Az utólsó 3 vidim azzal az md80-nal készült amit feket663 mond. Bárhova felrakod egy darab power tapeel! Bár 20 percnél többet nem igazán bir az akku!
Sziasztok!
Igen voltam Pesten meghallgatáson és ahhoz pont Te mondtad hogy hol szálljak le a vonatról meg milyen metróval hova menjek de a hajós melót 30 perccel késtem le:(
vegyél egy md80-as kamerát 5000-ért, teljesen jó minőségű videókat lehet vele csinálni, a hozzáadott tartókkal szinte bármilyen felületen megáll, nem csak az 5000 forintos ára miatt éri http://youtu.be/mYe1W6DZG5U egy ezzel készített film[/L]
Szégyen idemszégyen oda nem emlékszem!
De ezt ne vedd magadra,nálam ez szakmai ártalom!Naponta kb.20 uj névet,és arcot kéne megjegyeznem!Egyszerüen nem megy,lehetetlen!
Szép estét Mindenkinek!
köszönöm megpróbálom, ezeket is!
szép tervezés mondhatom, hogy át kell rakni máshova...
Pedig hát volt idejük változtatni...
Köszi a válaszotokat!
egyébkén sokat is eszeik szerintem, de nem volt még alkalmam mérni....
a műszerben meg én nem bízom!
akkor csak jol emlékeztem valamire,ha nem is mindenre!
jön ma valaki a 2A ra?
én ugy 14ora körül megyek.igaz,hogy néhány hónapja nem motoroztam,de hátha megúszom...
Sziasztok!
Nekem valahogy a hajo maradt meg!
De segítek még egy picit
nem tud esetleg valaki kölcsönzőt ahol tudnék bérelni kamerát a motoromra, tartóval mindenestül kb 1 hétre?
szép a fehér sólymod...
Te mentél valami hajora dolgozni!Jol emlékszem?
De ezt ne vedd magadra,nálam ez szakmai ártalom!Naponta kb.20 uj névet,és arcot kéne megjegyeznem!Egyszerüen nem megy,lehetetlen!
köszönöm megpróbálom, ezeket is!
szép tervezés mondhatom, hogy át kell rakni máshova...
Pedig hát volt idejük változtatni...
Köszi a válaszotokat!
egyébkén sokat is eszeik szerintem, de nem volt még alkalmam mérni....
a műszerben meg én nem bízom!