Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eltört magától a váz vagy mi a picsa most hogy nézem a képeket az jött le először azt hitem hogy utolérted a verdát .
Hogy járt nem értem kicsit bővebben ha kérhetném .
3 db volt az üzletben mind a 3 így járt
http://www.kep.tar.hu/zmenyus/...
Sose kerül már a gazdájához
nem lehet, hogy savanyú a szőlő, és ezért fikázod?
én azért még negligálok.....
Nem szar a fék, csak a felső munkahengert kell kicserélni, mert 10 ből 2-nél jó a gyári a többit meg szinte lehetetlen légteleníteni tökéletesen. Ez viszont egy kb 50000 ft-os mutatvány, emiatt nem éri meg negligálni egy olyan motort, ami szinte gyári állapotában 1.52-t tud a Hringen...
gyugyuka!
nem akarlek elkeseriteni,de annak a k7-esnek a féke egy kalap szar!
ilyet akartam venn i amikor kijött még uj korában,és ezért nem vettem meg.
meg a "selymesen"leadott teljesitmény miatt....
Egyébként ha nem vagyok indiszkrét új mocit akarsz venni te is hogy árulod a Hófehérkét nézegetem öt is csini.

Rendicsek
na hali!
előkerültél?
visszem majd a compit vissza....
Hát ez nem a fékezéstől néz így ki az biztos ,na a viccet félre téve a busához képest a fék ég és föld egyébként még csak ismerkedek vele másként kell vele menni mint a busával sokkal pattogósabb szemtelenebb.

Jó kis moci! Csak arra figyelj ne kelljen túl nagyot fékezni vele
Olyan... zöld
Ez milyen már?
szép estét!
Helló mindenkinek érdeklődnék tud e valaki jó áron prop tech et K7 1000 be BMC sport szűrőt lehet használt is minden megoldás érdekel előre is köszi.
Köszi
Fejidom még kérdéses dolog, abból nem tört le semmi. Talán még meg lehet menteni. Egyébként a színe mindegy lenne, télen új fényt kap mindenképp. Meglátom mit lehet vele kezdeni, és szólok
Van fejidom
de bordo ezust ha erdekell arban meg tudunk 1ezni
ui:sajna a mocidert
udv
mindenből balos, igen. Köszi