Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik motorrevü tesztben ahol a nagy vasakat hasonlítják, ott sajna a madár az utcsó. Ráadásul még a régebbit is jobbnak tartják bizonyos dolgokban
Fekete plexivel nem mindegy? Én úgy tolom!
Én nem nagyon látok tengelytáv változást itt...
Mondjuk ettől még változhat sok minden, de az pl. biztos, hogy a motor a vázhoz ugyanott kapcsolódik, minimális a különbség a segédberendezések elhelyezkedésében is, amin esetleg változtattak, az az utánfutás az első keréknél. A kezelhetőségbeli különbséget inkább az eltérő profillal rendelkező gumiknak, és a jobb specifikációjú rugózó elemeknek tudnám be, érdemes lenne azonban tenni egy próbát teljesen ugyanolyan, vadiúj gumikal rendelkező motorokkal, nem biztos, hogy közúton, egy átlagos pilóta megérezné a kanyarbeli viselkedés közötti különbséget a két generációnál... Persze ettől még a 2. gen. sokkal jobb motor, mert azért 9 év fejlődés nem múlt el nyomtalanul.
Ehhez no comment!
Abszolut eggyetertes!
Szamomra sem ertheto hogy nem lehet eszrevenni egy konstrukcio valtast ami kozben elmult 10 ev!
Kulsoleg is nyomok vannak a valtozasnak!
Mivel valtoztak parameterek,kerekhossz stb igy masabb lett a kezelhetosege is kanyarokban holott meg nehezebb is csak 1 tulajdonsag a sok kozul
udv nektek
SOS! eladó 2pár newfren első betét suzuki bandit 1200 asban volt kb. 200 kilométert gyakorlatilag 97%osak. Más tipusokba is jó amin 6dugós tokico gyereg van. Új ára 8990ft/pár. Sürgössége miatt a 2 pár 8000ft. Postázni is tudom. 06-30-493-23-10 Jó még a betét: Suzuki TL1000 98-02, gsx-r 1000 01-02, bandit 1200 01-05, gsx 1400 01-06, gsx-r 1300 99-töl.
Sokat járunk ide föl bulizni hétvégente.
használj opera böngészőt, és nem lesz gondod vele
Bizony! De ha egyben lesz teljesen, az 1-2 fok sem fok eltántorítani
találtam K4-hez is, csak a fényáteresztő képessége érdekelne... elvileg 70%-ot átenged, de az az elveszett 30% azért nem kevés, még a xenonnak sem már ha nem fordítva van
Ha kész lesz, meg amikor viszem polírra Elfér addig nálad?
Üdv Ridingsoul
Cééépen alakul a kis madarad és most már csak a tavasz kellene, hogy meglehessen reptetni kicsinyedet új tollaival
Fingom sincs, nekem nem jött össze. Majd legközelebb....
De akkor én miért tudok linkelni onnan jól?

link

remélem nem most égek be...
Szép ám!
Felnit mikor föstjük le?
jó reggelt
Alakulódik a picim
Szép napot mindenkinek
Nincs mit. Szaraxik az ebay rendszere, mindenre azt jelzi hogy már törölték, de még ott van.
itt azt írja már nincs fent a termék, de a címből kiolvastam és megtaláltam. Köszöntem!
Ilyesmivel....

búra
Mr.! Lámpát mivel sötétítetted le?
.....mellesleg hozzátenném,hogy kijelentéseimmel senkit sem ált szándékomban megbántani,vagy akármi!
Ha a média törvény 2009.XXVI.paragrafusát is büszkén vállalom,ha kell,akkor 2 hétig nem sugárzok nyílvános,"bármely Magyar Állampolgár" számára elérhető közleményt,vagy szórakoztató műsort!
Tisztelettel Mr.!