Na jó leirom csak azért mert itt értetlenkedsz nekem.
Az Üdv Minden Busásnak és nem Busásnak! Üdvözlésem a következőt jelenti:
Üdvözlöm a fórumon lévő (fórumot olvasó, iró) összes Hayabusával rendelkező Hölgyet , és Urat (mert vannak hölgyek is elvétve), továbbá az összes, főrumon lévő (fórumot olvasó, iró) más tipusú motorkerékpárral rendelkező ill nem rendelkező Hölgyet , és Urat.
Remélem igy már Mindenki számára érthető...
Ha neki ez jo,igy kell öt elfogadni!Mindenkinek van valami fejlövése!
egyébként ez csak átmeneti,mert ha Fiveurbán magáratalál,akkor ö lessz az elsö,aki beköszön!
Én nemugy látom!Éppenséggel hogy dübörög!Talán ha benéznél!Egyébként ha beirsz,biztos hogy reagálok rá,mivel mindennap benézek odais!Sokszor többszöris egy nap!
Motoros időt minden kedves forumozónak, ne 30 fokot!
Ezt a Zorrót, le se lehet löni....
Este ő irja mindig a legutolsó hozzá szolást, reggel meg a legelsőt, mikor alszik?
Csak vigyazz Zoli magadra a motoron, egy hosszabb behasalásnál a pályán el nem aludj.
Üdv Gábor XX
Meg nem tudom, mert egy cérnaszálon lóg az egész hétvégém!
Fogalmam sincs hogy mikor érek rá, de még az is lehet hogy nem tudok menni!
Ma hajnalban kipróbáltam a vasat a pályán, 320 köröl bedobtam a törülközt! Ez volt az első és az utolsó!
A kékmotoros ipse nagyon jó srác! Talan csak egy Hayabusa kéne alá!
Melyik nap mennyünk motorozzni a hétvégén? És merre mennyünk?
Magunkal vigyük a kék motoros Ipsét is aki folyton hülyeségeket beszél és próbál lépést tartani velünk!?
Félre értesz! Én nem azt köszöntem meg, hogy valakinek a pártjára álltam és Ő a fasza gyerek, csak nem ismertem a storyt!
És mivel nem akarom meginni a levét ezért nem formálok véleményt semeik félről, és nem itélkezem legfőképpen ennyi...
Ameddig az ember embermarad addig lesznek félrértések, feszültségek... hisz mindanyan másokvagyunk másképp éljük meg a dolgokat, másképp látjuk ennyi...
Nekem ez a véleményem, ettől senki se távolabb,se közelebb nem került a szívemhez!
GáborXX csak azért tudja, hogy későn fekszem mert akár képes 11kor is felhívni!