Remélem lecsitulnak azért az indulatok :))
Ha valakit érdekelne ,Hayabusáról (99-07) a következö cuccok eladók:
Bódis titán 4:1 rendszer
G-PACK (1000 K1-K4 is jó)
Gyári elsö fékcsövek
Bagster tankbör, táska/hátizsák, esötakaró.
Képesmotor apróban megtaláljátok a képeket és az elérhetöségem.
üdv. Geri
Találtam egy oldalt, elnézést ha már ismeritek, de én még nem láttam és szerintem érdemes megnézni, mielött felturbózzuk a motorjainkat... http://home1.gte.net/res0ak9f/...
Én nemértem az embereket, megveszenek egy motort, és ráülnek papucsba, és rövidnadrágba, mert nem maradt pénze ruhára, védőfelszerelésre! Persze a tunung az benne van a gépbe!
Tisztelet a kivételnek, hál istennek egyre több motorost látok nyáron is beöltözve!
Sziasztok!
Micsoda lóerőkről beszélgettek itt!?
Én csak pislogok, 1000-el!
Hogyan lehet kihasználni egy 260 lóerős motort?
Pláne közúton?
Szerintem a gyári Busa is teljesen elég, akinek közútra ez kevés, azzal valami baj van szerintem...
Úgy ,hogy bátor vagyok!
Szépen beszéljél!
Sose nyaltam a segged,mert az is olyan,mint Te!
Amit az Amargóban tettünk-vettünk az ÜZLET volt!Szerintem ebből van a fizetésed!
És nem beszélünk csúnyán egy ilyen nyílt fórumon!
Szilvit üdvözlöm!
Tudod!A Hayabusás Szilvit,aki Mariann a barátnőd!
Hurka Józsinak semmi köze ezekhez,Ő nagyon jó szerelő!
Oly annyirra,hogy járni is fogok hozzá!
Nem hozzád! Józsihoz!
Te nem az AMARGÓ vagy! Csak egy alkalmazott!
Tisztelettel:Mr.
Elnézést kérek Kedves Fórumozók Busacsabi trágár szavaiért!
Hogy a faszomba veszed a bátorságot arra , hogy a hátammögött fikázzál.
Kezdem az elejém.
1: Amikor a villamos megállóban pofára estél TE MAGAD KÖZÖLTED?HOGY GYENGE FOS vagy és nem segített senk felemelni a motort így odébb vonszoltad.
2: Azok után, hogy egy váltóhibás motort bevettem tőled gerinctelen módon szavahihetettlennek állítaszbe te görény. Fikázod a szerelőt + hogy az AMARGO lehúz pénzel. Az orrod elé basztruk ki a szar alkatrészeket és csak hebegtél te ....
Mi a faszt uszítot a jó népet a vesédet lerugom.
Nyalizol az amargoban a hátamöggött meg megy az oltás. Könyörögsz, hogy adjam oda a Bódis dobokat, jó tanáccsal látlak el a baleseteidnél mert megkérsz és ezek után ezeket íród.
Nagyon ajánlom, hogy elkerülj mert szétszedlek te fasz.
Mi az , hogy a csabi ilyen?
Pár levéllel ezelött fikázol, utána meg nyalod a seggemet.
Ki a faszom vagy te?
Helló! Mi nagyon nyugodtak, vagyunk utazó nálunk a 80-140 km/h , ugy hogy majd legfeljebb csak mi leszünk lasuak..
a társaság jó, rengeteget nevetünk....
gondol meg....
Mert még pesten voltam