Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze!
Szia!
De, nagyon is, hívtalak többször, amikor pesten jártam, csak nem vetted fel a telót.
Jövőhéten mindenképpen elmennék érte.
Hétfőn vagy kedden elmennék érte, ha jó?
Köszönöm!

Még mindig nálam van a "patkó"!Nem kell?
Szia!
Természetesen, ha jó az idő megyek veletek.
Az itinerrel kapcsolataosan, annyit mondanék, hogy ha már elmegyünk Egerig, akkor vétek lenne kihagyni a az Eger-Lillafüred közti útszakaszt. Nagyon jó minőségű szép kanyargós szerpentin.

Én tegnap Kapolcson voltam megnézni a Művészetek Völgye fesztivált, természetesen nem kicsi kerülővel.
Fugee!
Nem sok gond van vele,ha tisztában vagy azzal,hogy legalább 5-6-7 perc amíg bemelegszik /ezalatt a féktávod akár 4-5-szörösére is megnőhet,de azt is kell tudni hozzá,hogy sima egyenes menetekben vissza is hűlhet! Pályán pompás betét!
Morgan Freeman!
KW adó van Lóeröadó!
köszi szintén
azért FJR ,meg R1,csinál ö szép és jó mocikat,,scak számunkra nem a tökéleteset
köszi

jaja látod,és még dörzsikézni sem kell,sem elmenni pecázni!
autómatice tudja mit kell!
A Yamaha gyártson inkább furulyát!
Azt csak a jó Isten tudhatja!
Értem.
De most már abszolút nem lesz semmire?
Motorra eddig sem volt!
Üdv! Érdekelne a véleményetek. Nagyobb teljesítményű motort szeretnék venni, és korábban már az autókkal kapcsolatban nézegettem a luxusadó kalkulátort, hogy mibe kerül ennek az éves fizetése. Na mondom megnézem hogy ez motornál hogy van. Beírom az adatokat erre ezt írja: Vagyonadó: MEGSZÜNT
Már nincs ilyen?
Most Onkyo van... azt most talán csak kontaktos lett...
Szebb napot mindenkinek!
ZoliCBR! Egy jó hónapja említettél egy mátrás kis túrát. Nekem a jövő hét végén jó lenne. Összefuthatnánk valahol, ha időd engedi. Sőt! Továbbmegyek! Betársulnék hozzátok motorolni! Régebbi kommenteket olvasva a tempó is jó lenne, mert a barátnőmmel megyek, és szeretünk nézelődni. Csináltam térképet is, amerre szerintem járni szoktatok. Én mindenképpen megyek, mert előjöttek az elvonási tüneteim, de lehet elcsalok még 1-2 ismerőst...
Én Brembo Racingot használok, tényleg be kell melegíteni, ami azt jelenti hogy az első 10 percben nem fog, de utána ha van tempó nem hűl vissza!
Hi!
GOLD fren S3RACING első fékbetétet használt már vki?
Nagy gáz ha racingos betétet használok utcára és mennyire komoly ez a "be kell melegíteni" dolog?
Vagy egyszerűen csak annyi a megoldás ,h racingolva kell közlekednem az utcán is ?
Na igen, én a Pioneer-al vagyok így...
mióta 2 Yamaha erőlködőm lett végfokos (az egyik 2x), azóta váltottam...
Boldog Szülit...

A Yamaha meg gyártson továbbra is erősítőt meg hangfalat, mert azt legalább tud...
Nem van, Ő adja a legjobb áron. Jah, és a postakölit bevállalja, mert 30 felett van a lánc...