Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a meghivást ! De mivel Én "koca" motoros vagyok lehet hogy csak feltartanálak benneteket...
Az szép
Helló Zorró!
Oh, bocsi csak benyomtam két lángost , utána jöttem is, visszafele is megnéztem szentlászlót Jövőhéten megvizsgálhatjuk ujra... AlexCbr- t is sok szeretettel várjuk....
Ma fel se ültem, mert nem bírtam volna ezt a közel 30 fokot, inkább hagyom a jövőhétre..
Pedig Fistván Busája odabasz! .
jó-jó fiúk nem kell bizonygatni!
Egy a lényeg, ezek a motorok kikurt jól mennek és ész kell hozzájuk és önmérséklet!
Oszt lassan mehetünk együtt is,hiszen szomszédok vagyunk! És mindjárt kész lesz az enyém is!
Az igaz,hogy csak egy Leovince titanium-carbon Factory kidörrenő lesz rajta,de csak összekapom majd magam annyira,hogy büszkén tudjak majd ülni ezen a szerencsétlen "széria"Hayabungán!
azóta meg még nem jutottam el pöstre, hogy megint le tudjam méretni...
Az enyém ennyi volt még a vezérműtengely meg a 13:1 sűrítésű kovácsolt dugók beépítése előtt: (keréken mért adatok, kb 1,15-el kell szorozni a főtengelyre megadott értékhez)
Menj el nyugodtan Csabival máskor is!Jól nyomja,és egykerékben nagyon ott van!Gyönyörű,hogy milyen magasra emeli! Én még ilyet nem láttam!
Hát először is köszönöm, baromi nagyot nevettem!
Te se vagy százas!

Azt hiszem egy kicsit elvesztünk a számokban... Én nem ismerem annyira a csókát...
De újszülöttnek minden vicc új (ez lennék én)! Még ismerkedek ezzel a hayabusapower dologgal...
Nem tudom mit lehet kihozni ebből ebből a kérdésből!
Nem-nem!
Csabi nagyon jó srác!
Csak van ez a negatív tulajdonsága sajnos!
Ő ilyen azt kész,ennyi....Én Őt így fogadtam el!
Ha ettől jobban alszik,akkor mondja csak a baromságokat,én meg lesz...-rom,mert hülye nem vagyok,pedig próbál annak nézni....
.....miért kell ezt csinálni? .
Mindenkinek csak "széria" mocija van!Csak egy embernek van még a benzincsöve is Yoshimurából! ,
Ismerem ezeket a dolgokat Zorró!
Busacsabitól én megkaptam már,hogy szériamotorom van,sőt,tavaly januárban meg is vicceltek!Hogy nem szánkó a Hayabusa,amikor jó nagyot taknyoltam egy paraszt autós miatt!Azt is híresztelte rólam,hogy a villamos megállóban huzogattam egyik oldalról a másikra a földön fekvő busát,attól függően,hogy melyik oldalról jött a villamos!
Hát megnézném,hogy ki huzogat a földön egy fekvő Hayabusát,ami köztudottan megtankolva 240 kg alsóhangon,és a földön fekve nem gurul! ,
De én leszar.... Ha Ő ettől boldogabb,hogy jobban tud vakítani a napnál?
Énfelőlem.....
ez jó!

Jól lefikáztátok a palit...
én nem találtam még a neten Yoshimura főtengelyt Busához (se régihez se k8-hoz), pedig elég sok USA fórumot szoktam böngészgetni...
Az én XX-embe is 380 Ló van csak le van folytva 150-re! ja és nekem is tele van csomo japán cuccal!
No persze!
Te mindent elhiszel?
Akkor az enyémben 350paci van,mert Menya barátommal beletettünk clk merci turbót! , ,
Odabasz nagyon! Pláne így,törötten!No szélvédelem,350-re a gyorsulás 7.6 másodperc!
. .pedig csak egy komár moped főtengelyt nyomtunk a turbó mellé!
Ezt is elhiszed?
Busacsabi nagyon jó srác,csak..........
130-140-ből biztos kijön... k...a drága.
BusaCsabi azt mondta jelenleg 260ló lakozik a K8-jába, yoshi főtengely stb...
Huhh. Az kár, hogy fekete...

"szerintem nem a kopórész van deformálódva, hanem a felfogató része."

Azt is néztem a szegecsek környékén, azon sem látszott igazán semmi.

Itthon mennyibe kerülhet a gyári új, márkaszervízben? Van 10% kedvezményem ott.
Nem vettem újat, minek vennék?
fekete...
Feket663!

Nem hangzik rosszul. Csak nem új busát vettél vaze? :-) Mi van a régivel?

A gyári 2000-et futott féktárcsáid közepe arany színű eloxált, vagy fekete? (Nekem arany kéne)