Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van, mindezzel tisztában voltam festéskor. Nemes egyszerűséggel azért festettem ilynre, mert nekem így jobban tetszik
De köszönöm az észrevételt!
Ennek az évjáratnak fekete volt az első féknyerge és arany a féktárcsa közepe, valamint az első villa is ezüst színű volt, akárcsak a tengelybefogó rész is. . .
Nem szeretnélek elkeseríteni/megbántani, de a képeim között megtekintheted az általam elkészített tamiya Hayabusát, és szerintem simán van olyan jó mint ez. Festékkel, ecsettel, mindennel együtt 14.000 Ft-ból megvolt.
Maga a makett 8900 Ft volt egy pesti üzletben.
rendben
nyugodtan használhatod, talán annyi a módosítás, hogy a későbi gépeken a kipufogóba friss levegőt juttató rendszer változott elektromosra, de amúgy teljesen ugyanazok az adatok, meg a szerelési munkák, mindegyik modellen 2003 után 2007-ig
Hát a service manual miatt
Milyen tekintetben kérdezed? Elvileg csak az idomok színében van különbség egyébként.
A 2003 és a 2005 között van különbség?
nincs mit
Köszönöm szépen!
Kérlek bocsáss meg nekem!
Valóban igazad van!
Vagy meghamisítottad a PDF-t!?

Micsoda csemege ez a kép nekem, én szeretek mindent megfelelő nyomatékkal meghúzni.

Honnan tudnám letölteni az összes ilyen képet?
Amúgy meg alapeset az, hogy azonos átmérőjű csavarokat azonos nyomatékkal kell meghúzni
Mivan vazze lázadozol? Nem hiszel a kinyilatkoztatásomnak?
Köszönöm, de ez az alsó, vagy a felső villahídhoz tartozó érték?
Mert úgy tudom, hogy az alsónál gyengébben kell meghúzni, mint felül...

Valószínű, hogy a hétvégén beszerel a telószárakat...
23 Nm
F.István!

Megtunád mondani nekem, hogy a mekkora nyomatékkal kell meghúzni a villaszárakat rözítő csavarokat.
Igen többnyire!
Mi még voltunk más felé is,de a helyzet,az utak állapota,siralmas!
Amilyen idojaras van mostansag iszonyu meleg 1 nyar eleg szettapossa a nehez forgalom telen meg fagy es megvan minden nyomvaju katyuk nem viccert volt mindenhol 70 es tabla
mo n meg azert olyan jok a palyak mert senki nem hasznalja tiltoval mentem amerre fiver jar