Én is voltam ma Németországban és ahogy jöttem haza egy Brabus Merci csámborgott 2 kilóval előttem, nem akart lehúzódni, azután lett egy kis kergetőzés, hamar haza értem
Ne viccelj már, miért lenne baj!?
Én is otthagytam egyszer a csapatot a Mátrában, mert nem éreztem jól magam, és inkább hazamentem, mit sem feltekeredjek egy fára...
Mindenki annyit válal, amiennyi jól eseik, és senki sem sértődik meg ha nem válalod túl magad. Söt!
Tudom, hogy a városnak rövidebb, de nekem a nagyfalu mumus! Odafelé még csak csak, de vissza... Na mindegy. Mindenesetre Egerig megyek veletek, veled, a többit meg ott eldöntöm majd! De nem baj ugye, ha esetleg mi onnan visszajövünk?
Ha nem az M0-on kerülöd Budapestet, akkor nyersz 35 km-t, az Eger-Lillafüred 45 Km.
Az a baj, hogy a Mátrában, és az Eger felé vezető út minősége nem olyan jó, ezért azt javasolnám, hogy csak odafelé kéne azon menni, vissza pedig vagy a 3-as úton, vagy M3-on, igy nem lesz annyira fárasztó.
Nem csak az számít, hogy mennyit mész, hanem az hogy milyen útviszonyok között.
Jó reggelt!
Örülök, hogy ráérsz!
Az Eger-Lillafüredet most kihagynám, mert szeptemberben megyek 3-4 napra Mátraházára, és akkorra is szeretnék hagyni valamint. Ráadásul nem vagyok (vagyunk) edzésben , igy egy napra bőven elég lesz az a 600 km! Remélem nem gond! Én már azt is megtiszteltetésnek veszem, ha egy darabon mehetek Veled (Veletek)!
Van itt még pár kép!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Elnézést,hogy ilyen rövid volt...............
Kb 150Km mentem szakdó esőben...
Én megszáradtam hamar, de a motorom, az ahogy kinéz!
Még soha nem motoroztam ilyen időben...
Én is otthagytam egyszer a csapatot a Mátrában, mert nem éreztem jól magam, és inkább hazamentem, mit sem feltekeredjek egy fára...
Mindenki annyit válal, amiennyi jól eseik, és senki sem sértődik meg ha nem válalod túl magad. Söt!
Az a baj, hogy a Mátrában, és az Eger felé vezető út minősége nem olyan jó, ezért azt javasolnám, hogy csak odafelé kéne azon menni, vissza pedig vagy a 3-as úton, vagy M3-on, igy nem lesz annyira fárasztó.
Nem csak az számít, hogy mennyit mész, hanem az hogy milyen útviszonyok között.
Örülök, hogy ráérsz!
Az Eger-Lillafüredet most kihagynám, mert szeptemberben megyek 3-4 napra Mátraházára, és akkorra is szeretnék hagyni valamint. Ráadásul nem vagyok (vagyunk) edzésben , igy egy napra bőven elég lesz az a 600 km! Remélem nem gond! Én már azt is megtiszteltetésnek veszem, ha egy darabon mehetek Veled (Veletek)!
Remélem sokan leszünk!