Helló Zorró!
Oh, bocsi csak benyomtam két lángost , utána jöttem is, visszafele is megnéztem szentlászlót Jövőhéten megvizsgálhatjuk ujra... AlexCbr- t is sok szeretettel várjuk....
Ma fel se ültem, mert nem bírtam volna ezt a közel 30 fokot, inkább hagyom a jövőhétre..
Oszt lassan mehetünk együtt is,hiszen szomszédok vagyunk! És mindjárt kész lesz az enyém is!
Az igaz,hogy csak egy Leovince titanium-carbon Factory kidörrenő lesz rajta,de csak összekapom majd magam annyira,hogy büszkén tudjak majd ülni ezen a szerencsétlen "széria"Hayabungán!
Az enyém ennyi volt még a vezérműtengely meg a 13:1 sűrítésű kovácsolt dugók beépítése előtt: (keréken mért adatok, kb 1,15-el kell szorozni a főtengelyre megadott értékhez)
Hát először is köszönöm, baromi nagyot nevettem!
Te se vagy százas!
Azt hiszem egy kicsit elvesztünk a számokban... Én nem ismerem annyira a csókát...
De újszülöttnek minden vicc új (ez lennék én)! Még ismerkedek ezzel a hayabusapower dologgal...
Nem tudom mit lehet kihozni ebből ebből a kérdésből!
Nem-nem!
Csabi nagyon jó srác!
Csak van ez a negatív tulajdonsága sajnos!
Ő ilyen azt kész,ennyi....Én Őt így fogadtam el!
Ha ettől jobban alszik,akkor mondja csak a baromságokat,én meg lesz...-rom,mert hülye nem vagyok,pedig próbál annak nézni....
.....miért kell ezt csinálni? .
Mindenkinek csak "széria" mocija van!Csak egy embernek van még a benzincsöve is Yoshimurából! ,
Ismerem ezeket a dolgokat Zorró!
Busacsabitól én megkaptam már,hogy szériamotorom van,sőt,tavaly januárban meg is vicceltek!Hogy nem szánkó a Hayabusa,amikor jó nagyot taknyoltam egy paraszt autós miatt!Azt is híresztelte rólam,hogy a villamos megállóban huzogattam egyik oldalról a másikra a földön fekvő busát,attól függően,hogy melyik oldalról jött a villamos!
Hát megnézném,hogy ki huzogat a földön egy fekvő Hayabusát,ami köztudottan megtankolva 240 kg alsóhangon,és a földön fekve nem gurul! ,
De én leszar.... Ha Ő ettől boldogabb,hogy jobban tud vakítani a napnál?
Énfelőlem.....
No persze!
Te mindent elhiszel?
Akkor az enyémben 350paci van,mert Menya barátommal beletettünk clk merci turbót! , ,
Odabasz nagyon! Pláne így,törötten!No szélvédelem,350-re a gyorsulás 7.6 másodperc!
. .pedig csak egy komár moped főtengelyt nyomtunk a turbó mellé!
Ezt is elhiszed?
Busacsabi nagyon jó srác,csak..........
Oh, bocsi csak benyomtam két lángost , utána jöttem is, visszafele is megnéztem szentlászlót Jövőhéten megvizsgálhatjuk ujra... AlexCbr- t is sok szeretettel várjuk....
Ma fel se ültem, mert nem bírtam volna ezt a közel 30 fokot, inkább hagyom a jövőhétre..
Egy a lényeg, ezek a motorok kikurt jól mennek és ész kell hozzájuk és önmérséklet!
Az igaz,hogy csak egy Leovince titanium-carbon Factory kidörrenő lesz rajta,de csak összekapom majd magam annyira,hogy büszkén tudjak majd ülni ezen a szerencsétlen "széria"Hayabungán!
Te se vagy százas!
Azt hiszem egy kicsit elvesztünk a számokban... Én nem ismerem annyira a csókát...
De újszülöttnek minden vicc új (ez lennék én)! Még ismerkedek ezzel a hayabusapower dologgal...
Nem tudom mit lehet kihozni ebből ebből a kérdésből!
Csabi nagyon jó srác!
Csak van ez a negatív tulajdonsága sajnos!
Ő ilyen azt kész,ennyi....Én Őt így fogadtam el!
Ha ettől jobban alszik,akkor mondja csak a baromságokat,én meg lesz...-rom,mert hülye nem vagyok,pedig próbál annak nézni....
Mindenkinek csak "széria" mocija van!Csak egy embernek van még a benzincsöve is Yoshimurából! ,
Ismerem ezeket a dolgokat Zorró!
Busacsabitól én megkaptam már,hogy szériamotorom van,sőt,tavaly januárban meg is vicceltek!Hogy nem szánkó a Hayabusa,amikor jó nagyot taknyoltam egy paraszt autós miatt!Azt is híresztelte rólam,hogy a villamos megállóban huzogattam egyik oldalról a másikra a földön fekvő busát,attól függően,hogy melyik oldalról jött a villamos!
Hát megnézném,hogy ki huzogat a földön egy fekvő Hayabusát,ami köztudottan megtankolva 240 kg alsóhangon,és a földön fekve nem gurul! ,
De én leszar.... Ha Ő ettől boldogabb,hogy jobban tud vakítani a napnál?
Énfelőlem.....
Jól lefikáztátok a palit...
Te mindent elhiszel?
Akkor az enyémben 350paci van,mert Menya barátommal beletettünk clk merci turbót! , ,
Odabasz nagyon! Pláne így,törötten!No szélvédelem,350-re a gyorsulás 7.6 másodperc!
. .pedig csak egy komár moped főtengelyt nyomtunk a turbó mellé!
Ezt is elhiszed?
Busacsabi nagyon jó srác,csak..........
"szerintem nem a kopórész van deformálódva, hanem a felfogató része."
Azt is néztem a szegecsek környékén, azon sem látszott igazán semmi.
Itthon mennyibe kerülhet a gyári új, márkaszervízben? Van 10% kedvezményem ott.
Nem hangzik rosszul. Csak nem új busát vettél vaze? :-) Mi van a régivel?
A gyári 2000-et futott féktárcsáid közepe arany színű eloxált, vagy fekete? (Nekem arany kéne)