üdv mindenkinek
egyetlen hozzászólásról sem maradtam le, mindent visszaolvastam, hát nem vagyunk valami jó passzban, két hét alatt 4en szenvedtek balesetet
nem jó széria, mindenkinek gyors gyógyulást kívánok, a vasaknak is:)
kicsit morbid akarnék lenni viccelnék vele, h remélem a videóra marad még működőképes vas, meg pilóta, de nem vagyok ilyen vicces gyerek, meg nem tudom lesz-e ezek után videó....
Üdvözletem mindenkinek!
Mr. részvétem a motorka miatt annak viszont örülünk, hogy neked nem lett komolyabb bajod! Remélem mihamarabb újra lesz alattad nagy madár!
jujj bazz, mi van itt mostanában? Én még csak most fejeztem be a szerelést, gumit kellett cseréljek hátul, meg még egy kicsit finomhangoltam a kiegyenlítő tengelyt, mert holnap megyek egy kisebb erdélyi túrára, de már kezdek izgulni én is. Részvétem Barátom!
Sajnos eladó lett a motorom,kicsit összetörtem,nekem semmi bajom,a motor is gyógyulgat,az érdeklődők megtekinthetik,minden technikát benne hagyok,semmit sem veszek ki...
Csaplarzs:
ajánlott kivetetni az ilyeneket,vannak kivételek,de ebben az esteben ahol igy összefogatnak dolgokat,lefog ott minden cuccot,feszül nem akar hajlani,miután nekem is kivették mindjárt normálisabban mozog a részem!
ahogy futottam vibrációt belevezette a csont belselyébe a csavar,nem kellemes,azóta ez sincs! hideget is igy vezettte bele a csontba..
apám nálad is használták a hiltit rendesen
7cm en 7 csavar! nem szarozott a doki
jobbulást,tényleg vigyázz ne fázzon meg a csont,megéri a hajcihöt érte!
Akkor ha nincs semmi bajod lelkiekben gyors felépülést kívánok!
lényeg hogy egyben vagy!
egyetlen hozzászólásról sem maradtam le, mindent visszaolvastam, hát nem vagyunk valami jó passzban, két hét alatt 4en szenvedtek balesetet
nem jó széria, mindenkinek gyors gyógyulást kívánok, a vasaknak is:)
kicsit morbid akarnék lenni viccelnék vele, h remélem a videóra marad még működőképes vas, meg pilóta, de nem vagyok ilyen vicces gyerek, meg nem tudom lesz-e ezek után videó....
Mr. részvétem a motorka miatt annak viszont örülünk, hogy neked nem lett komolyabb bajod! Remélem mihamarabb újra lesz alattad nagy madár!
mi történt? Hála isten nem lett nagy a baj!
Mocinak mi lett a baja?
Amit most írok azt félve írom ne hogy megint gusztustalannak mondjanak de engem érdekelne a vas!
Esetleg kép van róla?
Beszélnünk kellene! :)
(remélem veszel egy újat és ezért adod el! )
Megnyugodtam!
Elbirja a forum?
részleteket lehet tudni? nem a motor érdekel hanem h veled mivan meg h mi történt!
ugye most nem komolyan mondod?!
Nincs mit Haya 15!Gyógyulj csak!
Bontottan adod el? A dögkeselyűknek nem kell egészben a roncs?
Szép napot mindenkinek!
ajánlott kivetetni az ilyeneket,vannak kivételek,de ebben az esteben ahol igy összefogatnak dolgokat,lefog ott minden cuccot,feszül nem akar hajlani,miután nekem is kivették mindjárt normálisabban mozog a részem!
ahogy futottam vibrációt belevezette a csont belselyébe a csavar,nem kellemes,azóta ez sincs! hideget is igy vezettte bele a csontba..
7cm en 7 csavar! nem szarozott a doki
jobbulást,tényleg vigyázz ne fázzon meg a csont,megéri a hajcihöt érte!
Haya15 Jobbulást és gyors felépülést neked! Nem is akarsz többet motorozni?
Maci merre vagy? menj mán fel a jutubomra mert megcsináltam neked....A metallicás cuccokat. Szar a minőség de nagyjából kitudod venni a dörgést.