Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is voltam ma Németországban és ahogy jöttem haza egy Brabus Merci csámborgott 2 kilóval előttem, nem akart lehúzódni, azután lett egy kis kergetőzés, hamar haza értem
igen. 90 kilométert mentem az újonnan épült Észak Erdélyi autópályán kissé erőltetett menetben és nem esett szét...
Jól muzsikál a gép?
Gyere az alföldre, 20 kilométer után ilyen lesz
a mai napi 500 kilométerből 210 után így nézett ki a sisakom...
Kircsi volt! Köszönöm
Van itt még pár kép!

http://www.sportmotor.hu/motor...
A mai nap képei!
Én itthon Fiúk!Minden okés volt,köszönöm!
Elnézést,hogy ilyen rövid volt...............
Bocsánat Nagyuram..........................
Mr! Itt ültem és vártalak Titeket
De, nem kicsit...
Kb 150Km mentem szakdó esőben...
Én megszáradtam hamar, de a motorom, az ahogy kinéz!

Még soha nem motoroztam ilyen időben...
Tegnap nem áztál el?
Minden ott dől majd el! Nehogy úgy járjak, hogy: feltörte a ló a s..gem, ideje, hogy kenegessem! 20 éves koromban mentem utoljára egy nap ennyit!
Ne viccelj már, miért lenne baj!?
Én is otthagytam egyszer a csapatot a Mátrában, mert nem éreztem jól magam, és inkább hazamentem, mit sem feltekeredjek egy fára...
Mindenki annyit válal, amiennyi jól eseik, és senki sem sértődik meg ha nem válalod túl magad. Söt!
Tudom, hogy a városnak rövidebb, de nekem a nagyfalu mumus! Odafelé még csak csak, de vissza... Na mindegy. Mindenesetre Egerig megyek veletek, veled, a többit meg ott eldöntöm majd! De nem baj ugye, ha esetleg mi onnan visszajövünk?
I'm Gooooooooooooo!
Szeptember eleje lesz csak sajna kb....
Szia Tes!
Ha nem az M0-on kerülöd Budapestet, akkor nyersz 35 km-t, az Eger-Lillafüred 45 Km.
Az a baj, hogy a Mátrában, és az Eger felé vezető út minősége nem olyan jó, ezért azt javasolnám, hogy csak odafelé kéne azon menni, vissza pedig vagy a 3-as úton, vagy M3-on, igy nem lesz annyira fárasztó.
Nem csak az számít, hogy mennyit mész, hanem az hogy milyen útviszonyok között.
Jó reggelt!
Örülök, hogy ráérsz!
Az Eger-Lillafüredet most kihagynám, mert szeptemberben megyek 3-4 napra Mátraházára, és akkorra is szeretnék hagyni valamint. Ráadásul nem vagyok (vagyunk) edzésben , igy egy napra bőven elég lesz az a 600 km! Remélem nem gond! Én már azt is megtiszteltetésnek veszem, ha egy darabon mehetek Veled (Veletek)!
A videóval kapcsolatosan van lehet tudni, hogy kb mikorra tervezed?
Remélem sokan leszünk!
Jóreggelt Mr