Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké akkor egy hétvégi továbbképzős tréning keretében szereljük ki motoromból 1től felfelé a fokozatokat, másképp ez nem fog menni
fék?
az meg mi?
Mert mindig száguldoztok, a régi Busa fékei tökéletesek, ha betartod a 90-et!
Srácok nem tudom ki milyen defekt-spray-t használt már eddig (kívánom hogy ne is kelljen),de ha véletlenül szükség lenne rá,a Prevent-es szer remekül bevált nálam.
Sajnos kaptam egy hét-nyolc centis vastag szeget.A futófelületet átdöfte és csinált egy szép méretes kimeneti sebet is.Az út szélén ráköpve láttam hogy szépen ereszt mindkét sérült ponton.
A spray gyönyörűen megfogta,ráadásul nemhogy félig lapos kerékkel döcögtem tova,az első kúton meglepve tapasztaltam hogy 3,3-ra tolta fel közben a nyomást.Ez egy hete történt,azóta is derekasan helytáll (tovább már sajnos nem bizonyíthat mert a gumi már szöveten van de ez egy másik szomorú történet).
fasza mert szombaton 250et mentem a német autópályákon, azért holnap én is átnézem, nehogy valami tréfa legyen
...hát úgy,hogy ránéztem!
Abból látod,hogy ez érdekesen keresztben repedezik.........
De téged ez a veszély egyenlőre nem fenyeget!
De azért figyeld!
Az enyém is megrepedt....más a téli szóró cuccosa a közterületeseknek...kukáztam azonnal!
Vigyázz magadra!
az igazság ott van! (azért látom a MAN szigeteki rutin nem hazudik... )
hogy vetted észre?
no,majd meglátom....lehet,hogy azért még kimerészkedek,mert már olyan szintű megvonási tünetekkel birok,hogy csak na!
(mivel ezt a gumit a menyustól kaptam,lehet,hogy direkt adta,hogy megöljön?)
Csere!
Nincs mit beszélni rola!Bár én ellene vagyok mindenféle gumi ujra vágásának,még a nagy dögön is!Motoron no ott meg aztán!Csak is ujat,amit elöttem rak fel!Féltem a tyukszaros életem!
vagyis a szombati.
mentem már én is sokat slickkel,de még ilyet nem is láttam,hogy igy megrepedjen.érdekes.vasárnapi mocizás kilőve...
A rendőr nem írja fel a gumi fajtáját,csak a vágott rész miliméterét,hogy milyen kopott a gumit....megfelel,vagy nem....
csak ennyi.....én ezt jól tudom,most vagyok túl rajta,de egyetlen egy szó sem esett arról,hogy milyen tipusú gumi volt a balesetben a mocin!
Attól még következő alkalommal letolhatja a gatyát...hogy nem életbiztosítás az tuti...
Ha repedt,akkor cseréld le!Amúgy okésok a vágottak,én már 3-4 éve ilyet használok!DE REPEDTET NEM!
Ott az igazság...
nem tom.valoszinűleg nem.ezzel a gumival már mentem 260 körül is,de most nem vagyok tul magabiztos...
Ezé' jó a vágottslick, aztán majd ha tartós 200 felett lerobban a kerékről, utána nem lesz kihez menni reklamálni. Én biztos nem tennék fel ilyet a motoromra, mikor ugyanannyiért vagy csak kicsit többért király, utcán is használható pályagumikat kaphatok, amit használva nem tud belémkötni a rendőr, egy esetleges balesetnél pedig nem fogja emiatt a kártérítést a biztosító lenullázni, még ha nem is te vagy a hibás. a vágásról meg annyit, hogy szerinted érdekli valakit, hogy mi történik, ha túlvágja a kopóréteget és sérülnek a szálak a gumiban?
hali!az van,hogy szombaton mennék mozorozni kicsit.csakhogy észrevettem,hogy a vágott slick gumim a vágás tövében meg van repedve vagy mi az.vajjon igyki merjek menni?várom a szakértők véleményét!
Nem fog ,már felszóltam,h jó idő legyen .Én megrendeltem a honlapjukról az 5w60ast és ingyen posta+20%kedvezménnyel 10500ft a 4 liter .remélem beválik .
Ez nagyon érdekes, nem értem az összefüggést.
Fazer1000 küzdött ilyen leállásos problémával, ha jól emlékszem...

Nekem berozsdált a tankom belülről és televágta rozsdaliszt-tel az injektor fejeket... mondanom se kell... kuka lett az egész. próbáltam kiműanyagozni a tankbelsőt eredménytelenül.. csere. ja és másik AC mert azt is hazavágta benzincső csere és még egy H astra fémházas mikroszűrő is befigyelt. na igy már jó lett.
Sziasztok!
Nekem egy érdekes legalább is számomra az üzemanyag szintjelző szigetelés törése miatt tiltogatta le az AC pumpámat érdekes össze függés de mióta megtaláltam és kijavítottam azóta semmi gondja mondjuk ezt lekopognám Én is 50000 felett vagyok egy kicsivel de naon naon