sziasztok nagyon remélem hogy egyszer én is olyan motoros leszek mint ti, de az a helyzet, hogy én még csak a simsonnál járok, de egyre tovább fejlődöm, mit nem adnék hogyha lenne egy kawa ninja, vagy egy suzuki gsxr amivel mehetnék de még egy kicsit kicsi is vagyok hozzá.
a mostani superbike-ban is van k8-as busa tesztelés ill összehasonlítás "sztereoidos túrázók" néven...
(honda vfr 1200f, bmw k1300s, suzuki gsx-r1300 /igen, elírták... gsx-1300r helyett gixer lett belőle/, kawasaki zzr-1400)
Most nem nyílik meg a superbike honlapja, de ha régebbi újságokat lapozol, akkor van benn szerkesztőségi elérhetőség. Ha megmondod, kb melyikben volt, akkor kikeresik neked, és elküldik kb 1600,- ft-os áron. Majdnem egy hónap, amire a kezedben van. Én is rendeltem egy régi számot, amiben az ISTENI XX-et hasonlították össze valami hejehajabusával, meg valami kafasakival, és nekem is addig tartott.
álltalában 6000 és oda a guma...
k8 hayabusa labtartó
egy van 65 font nem óóóócsóóó
k8 hoz hátsó labtartó
5 után indulunk
Holnap reggel lóra és beledobunk vagy 2000 km-t no és persze fürdés és intenzív bebaszás
A sok egyenes gyilkolja a gumit kockásra,meg az autópályák!
(honda vfr 1200f, bmw k1300s, suzuki gsx-r1300 /igen, elírták... gsx-1300r helyett gixer lett belőle/, kawasaki zzr-1400)