Imádom a hayabusát de a két gépet nem lehet egy lapon említeni mind a kettő más, olyan mint ha egy jaguárból beültem volna egy ferráriba mondjuk még azokat sem próbáltam de gondolom olyan lehet .
nem!nem savanyú a szőlő.egyszerüen az a k7 nekem rohadtul nem jött be!
a hollósnál van egy spanom,és szóltam neki,hogy ki akarom próbálni a vasat,de nem a hétvégi teszten,ahol van vagy tiz perces próbaköröd,hanem máskor.meg is oldotta.egy jó óra motorozás után,egy cseppet sem bántam meg,hogy nem veszek ilyet.
de lehet,hogy csak nekem nem nyerő.bár túl sokat nem láttam az utakon,ez is biztos!
Én úgy emlékszem, hogy befékezett előtte egy kocsi, és nem tudott megállni már mögötte, hanem kb 5-10 km/h sebességgel nekiment a lökhárítójának, ami kissé behorpadt, a váz meg a hegesztésnél kettétört, mert csak félig olvadt össze a varrat a hozaganyaggal. Ha emlékeim nem csalnak, nem is volt kérdés, hogy gariban adnak egy új motort, de inkább egy Busát vett helyette.
Nagyon király lett
még jó hogy nem vettem ilyen motort!
a hollósnál van egy spanom,és szóltam neki,hogy ki akarom próbálni a vasat,de nem a hétvégi teszten,ahol van vagy tiz perces próbaköröd,hanem máskor.meg is oldotta.egy jó óra motorozás után,egy cseppet sem bántam meg,hogy nem veszek ilyet.
de lehet,hogy csak nekem nem nyerő.bár túl sokat nem láttam az utakon,ez is biztos!
Ezért ment neki az autonak!De Menya pontosabban meg tudja irni!
csak én "röviditve" irtam le!