Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fain képek,szép vas
Sziasztok!
A Busám eleje elkezdett nagyon szitálni, amikor lassan gurulok és elengedem a kormányt!
Van ötletetek mitől lehet?
Meg lenne ütve a felni, ki kéne centírozni, vagy valami komolyabb lehet?
Kormánylengéscsillapító megadta volna magát? (15000km van a mociban)
Köszi előre is!
ezt hogy érted?
az út fullos, és most még az a néhány kavics se volt rajta amivel itt-ott olykor találkozni lehet!
Jó az 577 még?
hohó, tegnapi szlovák 577 túrán fotózott egy helyi srác. a végén dumáltam vele és megígérte h elküldi a képeket, meg is kaptam, van pár jó

a teljes galéria meg itt van ha érdekel valakit:
http://doodeec.rajce.idnes.cz/...
sziasztok!

mondtam már?! végre fent vannak az akra dobok, a gép is meg lett írva és bekerült a gear2dash modul is.

a hangja csodálatos, harapósabb is lett egy picit de amin lehasaltam az a fogyasztás...

eddig átlagos használat mellett ~240km környékén villant a benzinlámpa és léptem be tartalékba, most meg 320km alatt még picivel a tartalék fölött voltam igaz, java részt túra volt de ebben benne volt az 577-es úton fel-alá kolbászolás is a szerpentinen ahol azért nem döcögve mentünk

amúgy van rossz hír is, engem is utolért a fék probléma. a jobb oldali tárcsa elkezdett lötyögni. most ha kissebb sebességnél lassítok és nem izomból, akkor úgy kotyog mint állat, hangos, zavaró és ráadásul érzem a fékkaron és a kormányon is... mocskos idegesítő. lassítok egy pirosnál és olyan hangja van mintha szét akarna esni

Zizó megnézte, mondta, h egy az egyben ugyan ez volt neki is és Menyának is!
Menyus, te hol cseréltetted garban, mit kellett hozzá csinálni, vinni, bizonyítani, akármi?!
Reggelt mindenkinek!
jó reggelt
Szép estét mindenkinek!
akkor irtsuk a bogarakat
úgy bánom hogy 1600km bogár irtást nem fotóztam le
M0-Érd-Üvegtigris és környéke.
Akkor Cool te az írtott területen mentél!
Köszönöm!
Sziasztok!
A főváros környékén ma nem voltak bogarak, ezért le sem fényképezem a bukóm! :D
....én hamarabb....
Én 4mp alatt gyorsulok...
az nagyon jó! de a vidi is!
Köcce!
Napi vidi!
végre!
Ezek a Nagykátai "bosszantók"Totemei Fistván!