Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azt a dísztárcsát dobd már be a vízbe
Hmm micsoda stoppoló
Maga is jár a fórum felé?
Nagyon király a fékeződ
Majd a ringen megteszteljük
Köszönöm az üdvözleteket... képzeljétek ma bementem a red baron- hoz, mondom mennyit adnának érte... K6os Hayabusa 19000km, végig szervizelve, karcmentes azt mondták háááát 1.1Milla na mondom akkó most láttatok utoljára....
Szeva Mészi naná ott készült...Visszamennék szívesen
Hello Five!
Vigyázzá mán... eszik a kukacok a moccot... azt a szutyukit nem is sajnálnám, de az a felső főfékhenger... na azé kár lenne...
Gratulálok! Gondolom egy kicsit más az érzés... főleg féktávon...
Szép őszi napokat! Moccoljál, talán ott a mediterráriumban még jó idők lehetnek, de innen már jönnek a hideg és zord felhők...
Amit hirdetek az profi módon van elkészítve.
Nálunk 8900HUF a Hayabusa 1:12-es modell
Jonapot!
Vagy valami!Nem?
Tamiya Suzuki Hayabusa eladó. 1/12 18000Ft
Sziasztok!
Üdv Ákos a fórumon. A Kép Csokonyavisontán készült!?
Mészi
Pontosan!
alakul az xtremsound.com car
ez a jó ezekben a dolgokban látod!
kapsz egyfajta biztonságot!-kis hülye suttyók ellen
én is nyugodtabban alszok hidd el,ilyesmivel,de nem árt komolyabb cucc néha!mert én is megyek távolabb a géptöl,meg szerintem mindenki.....
üdvözlet,szép a vas nagyon,
nagyon újszerü állapot,
még gyári vagy ugyan olyan guma lett rá rakatva elöre,kevés km lehet benne 10 000 alatt és 8000 fölött hátsó guma már más...
hát vannak lehetöségek!
Mondjuk nem melegitem ugy,hogy nem vagyok melette!
Söt!Soha nem hagyom kulcsal magára!Én nekem elsö dolgom(föleg ha egyedül vagyok),hogy kulcs ki!Aztán lehet fotozni,meg mindent csinálni!Bár én az enyémet 600-700 méterröl simán leálittom,hiába viszik el kulcsal!
Te!
Mintha az a vas eladó lenne!Nem?
majd ha többet tudok róla irom,hogy ilyen kütyükkel lehet e butitani!
néztem én is a világban szét láttam óccóbbért is ilyen gps alapú,láttam gsm-gps alapút is nem tudom melyiket ajánlották
de mivel benne volt hogy sms-t kapok igy tuti a gsm-gps alapu dolog az a drágább is,
ezért is irtam,Shoa ne reklámozd hogy van ilyened!
de az olyan lopás ki lesz küszöbölve,hogy áll a mocid és platóra és már szaladnak is vele,vagy csinálj rólam egy képet és már gurul is ahogyan elözöleg épp melegitetted a mocit,mert kifigyelt és várta ezt a momentumot,egy szónak is száz a vége,IGEN lesz vannak kütyük amik kiktathatják a te fegyver arzenálodat DE itt a nagy DE
TE MIT TENNÉL,TETTÉL MEG(akitöl már elguritották a vasát) annak érdekében hogy nehezebben vigyék el tölled a géped!hmmmm?
ugyan...ilyen nekem már réges rég van.
megrendeltük a vázat is Japánból:
Katt ide
vazze, lebuktunk. . .