Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, tanácsokat. Öt napja műtöttek most kerültem haza, küzdök a fájdalmakkal, tanulok bal kézzel "élni". A motort nagy valószínüséggel eladom, itt is szólni fogok, lesz más eladó portéka is pl. a HD fedélzeti kamera.
baxuss !
olvasgattam vissza,Bácsi mankóval,Mi faxt csinál egy ladában,ahhoz ép ember kell! hogy vezesse,szervók olyanok benne mintha ott sem lennének !
Neked Haya maximális pozitiv energiával gondolok a mielöbbi felépülésedre!
amint látom a "fehér bébi" elég nagy károkat szenvedett,valahogy majd csak lesz!
válladdal vigyázzál, csont meg ne fázzon! ez a lényeg sosem leszel idöjós akkor!
még nyáron is fásliztam,inkább izzadjon de meg ne fujja a szél! hosszú honapokig tette, ezt a módszert,mikor kivették a csavarokat azután is föleg,mikortól fullosan terhelheted akkor már OK! az pedig durván 6 hónap! hidd el megéri,,,nekem egy nyilalást nem tesz a csontjaim sehol!
természetes magnézium,Calcium tablettákat egyél csak,ezeket a pezsgö szarokat nagyivbe kerüld,van pár cég akit tudok ajánlani, ebben az ügyben www.gnld.com ökonet termékek
ezeket tudom ajánlani épülésedhez
üdv és jobbulást
kemény ügyvéddel mennyél olyannnal "hogy még az asszony is nálad marad" a per során, ismered ezt ugye?
Szia Haya, jobbulást! Figyelj majd oda, hogy már a büntetőtárgyaláson kimondja a bíró az ítéletben, hogy a másik mekkora kárt okozott neked, mert így rövidülhet az egész. Nekem a baleset után 6 hónappal megvolt a büntetőítélet, de a kárért (2,5 milla) indított polgári perem több mint 4 éve tart, és még elsőfok sincs... Egyébként már rég túl lehetnék rajta.
Ne elég hogy idős, nem is egészséges, már a reflexek sem a régiek, és akkor még gondolom az autót is minden szökőévben egyszer veszi elő 7végére, mikor természetesen a legtöbben vannak az utakon....
annó hátulról ránk is egy tata szabályosan ránkjött miközben egyenesen haladtunk a sávunkban... végigtolta az autó jobb elejével a motor bal kipuját megdobva a motort de szerenécsre nem estünk el. hátranéztünk és anyázik kifelé az autóból(?), félrehúzódtunk leállni, de mire körbenéztünk már el is húzott a rohadék!
bizonyos kor után lefelezném vagy negyedelném az orvosi alkalmassági érvényességét és helyszíni főbelövést adnék annak aki alkalmatlanul vezet + annak is aki megadta neki az alkalmasságit!
remélem mihamarabb felépülsz és a gépet is pöpecül össze lehet rakni! jobbulást!
ZoliCBR! Köszönöm a tippet! Csodás helyre küldtél! És az idő is kegyes volt hozzánk! Akkorát döntöttem, hogy leért a csizmám orra... És 625 km lett a mai végösszeg.
Még egyszer: köszönöm!
Itt van pár kép:
Sajnos ez van!
Ha egézségileg(no meg pénzileg),birja az ember,akkor nincs mit tenni,vezetni fog!
Édesapám az élö példa!Nagyon gáz az öreg!Pedig kamionozott,meg minden4de kész életveszély!Ültünk melette pár éve,és hihetetlen ahogy vezet!Már rég piros volt a lámpa,de ö még rendesen tolta neki,mintha nem látná!Majd a lámpához érve,hirtele szinte satu fék,és megáltunk!A sebességeket kiforgatja,szinte tiltásig,stb.Mikor gyerek voltam felnéztem rá,és ugy szerettem volna vezetni mint ö,aki a kamionnal hiba nélkül tolatott,stb.Most meg azt mondom,igenis le kéne tennie a jogsit az asztalra!De hogy áljak oda elé,és közöljem?Pedig ez lenne a helyes,ha ö nem látja be!
