Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fizikából rossz volt a driver

Na legközelebb megyek Én is a kis rolleremmel ...
Sziasztok!
/Bocs, de kicsit hosszú leszek/
Már régóta olvasgatom a fórumot, de eddig csak passzív szemlélője voltam, annak ellenére, hogy már több busással beszéltem telefonon és pár tagot személyesen is ismerek.
Felmerült bennem pár kérdés, amit már nem bírok ill. nem akarok magamban tartani:
Lehet itt valahogy kulcsszó alapján keresni a hozzászólások között?
Az Amargós Csabinak a K8-on TwoBrothers dobok vannak?
K8 Busában van valakinek a H9 refi izzó helyett xenon?
Sajnos nekem nem teljesen ok a dolog, a távolban is csak kis kört világít, nem terít és nem találkozik a tompított fényével.
Sokkal feljebb világít. Van erre megoldás? Lehet a tompított és a refi magasságát külön állítani?
Valószínű, hogy a kisülés nem ott van, ahol az izzószál volt, de így használhatatlan. Mi a megoldás?
Ruhás kérdés:
Van valakinek gyakorlati tapasztalata a marhából és az erszényes állat bőréből készült motoros ruhák strapabírása között? Indokolt az árkülönbség? Egyáltalán lehet kenguruból 2részest kapni, vagy csak versenyoverált?
Előre is köszi!
de jóreggeltet ám társadalom!
Na ja.... sajnos behavazódtunk.... majd legközelebb megyünk remélem......
Itt sem én izgultam, hanem a Mercis....
Helló Zorro Persze,hogy befogadunk!Most is jöhettetek volna
Én is nagyon élveztem a tegnapi motorozást, kár, hogy nem volt több hayabusa a Mátrában!

Remélem legközelebb velünk tart GágorXX is!

Szép napot mindenkinek!
Csöle én már csak a 600-tól fölfelé esetleg AMG-re izgulok!
OKÉ!
Mi is hatalmasat mentünk ZoliCbr-el!
Nagyon király volt a mai nap Zoli! Elkopott a csizmám széle!
Szerintem minél hamarabb sort kell keríteni a következőre! A pendrive miatt majd híjlak!

Vagy esetleg legközelebb mehetnénk veletek is, persze ha befogadtok még két busást?
Jóvót Bizony! Hazafele toltam még egy nagyon kövéret! A nyakam Óváron már úgy hátranyaklott, hogy láttam a seggem.... Élmény is volt, egy E320-as merci ( ) meg volt győződve róla, hogy versenyképes ellenfél.... hogy lehet ekkora tulok valaki....
Hello mindenki!
Annyira jó volt végre mocizni egy kicsit! Nagyon élveztem!
Kihagytunk Timi? Aha! Oda sem értetek, pedig vártunk Benneteket! Na mindegy, majd legközelebb!
Legalább DOLGOZIK!
Befuccsolt a karrierje es benzinkutnal dolgozik?
A P-s rendszámú Peugeot-otnak Gáspár Laci mossa az ablakát!
Az kiraly
5 busa kanyargott ha jol latom
Meg 12 nap es otthon vagyok
Apropó Csöle!
Neked kell szervezni a Móvári kirándulást! Kezdheted!
Hali!A két vidéki is hazaért!Jó volt!
Szega,most jöttünk kanyargászásból.....
Aztán Lássunk Fugee!
Hi!
Ezer hála és köszönet a váltókarért! Bocsi, h délelőtt nem ismertem meg a hangodat, amikor hívtál. Csak álltam értetlenül: felhív egy ismeretlen számról egy ipse és vmi váltókarról beszél ?! Frankon azt hittem vmi vasutas hívott ;o]] Külön köszönet, h felhoztad pestre.
Hali gali!
Vegre pihi nap
jok ezek az uj hangulat jelek
Mi a helyzet feletek?