Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én?Téged?
Hülye vagy! Egyébként nincs is kövem!
Max. a kavicsistol tudnék kérni!
Mikor lesz a Hayabusa tali?
Aztán nehogy megkövezz!
Tökéletesen igazad van mint mindig!

Pedig nem vagyok Anakin Skywalker!
Értem a mottót Mester!
-Élni,és élni hagyni!
Ezek után így vezérel majd az erő!
Hagyom kibontakozni Tornyit,aki elrabolta Boba Fettet,aki túszul akarta ejteni a nagy Chebacca-át,Han Solo spanját,aki mellesleg Lamurozni akar Leila-val,hacsak a BirodalomTe,vagy én közbe nem lépek!
Nem is beszélve Five Urbanról-aki mellesleg Obi van Kenobi,de Menya az nem azonos Yoda mesterrel!
Csöle meg kopasz,mint Palpatine,de még nem olyan ráncos a sódertől!
Mindenesetre értem Uram,és igyekszem felnőni a feladathoz!
Mester!
Tisztelettel adózom neked, mint műszaki Főisten..., de...
Vérszívni, kötözködni én is szoktam, de ez vmi másnak tűnt...
Keselyűségnek, és nem csak tűnt...
Amennyiben vki hibázik és tudja azt mondani, hogy bocsek hibáztam, akkor semmi gáz, de ha még hosszas emberkedésbe kezd, az már kevésbé szimpatikus, sőt...
Én sem akarok minősíteni senkit, aki normálisan viselkedik, de ha kifejezetten sértő az már más...
Tudom én is újfiú vagyok, még ha nagyon régóta figyelemmel kisérlek benneteket, de próbálok tisztelettel vért szívni, és nem bántó lenni, főleg nem a "régi motorosokkal"...
Elnézést, de úgy éreztem ezt ki kellett írnom, mert már nagyon bökte a csőröm, hogy még Mr.-nek kell védekezőpozíciót felvennie, meg a fórum minőségét kóstolgatja egy... Na befejezem a füstölgést, majd átteszem a Metzelerre...
rendszámtartó
de biztos van a lakhelyedhez közelebb is.
fiúk,
bocsánat hogy ismeretlenül beleszólók, de most vettem egy k8-s busát és szeretném megkérdezni segítene valaki pályára beállítani, így emilen.. én 190 cm és 100 kg vagyok. egyéb tanácsot is szívesen elfogadok. naponta max fél órám van emilezni, ezért lehet hogy nem tudok azonnal reagálni. 190/55 power one van hátul és elöl is one van.
az alu is az

de ha rozsdamentes acélról van szó, akkor átfogalmazom
honnan lehet ilyen rozsdamentes cuccot szerezni?!
Ámen!
Mondom rozsdamentes!
.. .
mert nálunk mindig történik valami!
Valamikor régen, mikor a most ebbe a fórumba írogatók 95%-a még sehol sem volt, egyszer csak feltűnt itt egy elég nagy arcú fickó, aki szinte az összes akkori tagba ilyen-olyan módon belekötött, aztán azóta mégis szeretjük, tiszteljük, nekem csak annyi kérésem lenne, hogy adassék meg másnak is a hülyeség joga, ne ítéljünk meg senkit egy-egy félresikerült, vagy rosszul megfogalmazott mondata után
Bp. bármely színesfémgyűjtő telepére bemész, ingyen adnak annyit.
Hi!
Én itten mán se busulós nem vagyok, sőt fix x-emet is elcsereberéltem egy zongorista fazerre, de ez a Tornyi gyerek, ez mán engemet is fölizgatott... Olybá tűnt az első beírása, mint aki írni sem tud, mellé még agyagedény is, aztán az egészet mégegyszer megismételte, aztán meg olvasni nem tud, hogy milyen agyagedényként viselkedett. Most meg mossa magát sterimobbal... Ráadásul még dobál pár hátast, meg egy két nagyarcot... Lefikázza az egyik legjobb fórumot... Ha igy folytatja nem keselyűzni fog, hanem kesztyűzni, vagy kesztyűbe dudálni...
Egyébként meg Mr. Mr., a sütiket jobb elküldeni simán a csába, talán akkor megsértődik oszt elhúz erről a fórumról...
Haya kollégának pedig jobbulást, kemény srác ő, "hamar beforr".
Egyébkén vele motoroztam még a kawás korszakban, csak valszeg nem tudja ki vagyok...
De még remélem találkozunk...!
Én is egy 20 cm L alakú profilt fúrtam ki 4 helyen. Nem kell rákölteni több $-t mert a rendőrnek mindegy, hogy mivel van rögzítve, csak olvasható legyen a rendszám. Ha a karod, hogy este is látsszon, a homasitában 800 Ft-ért van ledes rendszámvilágítás, teljesen megfelel a célnak.
honnan lehet ilyen alu cuccost szerválni?
a kifúrást még megoldanám valahogy, de h mindkettő ugyan úgy legyen meghajlítva... az már kihívás volna
Az enyém rozsdamentes!
Nem voltam, mert nincs rá időm, majd!
háááát... informatikus vagyok, nincs túl sok barkácsoló haverom

ti hol, hogy oldottátok meg? a kész cuccot mivel lehet strapabíró feketére festeni?
ha megnézed a Fiveurban által feltett képet, abból meríithetsz egy kis inspirációt, csak két laposvas kell hozzá...
én a helyedben biztosan nem vásárolnék az ebayről ilyesmit, csak van valami barkácsoló ismerősöd, aki két sörért megcsinál egy ilyen bonyolult lakatosmunkát.
Ez eddig nem látszott a fényképeken!
De szerintem a műanyagos tud rá megoldást!
... kivitelezhető!