Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

[68484] "Sajnos eladó lett a motorom..." - szerintem elég egyértelmű
Az pedig, hogy Te mindent mondatod "lehet"-tel kezdesz, nem az én problémám
SAJNÁLOM!
Figyu srác.

Lehet hogy felétek az a szokás hogy valaki öszetöri magát és az az első reakció hogy :REMÉLEM NINCS NAGY BAJOD.. MENYI A MOTOR MER ÉRDEKEL.
De itt nem !
Sött rá sem kérdezünk addig mig a tulaj nem irja : ELADÓ A MOTOROM.

Lehet hogy ti jó barátok vagytok .Lehet hogy nem ismerjük Tornyit.
Lehet hogy ... ... ... ... ...

De túl sok a LEHET.
Ugyhogy ülj le fiam 1 es
Ritkán írok ide, általában csak tájékozódom/informálódom/segítséget kérek... de most belőlem is kikívánkozik valami...

Mr.! Már elnézést, de hogy jössz Te ahhoz, hogy megítélj valakit így látatlanban és ismeretlenül? Én ismerem Tornyit, személyes jó barátom, és állítom, amilyen véleményt lentebb alkottál róla, távol áll a valóságtól!
Belelátsz mások fejébe, és látod, hogy ki-mit gondol, és kiért-mennyire aggódik? Kétlem.
Megsúgom: nem feltétlenül fórumon/személyesen lehet aggódni valaki iránt... (én is aggódom Értetek, és minden motoros társamért, ismeretlenül is, csak épp nem sajnálkozom a fórumon. Lehet, hogy ezzel nem csak én vagyok így? )
Őszintén szólva egyáltalán nem értem, mi problémád van azzal, hogy valaki érdeklődött - nem csak felőled, hanem - a motor iránt is?! Te magad írtad, hogy semmi bajod... Innentől fogva mit vártál, hogy mindenki odáig meg vissza lesz érted? Önsajnáltatás felsőfokon Ne keverd össze a "semmi baj"-t, és azt, ha valaki kórházi ágyon fekszik, mert nagyon nem ugyanaz!

És véleményem szerint, Mr., Neked kéne elgondolkodni a viselkedéseden, és azon, hogy kiről-milyen véleményt alkotsz
Bakker! Pedig már épp most kezdtem álmatlanul forgolódva vergődni az ágyamba ,h váltok új busára, csakhogy döntenem kellene fehér vagy fekete legyen?!
Hatalmas arc vagy Mr. le a kalappal! Sztem Te még 3,4 ért se válnál meg tőle! A szerelem az már csak ilyen!
mondtam faternak en szivesen kiveszem neki
Mr. mekkora karakter vagy!
orulok hogy 'vaklarma' volt ... mar panaszkodtam is itthon a 'Mamanak' hogy micsoda rossz idok jarnak a busasokra mostansag

...mielobbi felepulest Tornyinak
Mr! Örülök, hogy nincs bajod! De légyszíves ilyennel ne viccelődj!
Hmmm...nekem a vágykeltő motorostrikód kell! (Tudod Szocsó bácsi után szabadon...)
Ezek csak felületi sérülések,Tornyi pikk-pakk talpra állítja....
Hogy adod a papírját?
Mr! Szerintem nem is kell ez senkinek.
Pedig már elkezdtem gyüjtögetni!
Már össze is lejmoltam 1700Ft-ot!
A fenébe!Megenst marad az Xx!
Olvass még Tee ,tovább is van!
Sose voltál ilyen kedves!Köszke!
Én adok érte 3.4! Oké csak viccvót!
Na!
Mi történt magával uram?
A lényeg, hogy neked nem lett semmi bajod. Ki a fene töltene fel rajtad kívűl ennyi csekmet videót. (vicc volt )
Mindenkitől elnézést kérek a Tornyi kivételével!
Sokatokat felhívtam,és hívtatok is.....Köszönöm,és még egyszer elnézést kérek,hogy ilyet írtam fel,de undorítónak tartom ezt a típusú behízelgő,enyelgő dögkeselyű módszert!
Szegény Haya15,még javában a kórházban,meg sem nézte rendesen a Sólymát,hogy konkrétan mi a diagnózisa,Ez meg már nyomul!Milyen ember vagy Te Tornyi?Én azt sem hiszem el,hogy valamelyikünkért aggódtál!Egyből a motorra nyomultál!
Engem még olyanok is felhívtak akikkel nem tartjuk a kapcsolatot,csak nagyon ritkán találkozunk! (köszönöm Nekik! )
Szóval Tornyi gondolkodj el a viselkedéseden!De Te tudod nagyon jól,hiszen így is kezted!

Elnézést Uraim,de kikívánkozott ez belőlem!
Most már így néz ki,de rentgeteg pénzbe került!
3.5millió forintért viheted is Te Dögkeselyű!
Szépen megkérlek Téged,hogy ne legyél már ilyen undorítóan Hiéna!
GUSZTUSTALAN amit csinálsz ember!Nem veszed észre?
Tittelett!
Tornyi!
Nem nagyon tört össze!
Így nézett ki,egy kicsit ráköltöttem.....
nem csak te!
durva lenne ,,mert ilyennel még ne is játszunk!
szerintem itt több a Solyom mint Keselyü!
és a solymok rokonlelkeivel nem ildomos játszani
üdv
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi