Sziasztok!
Ha esetleg valakinek a baráti körében keres valaki Busát akkor az enyémet merem ajánlani!
2003.11 hó 37500Túrakilométer 1.5Milla irányár.További részletek telefonon.
Ezt nem az XX-forumon kéne?
Kérdésedre a válasz!
Félszintetikus!
A szintetikus tul vékony,és csattogosabb,nehezebb lessz töle a vállto!Enni nemfogja,de nemlessz olyan szép finom hangja a vasnak!A gyári Honda olaj(ha tényleg az),tökéletes!Én most elösször tettem bele(volt egy akviojuk),és telljesen megvagyok elégedve vele!Nyugodtan tedd bele!
Elötte Castrolt használltam 10-W40-est!Ha nemtudom olcson beszerezni a gyári Honda olajat,visszais térek a Castrolhoz!Minden eddigi motoromba azt tettem,és hibátlanul müködött!
Nincs rá okod!Ez már igyvan az ösidök ota!Mármint hogy huzzuk,ugratjuk egymást!Ha átmész mondjuk az XX-topicba,ott ugyanezt látod sokszor!De ezen nemszabad,és nemis kell megsértödni!Amig tudjuk hol a határ,addig ez nyugodtan mehet!Én rendszeresen Busásokkal motorozok,és semmi gondom velük a motorjuk miatt,söt!Állithatom attol legalább olyan jo,ha nem jobb,emberek mint az XX-esek!Semmi külömbség sincs a két vas között müszakilag,vagy élettartamilag!
Mindkétvasnak vannak elönyei,hátrányai!
CSAK A HONDA JOBB!
Még egyszer szeretném megköszönni a mai telefonodat és, hogy vetted a fáradságot, hogy elmagyarázd amit nem tudtam, szeretem amikor tiszta víz kerül a pohárba!
Én is így ismertelek és csak megerősített abban, hogy korrekt ember vagy!
De jól megy egyeseknek... negyed 6kor már nem dolgozunk? Mi ez a "sztahanovista" hozzáállás?
Na viccet félretéve, baromi szar volt ma a meló... Nem megyünk egy Szentlászlót este? Én kb. 7 és fél 8 között kimegyek! Ha érdekel híjá fel!
Szép jó napot mindenkinek!
Kedves Milka!
Milyen olajat ajánlasz, 02" XX-be, castrol fel szintetikusat, vagy ful szintetikusat?
A gyári Hona olajat próbáltam, de nem szimpatikus, nem eszi meg semmi, de semmi neve sincs meg .....
Ja űdv. a kollegáknak!
Ezzel sokat segítettél!
Majd akkor megkeresem valahol.....
Nem kell hozzá mi?
Hányan megkeresnek hondások.........
Menyus kolegával majd megoldjuk!
Most én is rajoljak,hogy 77.000km-rel volt nálam egy busa......most nem fogok itt ezen vitatkozni hogy jajj most mi a jó.
Volt egy kérdésem és nem ócsárolni meg kötekedni akarok!nekem kell a munkámhoz a háttéranyag!
A bekötések meg az elektromos cuccok.
Ennyi lett volna,h bocsi nincs!
Egy Hondához nem kellhet srvice manual, hiszen egy Honde soha nem romlik el!
Az Én CBR 900-as om olyan volt, mit egy műszer! 66000 Km-el is olyan szép hangja volt!
Ülj rá, fordítsd el a kulcsot, inditsd be a motort (nemtom Hondában van-e ) tedd 1-es fokozatba és go! Ha módodban áll ne ess el, mert az bizony veszélyes!
Én eddig több okbolse szoltam bele!
1)mindig a "harmadik issza meg a levét" 2)Semmi közöm hozzá !3)stb.
De ha valakinek üzensz,megérdemel annyit,hogy nevén szolitsd!Meg csak ugy "itélkezhet"az ember,ha mindkét félt meghalgatja!
Én is elmagyaráznám Neked.....csak nincs meg a számod....
Ha esetleg valakinek a baráti körében keres valaki Busát akkor az enyémet merem ajánlani!
2003.11 hó 37500Túrakilométer 1.5Milla irányár.További részletek telefonon.
Ezt nem az XX-forumon kéne?
Kérdésedre a válasz!
Félszintetikus!
A szintetikus tul vékony,és csattogosabb,nehezebb lessz töle a vállto!Enni nemfogja,de nemlessz olyan szép finom hangja a vasnak!A gyári Honda olaj(ha tényleg az),tökéletes!Én most elösször tettem bele(volt egy akviojuk),és telljesen megvagyok elégedve vele!Nyugodtan tedd bele!
Elötte Castrolt használltam 10-W40-est!Ha nemtudom olcson beszerezni a gyári Honda olajat,visszais térek a Castrolhoz!Minden eddigi motoromba azt tettem,és hibátlanul müködött!
Nincs rá okod!Ez már igyvan az ösidök ota!Mármint hogy huzzuk,ugratjuk egymást!Ha átmész mondjuk az XX-topicba,ott ugyanezt látod sokszor!De ezen nemszabad,és nemis kell megsértödni!Amig tudjuk hol a határ,addig ez nyugodtan mehet!Én rendszeresen Busásokkal motorozok,és semmi gondom velük a motorjuk miatt,söt!Állithatom attol legalább olyan jo,ha nem jobb,emberek mint az XX-esek!Semmi külömbség sincs a két vas között müszakilag,vagy élettartamilag!
Mindkétvasnak vannak elönyei,hátrányai!
CSAK A HONDA JOBB!
egyébként merre vagy mostanában?Mert errefelé ritkán!
Én is így ismertelek és csak megerősített abban, hogy korrekt ember vagy!
(Az Illető tudja, kinek szól!)
Na viccet félretéve, baromi szar volt ma a meló... Nem megyünk egy Szentlászlót este? Én kb. 7 és fél 8 között kimegyek! Ha érdekel híjá fel!
Kedves Milka!
Milyen olajat ajánlasz, 02" XX-be, castrol fel szintetikusat, vagy ful szintetikusat?
A gyári Hona olajat próbáltam, de nem szimpatikus, nem eszi meg semmi, de semmi neve sincs meg .....
Ja űdv. a kollegáknak!
Ennyi lett volna a kérdésem.
Minden jót neked!
Ezzel sokat segítettél!
Majd akkor megkeresem valahol.....
Nem kell hozzá mi?
Hányan megkeresnek hondások.........
Menyus kolegával majd megoldjuk!
Most én is rajoljak,hogy 77.000km-rel volt nálam egy busa......most nem fogok itt ezen vitatkozni hogy jajj most mi a jó.
Volt egy kérdésem és nem ócsárolni meg kötekedni akarok!nekem kell a munkámhoz a háttéranyag!
A bekötések meg az elektromos cuccok.
Ennyi lett volna,h bocsi nincs!
Na mind1.......
Egy Hondához nem kellhet srvice manual, hiszen egy Honde soha nem romlik el!
Az Én CBR 900-as om olyan volt, mit egy műszer! 66000 Km-el is olyan szép hangja volt!
Szép napot mindenkinek!
Hayabusa front fairing....null
rear fairing
Ülj rá, fordítsd el a kulcsot, inditsd be a motort (nemtom Hondában van-e ) tedd 1-es fokozatba és go! Ha módodban áll ne ess el, mert az bizony veszélyes!
Örülök, hogy segíthettem!