Svájcba is voltam már nem egyszer!
Nem nagyon jött be!Szép,meg tiszta,meg minden,de részmröl semmi különös látnivalot nem találtam!eddig én is csillagturákat csináltam,de jövöre nem ezt szeretném.Neki lodulok,max.pár napot eltöltök egy helyen,oszt tovább!De valszeg minden nap!
A Bmw-s cimbik most voltak a nyáron Svájcba és onnan csillagtúrába franciák stb. Én is jelentkeztem a túrára , de 3 héttel előtte lemondtam mert nem jött össze az a csekély 4kiló.
Akkor valositsd meg az álmod!
Én is igy szoktam tenni! Nem mondom hogy mindig azonnal,de elöbb vagy utobb,mindig megvalositom!Most is azon vagyok!
Rá kellett jönnöm,AZ ÉLET TUL RÖVID!És ebbe sok minden bele kell hogy férjen!
Egyben igen!
Mivel nem szándékozom autopályán menni,és nem nyilegyenesen!
Olasz felé "kerülnék",oszt Franciaország(Monpeliere),stb.Igy olyan 2000km.Meg külömben is,minek siessek!?
Hát?
Nálam most ért be a dolog!
Anyagilag is,meg egyébként!De inkább ugy mondanám(ahogy irtam is),már ráuntam a szomszédos országokra!Meg most már megtehetem,hogy hosszabb idöre,és messzebb menjek!
Nekem is!
valoszinüleg megöregedtem!A "seggrakétákon" üljenek a fiatalok!No meg a közeljövöben elég sokat fogok hosszabb külföldi turákra menni,és oda kell valami nagyon kényelmes!
Nem nagyon jött be!Szép,meg tiszta,meg minden,de részmröl semmi különös látnivalot nem találtam!eddig én is csillagturákat csináltam,de jövöre nem ezt szeretném.Neki lodulok,max.pár napot eltöltök egy helyen,oszt tovább!De valszeg minden nap!
Majd egyszer..
Én is igy szoktam tenni! Nem mondom hogy mindig azonnal,de elöbb vagy utobb,mindig megvalositom!Most is azon vagyok!
Rá kellett jönnöm,AZ ÉLET TUL RÖVID!És ebbe sok minden bele kell hogy férjen!
Nekem más terveim vannak mint Gibraltár!
Milka1 Fiveurban olyan utakról beszéltek amelyekről régóta álmodozom
De nem a hosszát néztem,hanem a Spanyol határtol a tengerpartig!
az olyan 200-250 km lehet!
Mivel nem szándékozom autopályán menni,és nem nyilegyenesen!
Olasz felé "kerülnék",oszt Franciaország(Monpeliere),stb.Igy olyan 2000km.Meg külömben is,minek siessek!?
De az inkább ilyen "átruccanok" megoldásba!Mivel nem egy "hatalmas" ország!
Nálam most ért be a dolog!
Anyagilag is,meg egyébként!De inkább ugy mondanám(ahogy irtam is),már ráuntam a szomszédos országokra!Meg most már megtehetem,hogy hosszabb idöre,és messzebb menjek!
valoszinüleg megöregedtem!A "seggrakétákon" üljenek a fiatalok!No meg a közeljövöben elég sokat fogok hosszabb külföldi turákra menni,és oda kell valami nagyon kényelmes!