Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is szoktam vele, de a sebességet viszonylag pontosan mutatja
És tudok olyat aki azzal is eltéved.....
Akinek nincsen esze, legyen GPS-e.
Én Erdélyt csinálom meg minden nap máshol alvósra. Az a Dolomitok túránál is bejött nekem. Még annyival fűszereztük,hogy a szállás is találomra ment.
többet mint gondolnád..............
Svájcba is voltam már nem egyszer!
Nem nagyon jött be!Szép,meg tiszta,meg minden,de részmröl semmi különös látnivalot nem találtam!eddig én is csillagturákat csináltam,de jövöre nem ezt szeretném.Neki lodulok,max.pár napot eltöltök egy helyen,oszt tovább!De valszeg minden nap!
ez a feket663 miket tud?!beszarás!
A Bmw-s cimbik most voltak a nyáron Svájcba és onnan csillagtúrába franciák stb. Én is jelentkeztem a túrára , de 3 héttel előtte lemondtam mert nem jött össze az a csekély 4kiló.

Majd egyszer..
Akkor valositsd meg az álmod!
Én is igy szoktam tenni! Nem mondom hogy mindig azonnal,de elöbb vagy utobb,mindig megvalositom!Most is azon vagyok!
Rá kellett jönnöm,AZ ÉLET TUL RÖVID!És ebbe sok minden bele kell hogy férjen!
Hááááááááááát!?
Nekem más terveim vannak mint Gibraltár!
Szép estét mindenkinek!

Milka1 Fiveurban olyan utakról beszéltek amelyekről régóta álmodozom
De akkor nem látom Gibraltárt!
287 körül, gumikopástól függően
Értem!
De nem a hosszát néztem,hanem a Spanyol határtol a tengerpartig!
az olyan 200-250 km lehet!
Portugália 1200 km hosszú!
Egyben igen!
Mivel nem szándékozom autopályán menni,és nem nyilegyenesen!
Olasz felé "kerülnék",oszt Franciaország(Monpeliere),stb.Igy olyan 2000km.Meg külömben is,minek siessek!?
Ja, 1200 kilométer hosszú!
Az se lehetetlen!
De az inkább ilyen "átruccanok" megoldásba!Mivel nem egy "hatalmas" ország!
Milyen színű?
sziaszto van egy gyonyoruszép zsir uj 08 as hayabusa idomszettem eladó dobozába karcmentesen 220 e huf ért akit érdekel irjon
Portugália?
Hát?
Nálam most ért be a dolog!
Anyagilag is,meg egyébként!De inkább ugy mondanám(ahogy irtam is),már ráuntam a szomszédos országokra!Meg most már megtehetem,hogy hosszabb idöre,és messzebb menjek!
B@zdmeg Milka mióta mondogatom Barcelónát
ezeket az országokat már én is kicsit unom(7-év alatt bejártam már szinte minden számomra érdekes helyet).Jövöre cél:Svédország,Dánia,Francia,Spanyol!
Nekem is!
valoszinüleg megöregedtem!A "seggrakétákon" üljenek a fiatalok!No meg a közeljövöben elég sokat fogok hosszabb külföldi turákra menni,és oda kell valami nagyon kényelmes!