Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem én sem veszek újat! Találtam egy srácot, aki nagyon korrekt. A gumikat láttatlanban vettem. A hátsó 98%-os, az első 80% volt. Előre elmondta, mit fogok kapni.
Én hátsógumit újonnan nem is veszek Júniusban tettem fel egy használt, jó állapotú BT002-t. Azt megette 2100-2200km alatt Aztán jött a Battlax slick, az elment ca. 3400-at (hátsó- és motorfék nagyon ritka használata mellett). Most volt elfekvőben egy Diablo Superbike, a héten ezt tettük fel, kíváncsi leszek rá... szerintem szeptember végéig ez is lemegy... Akkor meg felkerül valamit túrásabb gumi a hűvösebb napokra
Nekem az van fent most. Használtan vettem. Az első 4, a hátsó 2 éves, ha jól emlékszem. Ezerszer jobb, minta a bridgestone BT57-es, ami előtte fent volt. Igaz, ez nem is megy el 6-7 ezernél többet majd. Én nem járok pályázni, max autópályázni. Ha lekopik, akkor a hátsót 2ct-re, vagy pilot road2-re cserélem (bár akkor az elsőt is kell cserélnem. )
Én használtam sima pilot powert is, nagy különbség nincs a két gumi között, csak arra kell figyelni, hogy a simát már kb 3-4 éve nemigen gyártják, mondjuk, ha szakszerűen van tárolva, még nyugodtan lehet használni.
Köszi a választ!
nem, csak 2ct verziót használtam belőle, szóval nem tudok referálni az első verziójáról...
Sima pilot powert is használtál már? Ha igen, akkor az a kérdésem, hogy számottevő-e a kanyarodási kézségben a különbség?
Szép napot!

Nagyon állat lett a motor! A rengeteg munka meghozta a gyümölcsét! Majd írd meg melyik újságban leszel benne! (Benne leszek a TV-ben, benne leszek a TV-ben! )
nos nekem a pilot road 2ct van michelinbol
csak pislogtam hogy 7200 km utan meg mindig el, olyan tapadast amit csak tud tökkéletes,
ha az angel is ilyen jo lesz akkor ez nekem egy nyerö párositas
contirol meg tudom hogy az is ragad ahogy kell,,elöre tökéletes lenne
ide olyan gumi kell,ha csak sztenderröll egyensebe billented a mocit már melegedjen
változó az idöjárás,és gyorsan kell alkalmazkodnia a guminak ez tény...
Szia!

A Prop-Tech-re gondolsz?

VAn esetleg tapasztalatod a teljesítmény felszabadító dobozukról?
Nem. Az Full-Gasnál szerelik be, ők pedig (gondolom) az X-Bike-tól rendelik.

Gumi ügyben, Gumibáró az embered!
Szamuráj, sztem nézd meg Mr.Hayabusa videóit ahol többen mennek, szinte az egész bandának van!
Szia BBusa.
Igazán dobhatnál fel róla egy normális videót, vagy küld el nekem privátba, ha nem akarod a fórumot terhelni.

Jó éjt BBusa, Mindenki!
fiúk,
ha még valaki keres villogó féklámpa elektronikát nekem már beszerelték ma az esztergomi fiúk
ők is csinálják
énis úgygondoltam..volt már pure-m az egy kicsit maszatolós érzésvolt a k5-ön, most ugye pwer one-nal nyomulok az zsír, de esőbenvagyhidegebb időben valószínűleg seggreülős történet
ja és a kettő közül természetesen a pilot power 2ct kell neked, vagy legalábbis én arról beszéltem eddig!
úgy lesz
figyelj, hogy milyen 2ct
nem mindegy, h pilot power 2ct vagy pilot road 2ct!
ok köszönöm michelin 2ct a nyerő,
következő kérdés találtam jó állapotú használtat a bécsi úton a Lacinál vagy új?
köszia gumi tanácsot, úgy látom nyert a 2ct....
most már csak találni kell valami beszerző helyet ahol olcsóbban kapom
a gomba meg úgy látom szerencse kérdése hasznos vagy nem, még töröm a buksit rajta
szia,
hálás köszönet a tanácsokért mindenkinek
van olsóbb lsl forrásod vagy ők adják?
"Kimagasló teljesítményével a sporttúra gumik legjobbjaként vadászik ügyfelekre a Pirelli Angel ST. (x)"

Az utolsó 3 karakter mindent megmagyaráz.
Gyakorlati tapasztalat: anno a motor kb. 1 éves volt, a kipufogón kívül mentes minden tuningtól. Ekkor, mivel hirtelen nem volt más, egy Pirelli Diablo hátsó gumit szereztem be az addig használt Diablo Corsa helyett. Ez egy sima sport gumi, nem is sport túra. Ehhez képest 3000 kilométer után kuka volt, mert állandóan kipörgött a hátulja még 3. sebességben is, nem beszélve arról, hogy a legváratlanabb szituációkban volt képes megcsúszni alattam, tiszta para lettem, féltem kanyarodni. Miuán visszakerült a Diablo Corsa, utána megnyugodtam, visszatért a tapadás meg a bizalom is. Ezután megfogadtam, hogy szupersport guminál alacsonyabb szintű gumit én nem fogok a motorra rakni, így lehet felőlem akármilyen sporttúra gumi, én biztos nem "váltom ki" a boltból. a D211-re visszatérve, szerintem tavasszal is nyugodtan lehet használni, legalábbis a mi éghajlati viszonyaink között. Nyilván neked Írországba nem ajánlanám...