Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mingyáindulás......................szasztok
hát ez az ,te 1100 et mentél és kockásodik én 7200 at és még ép minden rajta,,,
álltalában 6000 és oda a guma...
A com on is 89 dodo
k8 hayabusa labtartó
foot rest footpegs nek hivják
egy van 65 font nem óóóócsóóó
k8 hoz hátsó labtartó
sziasztok nagyon remélem hogy egyszer én is olyan motoros leszek mint ti, de az a helyzet, hogy én még csak a simsonnál járok, de egyre tovább fejlődöm, mit nem adnék hogyha lenne egy kawa ninja, vagy egy suzuki gsxr amivel mehetnék de még egy kicsit kicsi is vagyok hozzá.
Busati......még nem késő.
5 után indulunk
Hali mindenkinek!
Holnap reggel lóra és beledobunk vagy 2000 km-t no és persze fürdés és intenzív bebaszás
Hát igen! Az XX már csak ilyen: módosítja a tudatomat!
Busazoly!
A sok egyenes gyilkolja a gumit kockásra,meg az autópályák!
Tittelett!
Na...megint valami tudatmódosító hatása alatt vagy látom...
a mostani superbike-ban is van k8-as busa tesztelés ill összehasonlítás "sztereoidos túrázók" néven...
(honda vfr 1200f, bmw k1300s, suzuki gsx-r1300 /igen, elírták... gsx-1300r helyett gixer lett belőle/, kawasaki zzr-1400)
azért köszi!
Milyen veletlen egybe eses,nekem pont olyan motrom van most amilyen volt neked...
Baloldali van
En is erre gondoltam,h sokat mentem egyenesen ak.ez termeszetes?
Jooo...
Nem jo a busara, 190/55/17-jar a busara!de azert szukseg eseten...
Valamelyik oldali van, de nem tudom melyik, megnézem.
A muszaki konyvebe valahol kell irja nezd meg jol!
Most nem nyílik meg a superbike honlapja, de ha régebbi újságokat lapozol, akkor van benn szerkesztőségi elérhetőség. Ha megmondod, kb melyikben volt, akkor kikeresik neked, és elküldik kb 1600,- ft-os áron. Majdnem egy hónap, amire a kezedben van. Én is rendeltem egy régi számot, amiben az ISTENI XX-et hasonlították össze valami hejehajabusával, meg valami kafasakival, és nekem is addig tartott.
Szia!Honan lehet Busas cucokot rendelni,valami cim?koszi.