Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tegnapi hozzászólásokat, ma megvettük a motort szerintem hibátlan állapotú, kaptam rá 6 hónap Garanciát is...Korrekt volt nagyon az eladó nagyon.Majd teszek később fel képeket róla...
Sziasztok
Szép a mocid. Én meg tavaly vettem 2005-évjárat 6950km-rel most 18000km van benne. 1400000ft. De most hogy megcsináltam ahogy én szeretném nem adnám oda 1,5 sem! Igaz árulom de egy kicsit többért, ha valaki értékeli a jót megveszi ha nem akkor marad.
Persze igy értető ,a 2 kiló..
De neked sem kell már levenni a hengerfejet...Én ugy számolom,hogy egy kilo az év kezdet....
Tavaly volt a szokásoson kívül szelepállitás 48000 km-nél. ..
Gumit fékbetétet fékfolyadékokat cseréltem ..
Sajnos az én estemben simán megvolt évente a 200.000Ft, sőt....
Nekem is 50.000Km van a motoromban, és minden évben jött valami kiadás, ami eredményezte ezt a magas összeget, amit a karbantartásra költöttem.
Féktárcsa, láncszett, vez.lánc, szelepszár szimering, komplett hengerfej...
Két évente fékfolyadék, hűtőfolyadék, kétévente villa olaj, légszűrő.
Lehet, hogy velem van a baj, de én mindent cseréltettem, amiben egy pici hiba is volt, és csak gyári új alkatrészre, és ugye még a munkadíj sem olcsó.
Biztos, hogy egy új motorra kevesebbet kell költeni, mert "csak" a kötelező szerviz van, de nekem ennyibe került a jelenlegi műszaki állapotot elérni.
2011-ben már csak a kötelező dolgok lesznek, mert már minden meg van csináltatva a motoromon, így remélem idén kevesebbe fog kerülni.
Egyet értek veled,igazából amire én használnám arra én sem vennék hatszázast,meg hát azért ebben még 10 évesen is anyag van....
Szép a te mocid is.........
Remélem én is veszek nem sokára.........
Teljesen igazad van. Aki meg ezeket a karbantartásokat megcsinálja, az nem igazán adja el. Az enyémre is rá kell locsolni minden évben egy rahedli pénzt, és úgyse fizetné meg senki, meg igazándiból nem tudnék úgyse mondani egy olyan motort, amire lecserélném ezt, mert arra a típusú használatra, amire én használom, tán egy ilyen kategóriájú motor a legjobb. Stabil, nem téríti ki az útjából egy kavics, mint egy 600-ast, el is lehet férni rajta, megyeget is viszonylag jól...
Hahó
Nem kötekedni akarok előre szólok. De nekem is 2005 busám van és az első irányjelzők fehérek, és a tankon csak S betű található. De lehet, hogy tévedek. Ilyen volt, ilyen lett.
sajnos.Egy szolnoki sráctól vettük akinek volt egy quad balesete és nem tudott motorra ülni egy darabig a vasak miatt és eladta.Az AC -val kezdődött majd a tank belsejében kezdett leválni valami fényezés és újból benyekkent az AC. Valószínű nem volt valós sem a km sem a tulaj....
Beszéltem a tulajdonossal,új kora óta az övé el csúszott vele és akkor csináltatta ezt a fényezést rá. Övé Érden a MOTOKO szerviz. Vállal 6 hónap garit a motorra korrekt embernek tűnt a telefonban. Nem újat keresek csak olyat ami megy a lábán és nem a tréler viszi...
Azért próbáltam infót gyűjteni mert volt 1,5 évvel ezelőtt egy k6-os Hayánk de azzal nem kicsit szívtunk... AC,tank, gyújtáskapcsoló,és még sorolhatnám,most ismét fáj a szivem egyre de próbálok körültekintőbb lenni.
Már alig várom,hogy elhozhassam aztán majd kiderül hogy jól döntöttünk e.