Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az valami újfajta pálinka .
Valóban ez az a gumi elöl-hátul és én sem voltam vele annyira nagyon-nagyon megelégedve... viszont idén vettem úgy, hogy éppen látszottak még rajta a szőrök (a közepén) és most van benne pontosan 5.840km olyan használat mellett, hogy időnként felváltok 6-osban a rakparton is... :) és kanyarogni pedig a szélétől kb 0.5 cm-re sikerülget. Égetni még sosem égettem. Kép mutatja az állapotát!

Viszont olyan kérdésem lenne, hogy mivel a motor a hátsó kerékkel érkezett bele a szallagkorlátot tartó kis pillérnek, ezért a hátsó felni mindkét oldalt kicsit kitüremkedett. Guminak semmi baja. Felnit illik ilyen motorra javítgatni, vagy tegyem bele a kukába? Tapasztalatok?
Üdv mindenkinek. Banki hitelátvállalással eladó egy XX. A Honda CBR XX oldalon van a hírdetés és a mociról is van kép. SOS. Jövő hét péntek a határidő. Köszönöm mindenkinek. Egy elkeseredett XX tulaj.
olaj folt ok!
de látok ot a mocin battlax 56 r tipusu gumát jól látom?
ami már szintén jól laposra van kopva hátul olyan szép válla van már,,ugye?
nah az egy akkora retek gumi,ahol az elcsúszik ott még a másikkal javában ékelhetsz!
battlax 56 rETEK!
olyan gumával estem én is 2 x
Ez rendben van, tegnap néztem.
Elösször ,nem mindegy hogy "kagylos" kopásrol,vagy "fürészfogas" kopásrol beszélünk!Sokan összekeverik a kettöt!
1)Kagylos kopás:lehet helytelen guminyomástol,illetve rossz lengéscsillapitotol!
2)Fürészfogas kopás:Rendszeres nagyerejü fékezés,föleg ha elsöt használod!
Egyébként egy idö után(gumi 70-80%-os elkopása után),álltalában rázni szoktak!Ez lehet a sok gödörtöl,szemmel nem láthato egxyenetlen kopástol,stb.
hello.....
Arcossal kezdek
Te még szerencsés vagy....
http://www.machovideo.com/vide...
Végre megvan az első kopásom a térdkoptatómon...

...meg a vállkoptatómon is...... :)

Tanulság: az első kerék valóban megcsúszik az aszfalton hosszan elnyúló olajcsíkon.

Szegény motor :((((((((((((

(A képen nem én vagyok)
ez a kagylósodás milyen jelenség, mit takar?
ok..majd valamikor elugrok,aztán egyeztetünk..
Meg visszaviszem a kulcsodat...bocs...elfelejtettem..minap találtam meg az egyik szatyorba..
Mi a gáz miatt nem tudunk, de az udvarban megoldja a lakatos.
Köszi.
Szép napot mindenkinek!
Ridingsoul az első gumi kopásánál "kagylósodásánál" is szokott ilen hibát produkálni legalább is ha jól tudom.
A középső kép baromi jó lett!
szevasz Géza...
Kéne kipufogót hegeszteni .
Leszakadt a dob a kocsiról..
Jól láttam,hogy csináltok olyat is
Azért nem hívlak,mert nem merlek zavarni
Ja és ha csináltok,akkor mikor lehet menni
mozogjál a válasszal,mert .
Ne haragudj, de ezt kb. 509 km. távolságból nem tudom megmondani.
hidegen mérve szívó: 0,1-0,2 mm kipufogó 0,2-0,3 mm. arra ügyelj, hogy nehogy túlfeszítsd a vezérműláncot, mert úgy járhatsz, mint egy másik fórumon egy srác, akinek vmi "szakértő" túlfeszítette, erre leszakadt az a láncvezető, amelyik feszíti is a láncot, átugrott egy fogat a lánc, isteni szerencsére még a szelepek nem értek bele a dugattyúba. ha sípoló hang jön a lánc felől melegen, akkor túl van húzva. meg először vedd ki a feszítőt és nézd meg, hogy mennyire jött ki, nehogy elszakadjon a lánc, mert már ki van nyúlva!
kuplungrugó van 4500 körül, csavart a csavarboltból....
cép napot sólymászok!
1-1,5 hónapja volt, hogy beleszaladtam egy kátyúba... pár napra fel is puffadt a gumi - szálszakadás. Aztán gumicsere megvolt persze... centírozás is... de az utóbbi pár hétben csinálja ezt
Kaphatott a felni is?
Halika!
Egy próbát megér
http://www.biker-world.hu/inde...
Gyertyát már megvettem, a szűrőt kifújtam többször, de már érett a cserére. Szinkronteszter van a szomszédban , így azt el tudom hozni.
42000km van benne.
A lánc most lett hangos másodszor. De az elsőnél segítettem átugrani a fogon. Most is ezt fogom tenni.
Szelephézag mennyi legyen?