Vazze!
Már emlékszem rád! Tavaly,vagy tavaly elött hívtál fel valami miatt,és beszéltünk,és korrekt módon felajánlodtad a segítségedet,ha esetleg turbóban gondolkodnék!
Gratulálok a mocchoz ,de csak akkor lesz szebb,ha lecseréled azt a fránya kuplung kart!Ha kell küldök egyet,de ne hagyd már így kérlek,nem érdemli meg!
Vigyázz a tesztekkel,drukkolok!
Ha lehet akkor mennék egyet veled,hogy mekkora a különbség !
Gondolom gyorsuláson fogod majd használni!
Szerezzek be utcai gumit? Úgy tudom,hogy vágott sliccel nem mehetek fel....
Azok a gumik(pálya gumik),bizton állíthatom hogy nincsenek 4-5 évesek!Söt!Szerintem pár honaposak!Kinzás alatt meg mit értesz?
Mert a pályagumik arra vannak kitalálva,kifejlrsztve hogy pályán használják öket!
Most jól elbizonytalanodtam,de ahogy olvasom itt a fórumon sokan járnak pályázott gumival,az nem ilyen veszélyes?Azok a gumik meg vannak kinozva.Az igaz hogy nem ér annyit egy bukta.
fiúk,
valaki beszélt villogó féklámpáról. ha valaki eladná nekem vennék 2 dbot mert van egy warrioros barátom neki is kellene
kérem írjon ha tud valaki ilyet vagy olyan villanyászt aki beszerelne ilyet
15 fokot imádja
igazi esö menö leszel töle..
melegbe kenödik mint a takony,tavaszi- öszi garnitúra...(csak hogy trendiek legyünk)
bár 4-5 éves gumikkal vigyáznék,,,azok már nincsennek elemükben
kikeméyedhetett már,nem olyan rugalmas ahogyan kell...
KÖNNYEN FIRKA LESZ BELÖLE!
anyag fáradás...jelen van mindenhol,
te tuti kicserélted "GREEN -ENGINE"-re valami 900 cm3 3 hengeres ujra hasznositott rendszerrel müxik,vissza forgatja az elnem használt üzemanyagot ismét,plusz utánégetöd van a nagyobb teljesiményért,és minden csapp hasznos legyen,csak hogy tudd tartani a tempót,jah meg azért annyira carbon a mocid
Ha ez bárkit vigasztal az FJR-is ilyen sokat zabál(csak cserébe még nem is megy ),hijába nincsenek csodák,hiába alapjában könnyűek a motorok egy kocsihoz képest csak egy tuningolt mocirol van szó ami bizony szereti a naftát főleg ha huzák nekije
Viszont a legujabb tapasztalatom szerint ha azt a buzi drága benzint tankolom bele(100-izét)jobban megy és kevesebbet fogyaszt
Hát az valóban elég jó. Nekem egyszer lett 5,2 a 7-es úton Balatontól fel Pestre, 6-osban 90-nel, viszont ennél jobbat átlagban még nem sikerült produkálni. Viszont 6-ban 60-70 között (menet közben nullázva a számlálót) 3,8L :)
Már emlékszem rád! Tavaly,vagy tavaly elött hívtál fel valami miatt,és beszéltünk,és korrekt módon felajánlodtad a segítségedet,ha esetleg turbóban gondolkodnék!
Gratulálok a mocchoz ,de csak akkor lesz szebb,ha lecseréled azt a fránya kuplung kart!Ha kell küldök egyet,de ne hagyd már így kérlek,nem érdemli meg!
Vigyázz a tesztekkel,drukkolok!
Ha lehet akkor mennék egyet veled,hogy mekkora a különbség !
Gondolom gyorsuláson fogod majd használni!
Szerezzek be utcai gumit? Úgy tudom,hogy vágott sliccel nem mehetek fel....
Mert a pályagumik arra vannak kitalálva,kifejlrsztve hogy pályán használják öket!
haljuk hogy sistereg a moci
Ráadásul ki tudja hogy volt tárolva?!
fogadjunk tréleren vittétek.. a 3.9 amit százon megittál sörben a sofőrfülkében..
valaki beszélt villogó féklámpáról. ha valaki eladná nekem vennék 2 dbot mert van egy warrioros barátom neki is kellene
kérem írjon ha tud valaki ilyet vagy olyan villanyászt aki beszerelne ilyet
üdv
igazi esö menö leszel töle..
melegbe kenödik mint a takony,tavaszi- öszi garnitúra...(csak hogy trendiek legyünk)
bár 4-5 éves gumikkal vigyáznék,,,azok már nincsennek elemükben
kikeméyedhetett már,nem olyan rugalmas ahogyan kell...
KÖNNYEN FIRKA LESZ BELÖLE!
anyag fáradás...jelen van mindenhol,
EBBEN igazad van.
Viszont a legujabb tapasztalatom szerint ha azt a buzi drága benzint tankolom bele(100-izét)jobban megy és kevesebbet fogyaszt