Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek! Ma sajnos kiderült hogy a motorom váltó hibás! Padra tették és ezt a tényt állapították meg! Nagyon sajnálom! 23000km-el váltó hiba ez tré! Számomra hihetetlen mert nem ütöttem de ez is csak velem történhet meg! Eldöntöttem megjavíttatom és jövőre lecserélem! Mivel a Hayabusa áll a szívemhez közel ezért csak is ez jöhet szóba! De csak is 0 km-es! Remélem azzal nem fürdök be!
ha gondolod... de előre mondom még szabad szemmel is alig lehet látni nappal főleg az irányjelzőt...
Majd ezzel az új irányjelzősféklámpásmindenegyben lámpionnal majd egy vidit feltennél?

Azt én is mindenképp le fogom dobni róla
Köszi, én is bízom benne
Szép!
Már csak azt a csúnya rendszámtáblatartót kellene róla levenni!
Nézd meg a képeimet,meglátod szebb úgy!
Szép napot mindenkinek
Szép lett! Remélem több szerencséd lesz mint az előző kasztnival.
Még pár apróság, pl. takarítás, polír, felnifújás, etc. és kész is van
Hali!
Suzuki eredeti karbon dekli védő,20.000 Ft + posta költség. Ennyi volt nyáron a kecskeméti suzuki márka boltban.
Ki is használtam a napsütést!
Mondjuk tapadás nem sok volt a +3 fokban kopott hátsógumival, a sárfelhordásokkal teli úton, de annál jobban élveztem!
Neki dekli védő kellene pluszban a deklire.
Melus!Nekem is van egy,ha Menyának már nincs meg!Eladó....
Számom az adatlapomon!

Csináltunk most egy Nitrogén Show-t!Ajánlom azt is!
-196 fokra fagyasztottam az ételeket!
Óriási siker volt!
Kösz! Beszéltem vele, de neki deklije van, nekem meg plusszba védő kellene jobb-bal oldalra. De azért thenx.
Az konkrétan van keresd Menyust itt a Busa fórumon, nála van egy.
Köszi a cimet, de itt régebben beszélgettek valami kinai deklivédőről Busára arról nem tudsz semmit?
Ha generátorfedélre kell, talán a gyári Suzuki a legolcsóbb Carbonból.
Szép napot mindenkinek
Szevasztok Kollégák!
Segitség kellene B-King motoromhoz keresek deklivédőt de sehol nem találok megfelelőt és árban is azt hiszik, hogy én nyertem meg a lottóötöst. Tudtok valami okos dolgot? Köszönöm