Hát én ezt nem mondhatom el!
vagy akkor két év alatt tönkre ment amit csináltak4Lejet ott is a Magyarok csinálták,vagy a Lengyelek voltak nálunk tanulmányuton!
Mondjuk hogyan lehet,méregdrágán szar utat csinálni,rövid idöre!
Nem,illetve nem csak a rendörökkel!
De nem mennék bele itt a forumon,mert utánna kapok hideget-meleget!
De mint irtam nem csak nekem,más motorosnak is volt problémája,és nem együtt voltunk!De sajnos ez igaz volt Lenygyelországra is(a rendöröket kivéve).Ez van!Biztos sokan utálnak Magyarországra jönni!
Én egyszerüen megoldom,nem megyek oda,oszt jonapot!De ettöl más nyugodtan mehet,söt mivel szép a táj,sokan ajánlják!
Azt mondják,hogy jobbak mint nálunk!
Legalábbis az utobbi évekbe nagy fejlödésen mentek keresztül!
De nekem nem az utakkal van gondom!Idén a Lengyeleknélse az ut minöséggel volt gondom!Persze szeretem a jo minöségu utat,de nálam nem ez az elsödleges szempont!
Pedig bánhatod, engem még soha nem állítottak meg, csak ha kirívó szabálytalanságot követtem el. És akkor sem voltak ellenségesek a rendőrök...
Az utak viszont az utóbbi pár évben nagyságrendeket javultak, a hely csodás, az emberek kedvesek, és nem utolsó sorban az árak még nincsenek elszállva.
Persze tudom, hogy téged nem lehet meggyőzni. . .
a házunkig kb. 2km földes út van.. száraz időben többször is megmásztam motorral, akkor nem gond. télen voltam egyszer, akkor úgy sikerült hogy ráeszkábáltam kötélből meg abból a nagyon vékonyfajta láncból valami förtelmet a hátsókerékre és lépésben.. van szauna-csobbanó kétfürdő.. sokan elférnek önnek az első két éjszaka ingyenes.. (ha 3-at marad akkor az első 3..)
Vielicska auswitz birkenau
vagy akkor két év alatt tönkre ment amit csináltak4Lejet ott is a Magyarok csinálták,vagy a Lengyelek voltak nálunk tanulmányuton!
Mondjuk hogyan lehet,méregdrágán szar utat csinálni,rövid idöre!
Az emberekkel nem volt bajom.
Tiszta ciki.
Régen ezt megszoroztam 4-el .
Hát de most vettem egy ilyet is azt jó időben nem a bórruhába lógtam.
ám bár sok idő erre sem volt
És megértelek! De itt legalább nincs nyelvi nehézségem,ha gondom van!
De nem mennék bele itt a forumon,mert utánna kapok hideget-meleget!
De mint irtam nem csak nekem,más motorosnak is volt problémája,és nem együtt voltunk!De sajnos ez igaz volt Lenygyelországra is(a rendöröket kivéve).Ez van!Biztos sokan utálnak Magyarországra jönni!
Én egyszerüen megoldom,nem megyek oda,oszt jonapot!De ettöl más nyugodtan mehet,söt mivel szép a táj,sokan ajánlják!
Legalábbis az utobbi évekbe nagy fejlödésen mentek keresztül!
De nekem nem az utakkal van gondom!Idén a Lengyeleknélse az ut minöséggel volt gondom!Persze szeretem a jo minöségu utat,de nálam nem ez az elsödleges szempont!
Meg lehet gyözni sok mindenbe!De ebben egyenlöre nem.Mint irtam nem csak nekem volt atrocitásom!
kivadásszák a kulcsot észre sem veszed és már hayabusáznak is
Az utak viszont az utóbbi pár évben nagyságrendeket javultak, a hely csodás, az emberek kedvesek, és nem utolsó sorban az árak még nincsenek elszállva.
Persze tudom, hogy téged nem lehet meggyőzni. . .
Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak,elég sok atrocitás ért!És nem csak engem!
királykék vagy királykék ezust nem tudom pontosan mert dobozban van zsir uj nem lopott :D