Nekem 2 acél lap van felcsavarozva a váznyúlványra és arra van felszegecselve. Ingyé vót
8.ker. József utcában nem szoktál egészen véletlen parkolni a busával?
hát... se vasam, se satum, se kalapácsom marad a vásárlás...
a hátsólámpás megvilágítás problémás, nem? elvileg fehér fénnyel kellene világítani a rendszámot...
sztem kb harmad áron megvan a raptor dob és olyan formában/mintával ahogy én akarom... a héten meghallgatok egy raptoros busát, utána meglátom
Szeva Andrew,
2 hete nekem is a rendszamtablatarto volt a dilemmam. sajnaltam a tizezreket egy szaros vasdarabra, de lusta voltam meghajtani vasbol.
aztan fogtam magam es meghajtottam vasbol. zsir lett.
szerintem ne adj ki erte penzt...ha van furod, satud es kalapacsod es egy orad (sot ha tutira mesz meg 700Ftos akril sparyvel szejjel is 'tuningolhatod')
ha jol meghajlitod es a hatso 2 furatnal rogzited a 2 Lvasat a hatsolampa meg meg is vilagitja igy a rendor is bekaphassa.
Raptor dobokkal nincs kozvetlen tapasztalatom de egy kicsivel tobbert megkapod a yoshit vagy az akrat (nem emlitenem oket egy lapon)
Remélem minden sián megy majd, és rövid időn belül ereje teljében lesz a paripa!
25000 km a láncba, és elszakadt, az nem lehet anyaghiba, vagy ez normális ilyen tuning mellett?
Vez. láncból is van valami erősített, vagy csak a gyári?
a szívószelepek teljesen új, rozsdamentes cuccok voltak, a kipuff szelepek gyáriak, azoknak sem volt semmi baja, a vezérműláncban meg asszem 25000 volt...
5ös led pakk? amúgy mi a baj vele?