Szia milka1.
Én is úgy tudom hogy itt még ilyesmi nem történt. A tiszteletett természetesen megadom így látatlanból is. A régi tagokkal természetesen úgyanúgy tisztelettel beszélek majd. De köszi a figyelmeztetést!
Na Tisztelet Mindenkinek!
Széles útat Mindenkinek!
Itt nem néznek le senkit!
És amig te magadod a tiszteletet,addig te is meg kapod tölünk!
Arra figyelj,hogy itt már kialakult némi "viszony",közvetlenebb kapcsolat az évek alatt a régebbi forumozok között.Ezt még ne nagyon vedd fel!Ezt csak azért irtam le,mert volt már ebböl "surlodás"!
Szia Diablo88.
Azt tudom hogy nem rossz társaság van itt, Én inkább attól tartotam/tartok, hogy mivel nem rendelkezek ezen remekművel amivel Ti, ezért lesz valamiféle lenézés, esetleg beszólogatás. Idáig nem tapasztaltam, s remélem nem is leszek ilyennek áldozata.
De azért köszi a köszöntést, Tőled is jólesett!
Üdv. Mindenkinek!
Sziasztok!Meg koszonom mindenkinek aki segitett a Balatoni latnivalokkal kapcsolatosan nagyon szep volt a Balcsit korbe motorozni ,megnesztuk a Festetics kastelyt,Tapolcai tavasbarlangot,Tihanyt stb. ha valaki Szekely foldre motorozik irjon szivesen segitek,mot.udv.Busazoly Sepsiszentgyorgyrol(RO)
ha felírnád, h "figyu, kattintsatok erre a nyomoronc köpönyegponthu linkre, mert minél több ember kattint rá annál több esélyem van megnyerni az iphone 4-et" akkor még oké volna, de ez így gáz!
Én is úgy tudom hogy itt még ilyesmi nem történt. A tiszteletett természetesen megadom így látatlanból is. A régi tagokkal természetesen úgyanúgy tisztelettel beszélek majd. De köszi a figyelmeztetést!
Na Tisztelet Mindenkinek!
Széles útat Mindenkinek!
Most jelenleg 2 kerék nélküli motoros vagyok. Sajnos. De remélhetőleg ami késik nem múlik, és Sikerül az Álmom...
És amig te magadod a tiszteletet,addig te is meg kapod tölünk!
Arra figyelj,hogy itt már kialakult némi "viszony",közvetlenebb kapcsolat az évek alatt a régebbi forumozok között.Ezt még ne nagyon vedd fel!Ezt csak azért irtam le,mert volt már ebböl "surlodás"!
jelentem nemvagyok meleg
mivel most kapcsolódok be, neked milyen mocid van?
mivel kezdő vagyok csoportos motorozásból,,mi aza MERSZ-este?
Azt tudom hogy nem rossz társaság van itt, Én inkább attól tartotam/tartok, hogy mivel nem rendelkezek ezen remekművel amivel Ti, ezért lesz valamiféle lenézés, esetleg beszólogatás. Idáig nem tapasztaltam, s remélem nem is leszek ilyennek áldozata.
De azért köszi a köszöntést, Tőled is jólesett!
Üdv. Mindenkinek!
Köszönöm a jótanácsokat, ígérem hasznát veszem, és átnézen töviről hegyére a Kicsikét.
nem beszélve arról, h tuti nem nyered meg.
Mivel a háromnapos ünnep alatt Szilvásvárad lett az uticél,igy már nézelödtem tegnap!
de ez nem jelent semmit!
Egyébként mért lennél "kis szaros"?
Mi se vagyunk "nagyok",csak vagyunk!Illetve vagyok!