Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kivételesen a bukógomba jól működött.
Max 50 000 Ft, elenyésző
juj! nagy a baj?
Mit nem ért ?
?
Ezek szerint én sem vagyok halhatatlan
Meg a hátam
Meg a vállam
Na végre leért a térdem a Ringen!
Én édesanyám kártéritési ügyéböl indultam ki!
1,5-év,ugy hogy nem lett per,mert megegyeztünk a végén!De igy is másfél év volt!Ha per lett volna,azt mondta az ügyvéd,hogy 4-5 év!
Szar ügy! Sajnálom!Pedig ezek a fehérek még feltűnőbbek is, persze aki nem lát annak mindegy!Faterom,ha megéri a 70-t én veszem el a jogsiját!
Jobbulást!
Sziasztok....Tavaly nyáron a barátom elé befordultak és totálkáros lett a gépe..a két kézfejében tört el pár csont....kapott is két szép gipszet....kb egy millás cbr-volt....másnap már ügyvéd..olyannál aki csak biztosítos dolgokkal foglalkozik......a gépért meg is kapta az egy gurigát és kb fél év után még kapott 2.5 milliót..ebből kért az ügyvéd öt kilót....ez a két milla fedezi,hogy nem tudott dolgozni hónapokig amíg járt gyógytornára és stb....ebbe beleszámolják,hogy nem tudott füvet nyírni,bevásárolni és még a seggét sem tudta kitörölni.....ezekre neki embert kellett alkalmaznia pl....hozzáírnak még pár dolgot és így jött ki neki.....Persze ezért a pénzért nem csinálná meg direkt de ha már megtörtént akkor élni kell vele....A biztosító úgy is köcsögösködik ha nincs ügyvéded.....szóval én mindenkinek azt mondom menjen el egy ilyen ügyvédhez és kész....
....ha nem vagy tisztában a pontos jogi dolgokkal kizsebelnek ezek.....amúgy ő is 50 helyett 63-mal ment a rendőrség szerint.....
Fasza a kép rólad a bikepics-on!Ez is a szlovákoknál van?
Hali, mert sajnos esélyes, hogy vagy a a biztosítása nem terjed ki mindenre, (az autót és a tatát látva valami jó régen kötött biztosítást feltételezek) vagy a biztosító mondja valamire, hogy na azt nem. (streetillegalkipuff...) És akkor neked valahogy el kell érned, hogy azt is kiköhögje valaki, mert hát te szívtad meg, benne a zsozsód. Vagy pl az elcsapott emiatt bukik egy fix üzletet (előfordulhat) akkor az is a te károd, de az elmaradt hasznot szinte biztos nem fizeti ki a biztosító. Erre való a polgári. Tévedés ne essék, kívánom Hayának, hogy legalább erre ne kelljen ráb@sznia, ha már elfektették, de ha már én rácsesztem, megosztom, hátha nektek simább lesz. Nálunk a kármegosztás is gáz, mert én állítólag 50 helyett 52-vel mentem, (nyár, napsütés, lakott terület) amikor kirántották alólam a vasat, és a bíró szerint ez 30% közrejátszás, tehát a károkból is ennyi, amit nem kell kifizessenek. És ne hidd, hogy nem lesz a tatának egy olyan gyereke, aki ezt bepróbálja, ha nem térít 100%-ot a biztosító. Ja, és ha ne adj isten már nem volt érvényes a jogsija az öregnek, akkor aztán biztosítás sem ér semmit, mert a biztosító azonnal lecsap rá. És csak mi hisszük, hogy elismerte, mert nekünk ez világos, de ha jól tudom, ez ma már nem így megy, hanem valaki eldönti a "betétlapból", itt meg ugye a rendőrségi vizsgálat adja majd ki.
A polgári per se 2 perc alatt zajlik...
Egyébként a tavalyi esetemnél naponta többször hívtam a biztosítót,meg kicsit "erőszakoskodtam" velük.
Nekem mondjuk fizettek (nem csak az effektív kárt),de nem volt egyszerű az tény.
Erröl a kötelezö rendezi a károkat,többen tudnánk mesélni!
Sajnos!
Ha elég türelmes.eröszakos,stb.vagy akkor talán évek mulva látsz pénzt!De valszeg akkor is csak egy nagytudásu ügyvéddel az oldaladon!
A tata kötelezője nem rendezi a károkat? Motor,ruha,munkából való kiesés stb...
Alma!

