Visszaolvastam egy kicsit és gondoltam, megosztom a tapasztalataimat Krauser ügyben !
Nos, én K5-ös dobozokkal használtam a rendszert, ami ugye 47 literes dobozokat jelent... Bár tudom, hogy nagy kofferbe jó pakolni, de égés vele utazni, ez ebben az esetben nem igaz, mert jól pakolhatóak a dobozok és rettenetesen jól is néznek ki. A Full Gas-nál voltam szervizen és többen megkérdezték, hogy honnan van a cucc, mert ennyire stabil rendszert, ami ráadásul ennyire nem tűnik fel a mocin (mármint a tartók) még nem láttak. Ez jól is esett!
Nem lóg ki oldalra a K5-ös doboz sem, bár oda kell figyelni, mint minden doboznál (kocsik között főleg). De a legjobb, hogy más dobozt is feltehetsz rá, kisebbet, keskenyebbet. Feldobok pár képet, azok alapján könnyebb dönteni is. Jó túrázgatást!
Nemfogod megbánni Zoo!
Majd amikor szinte laponfekve közlekedsz a kanyarokban,akkor leszel igazán boldog,és megérted majd,hogy mekkora különbség van motorozás,és motorozás között!
Én ezt is köszönhetem Menyának,mert a kanyarokban mindig elmaradtam a Többiek mögött!
Mostanra már remélem,hogy büszke rám a Sith Nagy Úr!
Ha kijártad volna Menya Kanyar Iskoláját,akkor Te is képes lennél ilyen szélű gumi tulajdonosa lenni! ,és nem kéne kölcsönkérni senkítől,hogy lefotózd!
Pedig 2hónap kihagyással mentem fel a 2-esre,ahol a balesetünk történt....
hali
egyenlöre még innen szerezhetö be meg e-bay-röl... http://www.corbin.com/suzuki/h...
iszonyú nagyot mutat rajta meg roppant praktikus...hadj fényezzem már,de az tény hogy majdnem 1 évig hajkurásztam meg spóroltam rá...hogy ilyenem legyen
úgy voltam vele egy álom-mocihoz álomdoboz is dukál...
Holnap délután?