Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irígy is vagyok rád!
Holnap délután?
Ma is voltam kanyargásznyi!
Sziasztok!

Visszaolvastam egy kicsit és gondoltam, megosztom a tapasztalataimat Krauser ügyben !

Nos, én K5-ös dobozokkal használtam a rendszert, ami ugye 47 literes dobozokat jelent... Bár tudom, hogy nagy kofferbe jó pakolni, de égés vele utazni, ez ebben az esetben nem igaz, mert jól pakolhatóak a dobozok és rettenetesen jól is néznek ki. A Full Gas-nál voltam szervizen és többen megkérdezték, hogy honnan van a cucc, mert ennyire stabil rendszert, ami ráadásul ennyire nem tűnik fel a mocin (mármint a tartók) még nem láttak. Ez jól is esett!

Nem lóg ki oldalra a K5-ös doboz sem, bár oda kell figyelni, mint minden doboznál (kocsik között főleg). De a legjobb, hogy más dobozt is feltehetsz rá, kisebbet, keskenyebbet. Feldobok pár képet, azok alapján könnyebb dönteni is. Jó túrázgatást!
Cool ez a Naked!
milyen szép fejidom...
Köszke mindkettőtöknek!
Mister! Nagyon RAPTOROS!
Csak gratulálni tudok Meg persze büszke is vagyok
aaaaa ne is mond már tavaly megvoltak a pálya gumacsaim....hogy élvezkedjek...nah majd folyt köv....
Nemfogod megbánni Zoo!
Majd amikor szinte laponfekve közlekedsz a kanyarokban,akkor leszel igazán boldog,és megérted majd,hogy mekkora különbség van motorozás,és motorozás között!
Én ezt is köszönhetem Menyának,mert a kanyarokban mindig elmaradtam a Többiek mögött!
Mostanra már remélem,hogy büszke rám a Sith Nagy Úr!
Sia Maci!
Benyomtuk Viktorral a videót,és ennek hatására meghosszabították szeptember 30.-ig az ügy lezárását....tehát várunk tovább....

okézsoké,majd eljön az az idö is mikor résztveszek azon a napon....
mizu az ügyetekben?
Ha kijártad volna Menya Kanyar Iskoláját,akkor Te is képes lennél ilyen szélű gumi tulajdonosa lenni! ,és nem kéne kölcsönkérni senkítől,hogy lefotózd!
Pedig 2hónap kihagyással mentem fel a 2-esre,ahol a balesetünk történt....
ahogy mondják....alakul mint púpos a prés alatt
nah azt a hátcsó gumit kitöl kérted el ez fotózás kedvéért
hali
egyenlöre még innen szerezhetö be meg e-bay-röl...
http://www.corbin.com/suzuki/h...
iszonyú nagyot mutat rajta meg roppant praktikus...hadj fényezzem már,de az tény hogy majdnem 1 évig hajkurásztam meg spóroltam rá...hogy ilyenem legyen
úgy voltam vele egy álom-mocihoz álomdoboz is dukál...
Szép a kipufod
Nem olyan rég még hó esett ama bizonyos körforgalomban! .
az jó buli...bizonyárra szarrá áztok, mert hogy itt a labancok határán 1300-al esik az eső....