frézer kolléga!
tájékoztatott feket663 barátom,hogy láncra van szükséged.
ek530 zzz:108 szemes-38600ft
112szemes40000ft
én ennyiért tudok.van ennek a régebbi tipusa is,ami nem sokkal gyengébb ennél,az kb 20%-kal olcsobb.
a lánc kurva jó,én is ilyet használok,(köszi fisti! )és néha gyilkos vagyok,de nagyon birja!
szakszerű ápolás mellett ha valami baja van,akkor garanciát is vállal rá az ember akitől veszem.
Az itteni idom csavar -mint kiderül- tőből beleszakadt... Olyan jó hírekkel kecsegtetnek, hogy nem biztos, hogy ki lehet menteni a csavart, mert sérülhet a vázban levő menet. Mondjatok valami bíztatót
feket663[8] 2009. február 10. 19:59
A sisakra valóra gondoltál? Mert a Németországban élő barátomnak van egy ismerőse, aki olyan helyen dolgozik, akik ilyen beépített HUD-al rendelkező sisakokat is csinálnak. A sapka bluetooth segítségével kommunikál a motorral. +beépített pótféklámpa is van rajta...
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
fiveurban2009. február 10. 17:12
Tud valaki magyar forgalmazót aki árul motorra HUD-ot?
tájékoztatott feket663 barátom,hogy láncra van szükséged.
ek530 zzz:108 szemes-38600ft
112szemes40000ft
én ennyiért tudok.van ennek a régebbi tipusa is,ami nem sokkal gyengébb ennél,az kb 20%-kal olcsobb.
a lánc kurva jó,én is ilyet használok,(köszi fisti! )és néha gyilkos vagyok,de nagyon birja!
szakszerű ápolás mellett ha valami baja van,akkor garanciát is vállal rá az ember akitől veszem.
vannak olyan anyagok,amik a szar menetet megoldják.
Az is csak azért kel, hogy igyak arra: Vannak szar üzletek is.l
Valós a 20 ezer km?
Mit tudni róla, előélet stb ?
Én késön érö tipus vagyok!
No meg hülye!De ezen nem tudok,és nem akarok változtatni!
Meg nem ez lessz az enyémbe!
Mennyiért sikerült elhozni a paripát?
Én is figyelgettem ezt a használtautón...
A sisakra valóra gondoltál? Mert a Németországban élő barátomnak van egy ismerőse, aki olyan helyen dolgozik, akik ilyen beépített HUD-al rendelkező sisakokat is csinálnak. A sapka bluetooth segítségével kommunikál a motorral. +beépített pótféklámpa is van rajta...
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
fiveurban2009. február 10. 17:12
Tud valaki magyar forgalmazót aki árul motorra HUD-ot?
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz
Én csak azt irtam le,ami a véleményem,tapasztalatom!
Mindenki azt csinál amit akar!Én is!
Sziasztok!