A Gábor nevén jelentkeztembe, későre jár megy alukálni!Holnak reggel kapsz majd meleg kakaot, meg pogácsát amit szeretsz.
Puszi Mama
Élnézést, a kedves forumozoktól!
akik szeretnek hosszabb túrákra is elcsatangolni, azok tudják, mennyire fontos egy profi csomagrendszer. Mindenféle pókok helyett katt-katt és sipirc: ez a Krauser!
Eladó a rendszer, most az oldaltartó és a top case együtt 70.000,- Ft (a top case nem is volt még használva...). Itt egy-két kép ízelítőnek:
Ohhh szegénykém!
De jut eszembe nálam is eldölt egyszer csak az volt a szerencsém, hogy a lány aki rajta üllt a füre döntötte, és csak a tükör tört le!
Télleg nincs valakinek jobb oldali tükre?
Mert ugyan GáborXX megcsináltatta, de nem tudták tökéletesen és elforog!
Meg bal oldali hátsó lábtartó is kéne a két kipuff projecthez!
Az a baj hogy Én csak holnap érek rá, nagoyn szükségem van egy kis szerpentinezésre, és mindenképpen szeretném azt mardék 0,5cm majrécsíkot is kihasználni!
Ma eldőlt a motorom!
Ennyire szomoru már régen voltam! Majdnem elsírtam magam, hogy hogyan lehetek ekkora bal..sz!
A bukogomba viszon nagyon jo hogy van agépen!
Hát ezt szomorúan hallom! Viszont annak örülök, hogy van egy nyaralótok!
Mikor akarsz a mátrába menni holnap? Nap közben, vagy hajnalban? Egyébként én minden állatságban benne vagyok! De sajna honap és holnap után 1300km-t kell vezetnem!
Úgyhogy ezt el kell napolnunk!
Hi!
Esetleg ha valakinek lenne elfekvőben egy kuplung kar, (használt is jó) elérhető áron megköszönném. Vagy tipp, h hol kaphatnék (márkakereskedésen kívül). Ugyanis az enyém a kigyengítésnél lefittyent sajna. ;o[
Akkor vigyázz arra a cérna szállra és gyere!
Egyébbként nem vagyok tahó és megkapod a képeket pendrájvon!
De ez csak akkor lehetséges ha jösz hétvégén!
Hmm..csak azért nem reagálok semmi gonoszat rá,mert még nem ismerlek Gábor XX !
Madigabi! Tsukigi a kipufogó neve, keress rá
A Gábor nevén jelentkeztembe, későre jár megy alukálni!Holnak reggel kapsz majd meleg kakaot, meg pogácsát amit szeretsz.
Puszi Mama
Élnézést, a kedves forumozoktól!
akik szeretnek hosszabb túrákra is elcsatangolni, azok tudják, mennyire fontos egy profi csomagrendszer. Mindenféle pókok helyett katt-katt és sipirc: ez a Krauser!
Eladó a rendszer, most az oldaltartó és a top case együtt 70.000,- Ft (a top case nem is volt még használva...). Itt egy-két kép ízelítőnek:
De jut eszembe nálam is eldölt egyszer csak az volt a szerencsém, hogy a lány aki rajta üllt a füre döntötte, és csak a tükör tört le!
Télleg nincs valakinek jobb oldali tükre?
Mert ugyan GáborXX megcsináltatta, de nem tudták tökéletesen és elforog!
Meg bal oldali hátsó lábtartó is kéne a két kipuff projecthez!
Nagyon mérges voltam magamra!
Küzködttem a könnyeimmel!
Nem vészes, a bukogomba nagyon sokat védett, inkább a tükör lett karcos, az idomon is van de az nem olyan vészes.
Az enyém is eldölt még anno, de nem én voltam a gazdája akkor.
Nagyon karcos lett?
Részvétem...
Ma eldőlt a motorom!
Ennyire szomoru már régen voltam! Majdnem elsírtam magam, hogy hogyan lehetek ekkora bal..sz!
A bukogomba viszon nagyon jo hogy van agépen!
Mikor akarsz a mátrába menni holnap? Nap közben, vagy hajnalban? Egyébként én minden állatságban benne vagyok! De sajna honap és holnap után 1300km-t kell vezetnem!
Úgyhogy ezt el kell napolnunk!
Nem baj majd összehozzuk mi ezt...
Sajnos a hétvégén a nyaralót kell rendberaknunk. tehát biztos, hogy nem tudok menni!
Esetleg holnap, egy Mátra sprint?
Ma hatalmasat motoroztam hajnalba, nagyon jó volt az idő!
A képeket elöre is köszönöm!
Majd ha sikerül!Na akkor majd benyujtom a számlát!
De azt nembirja el a forum!
Esetleg ha valakinek lenne elfekvőben egy kuplung kar, (használt is jó) elérhető áron megköszönném. Vagy tipp, h hol kaphatnék (márkakereskedésen kívül). Ugyanis az enyém a kigyengítésnél lefittyent sajna. ;o[
Egyéb óhaj sóhajod nincs esetleg ?
Egyébként adfnék én neki,ha engem hivna olyankor!Cserébe felhivnám mikor én szoktam indulni(hajnali 2esetleg 3 ora)!
Egyébbként nem vagyok tahó és megkapod a képeket pendrájvon!
De ez csak akkor lehetséges ha jösz hétvégén!