Ezt így értem a 8 napon túli dolgot,azt viszont nem hogy ha elismeri meg minden akkor miért kell polgári per? - bocs ha értetlenkedem -
Sziasztok!

2 éve egy 72 éves férfi megunta a dugóban 20-30 km/h -val való gurulást a Swiftjével .Gondolt 1et és irányjelzés,tükör meg minden nélkül bekanyarodott balra 1 utcába,illetve kanyarodott volna csak a barátom max 50 km/h-val gurult a sor mellett.Azóta fentről vigyáz ránk.Felháborító,érthetetlen,elgondolkodtató történetek tömkelegét hallottam már öreg sofőrök és lelassult reflexek miatt.Szerintem /sajnos/rengeteg hasonló balesetet kell még okozniuk mire szigorítás lesz.

Ui: Haya15 jobbulást,kitartást kívánok!
Tárgyalás azért van, mert a tata 8 napon túlit okozott, ezt pedig megméri a bíró. A rendőrségi jegyzőkönyv, és tanumeghallgatások alapján ítéletet hoz. Kimondja, hogy ki volt a hibás, és azért mit érdemel a bűnös. Jogsi bevonás, felfüggesztett lehet a vége. De a károdat a polgáriban tudod csak érvényesíteni, ott kell azt bizonyítanod, hogy mennyi az annyi, és abból ki mennyivel részesül. És egy korrekt büntetőítélet ezt könnyíti, rövidíti meg.
Haya15!
ha ügyvéd gondod van,keresd dr herpy-t.(a gugliba is elég ha bekeresed.)
egy cimbimnek intézett régdöglött ügyet,és 3 hónap alatt kifizették....méghozzá jobban mint amire számitott!
igaz....ugy tudom nem méri olcsón a tudását......
remélem tudtam segiteni...
Üdv!
Gondoltam hogy valaki be fog szólni hogy ez gusztustalan és keseűzködés!

De szerintem ha valaki jót akar tenni a másikkal az nem gusztustalan.

Először is mint mondtam ÉN is sajnálom és mi elöbbi jobbulást kívántam, kívánok de nem ragozom!

Másodszor és törött motorokkali is foglalkozom vagyis szeretek töröttből szép igényes vasat csinálni!

Harmadszor sajnos nem tehetem meg hogy egy új busát vegyek, hitelezni meg nem fogok, bocsánat hogy nem nagyarázom meg, de nagy álmom hogy legyen egy hófehér úk busám!
Most egy régi busa van hasonló fényezéssel és sokat kllett érte dolgoznom!
Na már itt a lehetőség és úgy gondoltam neki is jó és nekem is jó ha megkérdezem hogy nem e adja el így a motrot!
Nem valószínű hogy tolonganának érte hisz az embereknek rohadtul nincs pénze! Tisztelet a kivétenek!

Így úgy gondoltam neki jó ha majd "megszabadul" tőle és nekem is jó mert szert tehetek egy ilyen vasra!

Sajnálom a történteket, hisz végződhetett rosszabul is, és azt is sajnálom hogy így vélekedtek ezzel kapcsolatban!
Én ha valakit nem ismerek nem mondok rá olyan dolgokat ami esetleg sértheti!
Haya ha ezzel gusztustalan voltam és keelyűs akkor elnézésedet kérem!

Aztán most lehet ismét bírálni!

Köszönöm!
Széles utat!
Üdvözletem!
Nagyon sajnálom én is a történteket Haya15 mielőbbi gyógyulást kívánok ismeretlenül is neked
Hat ezt a keselyuzest enis felettebb "furcsanak" talalom...de nem vagyunk egyformak.

Haya15 mielobbi jobbulast neked! Lenyeg hogy maradando bajod nem esett. A tobbi meg idovel es penzzel gyogyul.

Robotos, jovo het elejen kereslek es viszem a plekot

Jo maradek hetveget mindenkinek, aki megy VEMre annak meg jo koridoket es tapados aszfaltot!
Nos haya akkor mi elöbbi felépülést és jobbulást kívánok!
A motor engem komolyan érdekelne, és örülnék ha adnál valami elérhetőséget és beszélheténk róla!
Várom válaszod!