Jó az NGK, ha eredeti... Iridiumost én nem tennék bele, mert miért megbolygatni azt, ami jól működik. Biztos tovább tart, csak kérdés, hogy annyival-e, mint amennyivel drágább. Ehhez a motorhoz ezt a gyertyát ajánlják, akkor nem kell mást venni hozzá, az enyémben is jól működik, kb 15000 kilométerig, utána kezd nehezebben indítani, ergo nem hülyeség a gyári csereperiódus.
Semmi extra , csak a gyári, végre valami amiből nem kell mérgdrága hiper szuper dolgot venni.
A márka még érdekes lehet, vagy jó az NGK?
Csak kíváncsiság képpen kérdezem, mert én nem értek hozzá, hogy van valami iridiumos gyertya, ami elég drága, az valami pénzlehuzásos történet, vagy esetleg tényleg jó, csak nem a mi motorjainkba való?
MR és Fiveurban és aki azt a kommunikácios szettet használja!
Ha megbántottalak titeket akkor bocsánatot kérek! Nem állt szándékomban!Természetesen jo a cucc,és használjátok egézségben minnél tovább!
Ez a tegnapi válaszombol lemaradt!
Én nem azt irtam hogy szar,hanem hogy nekem mások az elvárásaim egy ilyennel!Meg is indokoltam hogy mért!
Meg azt is,hogy ki probáltam jo párat!Hozzá teszem ami most van,azon is tudnék tökéletesitteni,de nem én tervezem ezeket a szarokat!Sajnos!
Sajnos dolgozok nagyon most megint folyamatosan,benne vagyok egy 1000 fős Otp-Csányi+Orbán Viki rendezvényben a Budai Péterrel,meg a Rácz Chef urral.... ...
De be bepótoljuk!
Nono Milka!
Ez csúnya volt Barátom!
Nem igazán hiszem,hogy 56 ezerért silány szart adtak nekem!
Minden funkció jól működik rajta,és 160-180,még 200-nál is tudtam beszélni
Te még a régi változatot használtad,most ez az egyik legjobb,és legújabb a piacon!
Persze a gyári beépített jobb,ezt nem is vitatom,de nem fogok venni a három sisak mellé,még kettőt!
Tisztelettel!
Köszi hogy szóltál. Anyukát még rá kell hogy beszéljem némi plussz kiadásra.Sajnos görcsöt kötne a "harmadik lábamra" ha most ezt beadnám neki hogy megvettem.Amint fejlemény van, jelzem.Köszi még egyszer.
Már nem divat nálam!