Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek
Köszönöm a vidékiek és a pesti rokonok köszöntését! Napról napra fiatalabb leszek, így értem el ezt a 22-t is! Andi
Látod Andi, a vidéki bunkók nem írnak évszámot
jólvan-jólvan! látom azért ébredezik mindenki szép lassan
Szépen bevásároltál
Sziasztok!
Holnap megcsinálom a 18ezres szervízemet, aztán ha nem esik a hó, és +fok van, kimegyek egy körre!
isten éltesse a ma 34 éveseket!
Nem kéne
Csak nagyon jó áron, de azt is csak továbbadnám.
Olvastam
Biztos jobb az új, semmi kétségem
Andi
Sziasztok! Ha már plexiről volt szó... Rendeltem szürkét, jött víztiszta Ha valakinek kell, ki sem bontom. K8-9, Puig R.
Ment a mél, jó lesz úgy Köszi!
Oksa megnyerted aham oda mehet a cim ugy tudom postázni hogy utánvéttel és akkor 1310ft a posta ha ugy megfelel ez a legolcsobb megoldás akkor hétfön fel is tudom adni!
akkor érdekelne. az adatlapodon található mailre küldjek címet?
Igen!
Sziasztok
Lehet ez jobb vagy az jobb, én megelégszem ami nekem van és ez a tutti!
Emlékszem a fehér csizmás Úrra
Nem teljesen mindegy? Én is ki tudnám hozni akármelyiket győztesnek, én már majdnem eljutottam arra a szintre, hogy rohadtul nem érdekel, hogy melyik .......-ról mit írnak, és a pontok helyére bármi behelyettesíthető. Konkrétan az egyik hazai újság tesztelt egy általam konkrétan ismert versenymotort. a csávó úgy szállt le róla, h ezt konkrétan ő nem tudja vezetni (asszem te is jelen voltál az ominózus alkalomkor a hringen. A cikkből meg korántsem ez jött le, uh. ennyit a motoros újságírókról.
FD.199?
holnap beugrom érte
sötétbúra, fekete plexó, napszemcsi
Irigykedsz mi
Kíváncsi lennék a Japán Motorrevü, melyiket hozná ki győztesnek?
Igen,pont ennyi kell néha egy kis változtatás hogy könnyebben beforditsd a kanyarba..villaszögek,,stb..hangyányi változtatások is irdatlanul külömböztetik meg a vezetés érzetet,,,
jó kis adat gyüjtemény
üdv