Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tittelet!
Menyáékat elküldtük melegebb éghajlatokra!
Látod!

ez még igyis mükszik!Elnyühetetlen!
A Honda fűnyíró gyártásban is élen jár!
No ide is helló belló emebrek !

Nem is tudtam hogy nagyobb a holdnál !Mindig tanul az ember !
Hát ez?
A női sofőrök!
H7, H9 és autós nagy trafós . http://autohifidebrecen.hu/xen... 6000 k-s
35 Wattos!
Ja még valami.
35 v. 55W-ost használtok?
Azért nekedis leérne a térded
Köszi!
Az általatok használt xenonok elektronikája már a kicsi dobozos, vagy még a hagyományos nagy méretű, ami autókban is használatos?
Hol lehet hozzájutni a jól működő H9-hez és mi a tarifa?
A tompított H7, nem?
...elképzeltem Maistear-t rajta
CBR 1100 XX BLACKBIRD 2009
Sziasztok!
Van egy eladó Power Commander USB III ha kell valakinek.
Busából lett kivéve.
Tel.számom az adatlapon.
Gyere Alex,várunk legközelebb!
Ha felirjuk a listát,az nem titkos! Hiszen azért van felírva,hogy feliratkozzatok rá ha kedvetek lenne jönni!
Nos Robotos!
Én is a Fiveurban Xenon kombinációt használtam eddig,és fogom is tovább,mert így látunk csak a sötétben.....nem fogod megbánni!
A kenguru rucit használom,és nem mindegy,hogy egyben maradsz,vagy talicskában,darabokban visznek el! Az első kék Arlen Ness-emben /lásd,az adatlapomon,2 részes/6 perec van,és az utolsó 150km-es tempónál volt.....egy hajam szála sem görbült meg! még a ruci is kinéz még mindig valahogy!
Mr.-né kordura ruhája ripityre ment,és Mr.-né is csúnyán sérült!
Hidd el,hogy nagyon-nagyon sokat számít a bőrruha,én egy métert sem motorozok nélküle!
Várjuk további kérdéseidet....
Robotos! Gondolom több véleményre is kíváncsi vagy! Nekem a tompított és a fényszóró is Xenon ( H4, H9,) nem mindegy milyen gyártmányt veszel, és ha nincs a helyén az izzó akkor hülyén világít.
A ruha kérdés, sajnos a drágább jobb!
Vicsoritott mi ahogy a kormányra dölt.....Mért nem mondtad neki " ILYEN EZ A POP SZAKMA"
Robotos!
Este tudok majd Neked bővebben írni....
Az Amargós Csabi lötyögteti magát a hotvát tengerparton ha minden igaz várható előfordulása egy hét múlva