W40, illetve Repsol Sintetico, esetleg Repsol Racing olajat használ(t) valaki esetleg? Olajcsere lenne, többek között ezért kérdezem.
Szép napot mindenkinek
És a számom az adatlapomon van, nem kell senkitől elkérni
Inkább most hétvégén hívj, mert hétközben olyan helyen dolgozom, ahol nem-igen van térerő.
rád
Hali!

Five komoly beszédem van veled!

Pep-től elkértem a számod ha nem zavarlak hétfőn rás csörögnék!
Szép napot mindenkinek!