Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busalaciról mit kell tudni?
Gáborom!
Feleséged hogy van?
Majd jövőre!
Nekem hiányzik azért egy csapat,régen imádtam csapatban motorozni.Max.2-szer voltam idén úgy hogy más is jött.
Ugy mint Busalaci!
Ha előbb jelenkezel, voltunk arra felétek többször is, van köztünk pesti, kaposvári,nagykovácsi, nagykátai, szegedi stb....
Mindenki ezzel a gyerekes kérdéssel jön:LEÉR-E A LÁBAM?Hát ha nem érne le,hogy mennék vele?
hayabusagirl!
A motorozz.hu joooo barátok fóruma még a kis csapaté ott szoktuk megszervezni a túrákat, összejöveteleket, nagyon jó kis csapat jött az idén össze!
én amióta megvettem ezt a mocit,mindig egyedül motorozom mert senki nem jön velem.Nem a pofámmal van a baj,hanem megmondták a szemembe hogy nehogy már egy lánynak hayája legyen!De nem is bánom,imádom a motoromat.
De ,ha magadban bízol nem lesz semmi gond mert te uralod a mocit nem pedig ő téged én így gondolom!
Én azt mondom mindenki magának húzza a gázt!
Irigyek az emberek....
egyébbként én is azt hallom sokfelől hogy egy 18éves srácnak minek busa mikor még nagy mocival alig motorozott meg hogy csak kinyírom magam vele meg stb....
Szerintem nagyon jól döntöttél, egyenlőre az egyik legjobb motor, és nagyon kezelhető
Majd meglátjátok mennyit tudok irni.Egy ismerősöm ajánlott "Benneteket"
édes vagy,köszi
Jobbulást!
Én tavaly óta csak azt hallgatom,hogy minek egy lánynak haya.Ne akarjunk már annyira bizonyitani,stb.Pedig semmi extrát nem látok ebben.Ezt vettem mert erre vágytam.
Itt csak írni tudsz sokat, beszélni nem
Hidd el itt támogatni fognak!Nem szólnak egy rossz szót se ,max csak domec aki kurvára tud mindent ,meg nagyon okos ,de hidd el ez egy jó hely!
Még nem ismertek,annyit beszélek hogy az csúcs!
Volt ahol lehurrogtak?
Szerintem azok nemtudják mi a jó!
Én idén már nem motorozom,sikerült úgy megfáznom mint az állat.Újra kis taknyos lettem
Végre egy hely ahol a motorom végett nem hurrognak le!Ez a nap fénypontja!