összességében asszem nincs limit, csak per videó limit van ami viszont igen kevés: 100MB.
én ezért szoktam csinálni egy igen buta verziót ide, aztán linkelem a youtube-os verziót ha vki normál minőségben akarja megnézni, mert 100mb-ba értelmes hosszúságú videó jó minőségben nem fér el, vagy a sportmotor nem tudja dekódolni...
Hogy fognak ezek hiányozni a téli napokban
Ezért kell sok vidit csinálni és egy két üveg alkohol és ismerős társaságában, nézegetni télen a jó meleg szobában
köszi
hja, egész jó meccselés volt az ezressel, nekem is tetszett
a mansellben meg vki már eleve kint figyelt a másik csórikámat meg az ezredes tolta ki, na azon én is pupilláztam picit mikor láttam, node nézzük a jó oldalát:
takarította nekem az utat
. . . .
Nagyon jó! Le kalappal. Végig szorítottam, hogy meglegyen az az ezres, de jött a forgalom.
Meg hát ez nem verseny
De mit csináltak ott ketten a Mansell kanyarban?
nah, itt van újra. most már legalább elérhető, de még kockás, hacsak nem hd-ban nézitek. sztem kb fél órán belül végez a teljes kódolással youtube és akkor már tuti lesz a minősége: http://youtu.be/VGmMz4KFkMo
Köszi Maister!
Hát nem vagyok az a villámkezű (már a választ tekintve), de mégegyszer köszönöm, jó látni a "csapatot".
Még ezen a MERSZ-en gondolkodom, de idő (kétszeresen is) függvénye, hogy megyek-e... Megtekinteném a Busa frakciót, akció közben.
nah, az előző videó által okozott nagy izgalomra való tekintettel gyors beállítottam egy windózeres virtuális gépet ahol futtatni tudtam a wines racechrono2avi-t, majd összevágtam én is pár kört...
íme az edemény (jelen pillanatban még dolgozik rajta a jutúb, de mindjárt élni fog):
Így nézz ki a Busán az LSL bukógomba. Ma rakták fel Full-Gas-ék. Le a kalappal előttük mert szépen vágták ki az idomot is.