tisztelt fiveurban kolléga úr!
ezekben a válságos időkben te pakkokat kapsz?és ennyit?
szerintem te darabokban veszel magadnak új busát a világ minden tájáról,mért a fekete pityuval kiokoskodtátok,hogy igy olcsóbb lesz.igy van mi?
(e-bay busa)
Nagyszerű az elv, csak sajnos a gyakorlat már egy kicsit másképp fest, Kínából vagy máshonnan pár dolcsiért már lehet szerezni GPS zavaró kézi készüléket és akkor nem sokat ér az egész, hidd el, hogy a bűnözők már fel vannak készülve rá. Ezt 2 perc alatt találtam...
Mindjárt egy tiszteletteljes kérésem lenne, ha bárki tudna olyan ismerőséről aki most szeretne venni egy ilyen paripát akkor kérlek továbbítsátok neki ezt a kérést. A használtmotor.hu -n fent van:
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/2G4C6GPHH6HGDCFMKA
TF3PG74EYWUW0T971ZYIEGJCMOGQ4LL41G4LISG5GZ4HHKLJC9KAH309ZL17M2U14CCFMCG
2QZFFUAQHTIIFOKQDY4L5S34YOWEPPWET5Y67HE1W4I4F5PYLOE4MOI4FZ3P7RY50S27FFL
UJS7H6KJE1WJ56LT8C4FJIGKJGT17GRJZ08DD/page1.
jaja jo dolog teny
gps,mi lenne benne illegalis,,,rohadjanak mar meg a hatso szandekukkal!
komolyan irom,az az orszag olyan fejlodes ellenes beallitottsagu,hogy mar mar szinte kö kalapácsot akarják nyilvánvalóvá tenni hogy az a helyes!
Ezbtök jo!
Csak a rendörökre ne számits!Legalábbis idehaza!Még a végén azt is bebizonyitják,hogy illegális a kütyüd,oszt te leszel megbüntetve valamilyen formában!
Halihó motorosok!
Tracking device!
a barátom most mesélt egy új kütyüröl!
300 eurós termék
autó,motor,gyereknél,kutyára,használható variáció
GPS alapú
beállitási lehetöségek oldalakban lehet leirni!
üzenet érkezése!---
pl:ha elmozdul helyéröl
zóna elhagyása
utolsó 30 nap megjegyzése merre ment,közlekedett
ha mélygarázsba viszik az utolsó jel kijelzése,pontosan tudod hol a méygarázs,
riasztóval össze köthetö
saját aksis,jelez ha ,merül,
oda teszed ahová akarod,csak te tudsz róla.
nemsokára kezembe lesz egy bemutató darab addigra még többet tudok rólla
nincs több idegeskedés még dolgozol ki viszi el a gépeded a garázsodból,
lényeg senkinek egy szót se hogy neked van ilyen! érjen váratlanul bárkit hogy ott vannak mellette a rendörök,ugyan is pontosan meg tudod mondani mere közlekedik a kicsikéd!
ezekben a válságos időkben te pakkokat kapsz?és ennyit?
szerintem te darabokban veszel magadnak új busát a világ minden tájáról,mért a fekete pityuval kiokoskodtátok,hogy igy olcsóbb lesz.igy van mi?
(e-bay busa)