Ne félj!
Az itteni társaság nem a nagyképűek közé tartozik!
Bár ők tulajdonosaik a világ legjobb szériában gyártott motorjának tapasztalatból tudom hogy a földön járnak és segítőkészek csak egy a lényeg!
Az adatlapod legyen kitöltve
Pontosan!
Sok árulkodo jel van egy vason,amiböl lehet következtetni,a valos kilométerre,meg az igazi álapotra!
No meg arra,nem-e folytott verzio!
Bár én inkább az XX-ben "vagyok otthon"!Annál ha jo minöségü a kép,akkor kép alapján is megondom hol helyezték forgalomba,és folytott,vagy se!
5600 km hmmm
hátsó gumi erösen megkopva,közeledik még max 1000km érett a cserére
kb 2 rovátkát lesz hátrébb a lánc feszités a gyáritól,és még mindig marad asszem 3 lehetöség ,,,
az elsö 11 ezret kibir
t9bbet nem nagyon fogsz látni a gépen
meg lehet nézni a lábtartókat gumi részét mennyire kopott,föleg a pilóta,,
másod szeméylnek a csizmája ki e koptatta a farok idomot?
mennyi kavicsot vert fel alulrol az elso kerék,van e hütö sérülés!
-de nem otthon a frigóra gondoltam
nézd meg alul nem e guritották le valami patkáról
-keresztezödésben álltam lámpára várva,egyszer hátam mögött reccsenés.úgy döntöt a mocis ö ott legurul,patka,bevállalta...
Szia gyugyuka.
Pontosan, most lebuktam...
Ha használt a gép, mik azok az alkatrészek, amiket feltétlenül nézzek, vizsgáljak át, illetve akkor számíthatok valaki közreműködésére a fórumról?
Jó éjt Mindenkinek.
A k8-ba decemberbe lesz 3 éve hogy használom, a reflektorban is az van, szépen takarítom az utat magam előtt még nappal is, pedig egyáltalán nincs magasra állítva a lámpám.
Szinte tökmindegy, hogy milyen úgyis Kínában csinálják, a lényeg, hogy 4300-as színhőmérsékletű legyen, azért kevésbé szekszuálnak meg a rend derék őrei. Én még erősen elgondolkodnék a 3000 K-s sárgás színűn is, arról senki nem mondja meg, hogy kszenon
sziasztok!
olyan kerdesben szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy k8as-hoz (termeszetesn hayabusa) xenon-szett kb miylen aron megy manapsag, es milyet erdemes beszerezni. ugy latom, hog ynektek nagy tapasztalatotok van ilyen teren.
köszönöm a segitseget
szeles utat (nem olyat ahol fuj a szel, hanem szeles,ami nem keskeny, csak nincs ekezetes betü)
Szia Csöle.
Köszönöm szépen a köszöntést, illetve a cikket is.
Majd még lenne egy olyan jellegű kérdésem, ami a fórumon bárkinek szól, mely a következő lenne. Lenne egy K9-s Narancs-fekete Busa, melynek megvételén erősen gondolkozom. Ki tudna majd idővel Velem eljönni, átnézni a kicsikét?
További szép estét Mindenkinek!
Kicsit megkésve...bocs...de ha arra gondolsz hogy az probléma-e, hogy még nincs busád...hát nem...mi szívesen fogadunk minden jófej motorost géptől függetlenül!
Addig is egy jó kis iromány olvasgatni (ha még nem találkoztál vele)
Az itteni társaság nem a nagyképűek közé tartozik!
Bár ők tulajdonosaik a világ legjobb szériában gyártott motorjának tapasztalatból tudom hogy a földön járnak és segítőkészek csak egy a lényeg!
Az adatlapod legyen kitöltve