ÓÓÓÓhogyaza.... én állandóan ezt pofázom mindenhol, hogy hogy engedhetik meg ilyen vénembereknek a vezetést! Rengeteg gond van belőle! És ez a háziorvos óriási felelőssége! Nálunk a határ közelsége miatt rengeteg öreg osztrák tata járkál...félelmetesek...
Egyébként meg miért lenne tárgyalás?
Nem ismerte el,vagy mi?
Vagy én nem olvastam figyelmesen?
De, attól tartok, azok....
Haya15: Mielőbbi teljes felépülést kívánok én is!
A szakadt bőrruhára nem akartok lecsapni?
olvasgattam vissza,Bácsi mankóval,Mi faxt csinál egy ladában,ahhoz ép ember kell! hogy vezesse,szervók olyanok benne mintha ott sem lennének !
Neked Haya maximális pozitiv energiával gondolok a mielöbbi felépülésedre!
amint látom a "fehér bébi" elég nagy károkat szenvedett,valahogy majd csak lesz!
válladdal vigyázzál, csont meg ne fázzon! ez a lényeg sosem leszel idöjós akkor!
még nyáron is fásliztam,inkább izzadjon de meg ne fujja a szél! hosszú honapokig tette, ezt a módszert,mikor kivették a csavarokat azután is föleg,mikortól fullosan terhelheted akkor már OK! az pedig durván 6 hónap! hidd el megéri,,,nekem egy nyilalást nem tesz a csontjaim sehol!
természetes magnézium,Calcium tablettákat egyél csak,ezeket a pezsgö szarokat nagyivbe kerüld,van pár cég akit tudok ajánlani, ebben az ügyben
www.gnld.com
ökonet termékek
ezeket tudom ajánlani épülésedhez
üdv és jobbulást
kemény ügyvéddel mennyél olyannnal "hogy még az asszony is nálad marad" a per során, ismered ezt ugye?
ha tudsz valahol irj
vagy mi lesz a sorsa haya?
tied
szerintem megcsinalja
nekem nagyon roncs kell
ez nem annyira torott
Haya valami elérhetőség? :)))
terj vissza kozenk mihamarabb
ugy latom csinalsz te meg motort ebbol a vasbol
ha nem engem erdekel megvennem
fogadd őszint részvétünket a motor miatt!
És mielőbbi felépülést kivánunk!
hogy mindig ez van
annó hátulról ránk is egy tata szabályosan ránkjött miközben egyenesen haladtunk a sávunkban... végigtolta az autó jobb elejével a motor bal kipuját megdobva a motort de szerenécsre nem estünk el. hátranéztünk és anyázik kifelé az autóból(?), félrehúzódtunk leállni, de mire körbenéztünk már el is húzott a rohadék!
bizonyos kor után lefelezném vagy negyedelném az orvosi alkalmassági érvényességét és helyszíni főbelövést adnék annak aki alkalmatlanul vezet + annak is aki megadta neki az alkalmasságit!
remélem mihamarabb felépülsz és a gépet is pöpecül össze lehet rakni! jobbulást!
Még egyszer: köszönöm!
Itt van pár kép:
Haya! Jobbulást kívánok! Nincs kommentár, a kép önmagáért beszél!
Ha egézségileg(no meg pénzileg),birja az ember,akkor nincs mit tenni,vezetni fog!
Édesapám az élö példa!Nagyon gáz az öreg!Pedig kamionozott,meg minden4de kész életveszély!Ültünk melette pár éve,és hihetetlen ahogy vezet!Már rég piros volt a lámpa,de ö még rendesen tolta neki,mintha nem látná!Majd a lámpához érve,hirtele szinte satu fék,és megáltunk!A sebességeket kiforgatja,szinte tiltásig,stb.Mikor gyerek voltam felnéztem rá,és ugy szerettem volna vezetni mint ö,aki a kamionnal hiba nélkül tolatott,stb.Most meg azt mondom,igenis le kéne tennie a jogsit az asztalra!De hogy áljak oda elé,és közöljem?Pedig ez lenne a helyes,ha ö nem látja be!
Nagyon sajnálom ami történt, gyógyúlj meg!
Még hogy a nagy sebesség a veszélyes!
Eladod vagy megtartod?
Engem lehet érdekelne! :)