Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne félj!
Az itteni társaság nem a nagyképűek közé tartozik!
Bár ők tulajdonosaik a világ legjobb szériában gyártott motorjának tapasztalatból tudom hogy a földön járnak és segítőkészek csak egy a lényeg!
Az adatlapod legyen kitöltve
Pontosan!
Sok árulkodo jel van egy vason,amiböl lehet következtetni,a valos kilométerre,meg az igazi álapotra!
No meg arra,nem-e folytott verzio!
Bár én inkább az XX-ben "vagyok otthon"!Annál ha jo minöségü a kép,akkor kép alapján is megondom hol helyezték forgalomba,és folytott,vagy se!
No meg ha valos a kilométer!
Mert ugye mint tudjuk......
5600 km hmmm
hátsó gumi erösen megkopva,közeledik még max 1000km érett a cserére
kb 2 rovátkát lesz hátrébb a lánc feszités a gyáritól,és még mindig marad asszem 3 lehetöség ,,,
az elsö 11 ezret kibir
t9bbet nem nagyon fogsz látni a gépen
meg lehet nézni a lábtartókat gumi részét mennyire kopott,föleg a pilóta,,
másod szeméylnek a csizmája ki e koptatta a farok idomot?
mennyi kavicsot vert fel alulrol az elso kerék,van e hütö sérülés!
-de nem otthon a frigóra gondoltam
nézd meg alul nem e guritották le valami patkáról
-keresztezödésben álltam lámpára várva,egyszer hátam mögött reccsenés.úgy döntöt a mocis ö ott legurul,patka,bevállalta...
k9-es busa 5.6e km-el, 2.3M?
aztakurva
Csákány ha egy gépről beszélünk és 5660km van benne nem estek vele akkor az egy jó vétel.
Dark85!
Nincs mit nézni egy 6000 kilométeres motoron, ha nem estek vele
Jóestét mindenkinek! Ma volt valaki Siófokon egy gyönyörű fehér Busa-val? Fél négy környékén kék fehér szürke? motoros ruciban?
Szia gyugyuka.
Pontosan, most lebuktam...
Ha használt a gép, mik azok az alkatrészek, amiket feltétlenül nézzek, vizsgáljak át, illetve akkor számíthatok valaki közreműködésére a fórumról?
Jó éjt Mindenkinek.
Nem Bi az más!
A reflektorban H9 van és mivel nincs magasabbra állítva mint a törvényes még nem szóltak érte.
ha a refiben is az van, akkor az a bi-xenon, igaz? rendörök nem b...gatnak erte?
A k8-ba decemberbe lesz 3 éve hogy használom, a reflektorban is az van, szépen takarítom az utat magam előtt még nappal is, pedig egyáltalán nincs magasra állítva a lámpám.
es? tapasztalat gyarihoz kepest?
Az enyémek is innen valók!
árak: itt
Szinte tökmindegy, hogy milyen úgyis Kínában csinálják, a lényeg, hogy 4300-as színhőmérsékletű legyen, azért kevésbé szekszuálnak meg a rend derék őrei. Én még erősen elgondolkodnék a 3000 K-s sárgás színűn is, arról senki nem mondja meg, hogy kszenon
Hali csak nem 5660km van a gépbe aszem 2309000ft.
sziasztok!
olyan kerdesben szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy k8as-hoz (termeszetesn hayabusa) xenon-szett kb miylen aron megy manapsag, es milyet erdemes beszerezni. ugy latom, hog ynektek nagy tapasztalatotok van ilyen teren.
köszönöm a segitseget

szeles utat (nem olyat ahol fuj a szel, hanem szeles,ami nem keskeny, csak nincs ekezetes betü)
Hadrafogható!
És ez bizony WC utáni verseny suly! Szia Nagyapó! Gyógyul a bringa?
Nincs bocsánat! . Üdv mindenkinek! A történtekre inkább nem reagálok, mert lusta vagyok annyit írni!
Szia Csöle.
Köszönöm szépen a köszöntést, illetve a cikket is.

Majd még lenne egy olyan jellegű kérdésem, ami a fórumon bárkinek szól, mely a következő lenne. Lenne egy K9-s Narancs-fekete Busa, melynek megvételén erősen gondolkozom. Ki tudna majd idővel Velem eljönni, átnézni a kicsikét?
További szép estét Mindenkinek!
Kicsit megkésve...bocs...de ha arra gondolsz hogy az probléma-e, hogy még nincs busád...hát nem...mi szívesen fogadunk minden jófej motorost géptől függetlenül!

Addig is egy jó kis iromány olvasgatni (ha még nem találkoztál vele)

http://magamura.susinet.hu/?te...