akkor jó,nem csak nekem volt szar a vasárnap.én reggel fél 7 körül felkeltem hogy pakolok össze hogy ennyi elég volt,megyek haza.Az én motrommal mást nem láttál menni szombaton?
Sziasztok, szia hayagirl.
Sajnos nem láttam, biztosan segítettem volna. A vasárnap nekem elég kegyetlen volt, talán 13h-kor bírtam kimászni a sátorból, a hazaút megaztán végképp szőrnyű volt. Szombaton rendesen sikerült berúgnom
Én is úgy jöttem ki a kempingből, hogy a két lábammal végig támasztottam a motort. Nem elég, hogy szédültem, még a motor is csúszkált jobbra-balra.
Sziasztok!
Na végre itt vagyok! (Már akinek hiányoztam. )
Már majdnem meggyógyult az én kis drágaszágom. Csak az oldal idomok hiányoznak róla. De már használom.
Tehát szerintem azt ne derítsük fel együtt inkább találjunk valami más útvonalat!
Sajnos nem láttam, biztosan segítettem volna. A vasárnap nekem elég kegyetlen volt, talán 13h-kor bírtam kimászni a sátorból, a hazaút megaztán végképp szőrnyű volt. Szombaton rendesen sikerült berúgnom
Én is úgy jöttem ki a kempingből, hogy a két lábammal végig támasztottam a motort. Nem elég, hogy szédültem, még a motor is csúszkált jobbra-balra.
Na végre itt vagyok! (Már akinek hiányoztam.
Már majdnem meggyógyult az én kis drágaszágom. Csak az oldal idomok hiányoznak róla. De már használom.
Nem ér ijesztgetni így reggelente
n krézi?
Ugyanolyan motorosok vagyunk,mint Te,vagy bárki más!
Nem vagytok elfelejtve,gyüvök!
Jó földetérést!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kircsi.
Tudni kell motort venni
Mindjárt indulunk haza