Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem ez lecsengett,és Mister meg Buscsabi egymást közt lerendezi!De ugylátom te szitod még a tüzet!Nem kéne!

Én eddig több okbolse szoltam bele!

1)mindig a "harmadik issza meg a levét" 2)Semmi közöm hozzá !3)stb.

De ha valakinek üzensz,megérdemel annyit,hogy nevén szolitsd!Meg csak ugy "itélkezhet"az ember,ha mindkét félt meghalgatja!
Zorro!
Én is elmagyaráznám Neked.....csak nincs meg a számod....
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek a baráti körében keres valaki Busát akkor az enyémet merem ajánlani!
2003.11 hó 37500Túrakilométer 1.5Milla irányár.További részletek telefonon.
Te!

Ezt nem az XX-forumon kéne?
Kérdésedre a válasz!
Félszintetikus!
A szintetikus tul vékony,és csattogosabb,nehezebb lessz töle a vállto!Enni nemfogja,de nemlessz olyan szép finom hangja a vasnak!A gyári Honda olaj(ha tényleg az),tökéletes!Én most elösször tettem bele(volt egy akviojuk),és telljesen megvagyok elégedve vele!Nyugodtan tedd bele!
Elötte Castrolt használltam 10-W40-est!Ha nemtudom olcson beszerezni a gyári Honda olajat,visszais térek a Castrolhoz!Minden eddigi motoromba azt tettem,és hibátlanul müködött!
Ne kapd fel a vizet!

Nincs rá okod!Ez már igyvan az ösidök ota!Mármint hogy huzzuk,ugratjuk egymást!Ha átmész mondjuk az XX-topicba,ott ugyanezt látod sokszor!De ezen nemszabad,és nemis kell megsértödni!Amig tudjuk hol a határ,addig ez nyugodtan mehet!Én rendszeresen Busásokkal motorozok,és semmi gondom velük a motorjuk miatt,söt!Állithatom attol legalább olyan jo,ha nem jobb,emberek mint az XX-esek!Semmi külömbség sincs a két vas között müszakilag,vagy élettartamilag!
Mindkétvasnak vannak elönyei,hátrányai!
CSAK A HONDA JOBB!
Felveszlek szerelönek!

egyébként merre vagy mostanában?Mert errefelé ritkán!
Helyes a bögés!
Ezt nem inkább Hondaforumon kéne kérdezni!?
Még egyszer szeretném megköszönni a mai telefonodat és, hogy vetted a fáradságot, hogy elmagyarázd amit nem tudtam, szeretem amikor tiszta víz kerül a pohárba!
Én is így ismertelek és csak megerősített abban, hogy korrekt ember vagy!

(Az Illető tudja, kinek szól!)
De jól megy egyeseknek... negyed 6kor már nem dolgozunk? Mi ez a "sztahanovista" hozzáállás?
Na viccet félretéve, baromi szar volt ma a meló... Nem megyünk egy Szentlászlót este? Én kb. 7 és fél 8 között kimegyek! Ha érdekel híjá fel!
remélem Milka most nem ment világ körüli utra.........
Szép jó napot mindenkinek!
Kedves Milka!
Milyen olajat ajánlasz, 02" XX-be, castrol fel szintetikusat, vagy ful szintetikusat?
A gyári Hona olajat próbáltam, de nem szimpatikus, nem eszi meg semmi, de semmi neve sincs meg .....
Ja űdv. a kollegáknak!
Köszi szépen!
Ennyi lett volna a kérdésem.

Minden jót neked!
www.repairmanualclub.com regisztrálni kell!
Szia!

Ezzel sokat segítettél!
Majd akkor megkeresem valahol.....
Nem kell hozzá mi?
Hányan megkeresnek hondások.........
Menyus kolegával majd megoldjuk!

Most én is rajoljak,hogy 77.000km-rel volt nálam egy busa......most nem fogok itt ezen vitatkozni hogy jajj most mi a jó.

Volt egy kérdésem és nem ócsárolni meg kötekedni akarok!nekem kell a munkámhoz a háttéranyag!
A bekötések meg az elektromos cuccok.
Ennyi lett volna,h bocsi nincs!

Na mind1.......
Igy van az ebay.com-ról meglehet vásárolni az árát a termék melett látod... plusz szállitási költség....
én kolléga rákattintottam oszt kidobott hayabusa fejidomot
Te kolléga elolvastad amit irtam, ? ott a link a hozzászólásom alatt kattints rá
Jeep!

Egy Hondához nem kellhet srvice manual, hiszen egy Honde soha nem romlik el!
Az Én CBR 900-as om olyan volt, mit egy műszer! 66000 Km-el is olyan szép hangja volt!

Szép napot mindenkinek!
2004.az nem gond ha karistos. mennyi hol hogyan?
Van ebay-on használt, van rajta 1-2 karcolás de külömben jó,
Hayabusa front fairing....null

rear fairing
Mikori a moci?
fejidom konzollal,faridom,meg bal oldalidom. na azé ennyire nem vészes a helyzet h bőgjek
Jeep! A service Manual rövid lényege:

Ülj rá, fordítsd el a kulcsot, inditsd be a motort (nemtom Hondában van-e ) tedd 1-es fokozatba és go! Ha módodban áll ne ess el, mert az bizony veszélyes!

Örülök, hogy segíthettem!