Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hopp a kép lemaradt!
Királykék XX!
Mr! Köszi a vendéglátást!
szerintem nem a kopórész van deformálódva, hanem a felfogató része.
Azok régi vidik.....már a múlt az előző Busával.......
Azóta sokkal veszélyesebb vagyok!
Én az USA-ból rendeltem, kb 55 ből itthon volt 2 vadiúj gyári, de most sajnos nincs annál az eladónál. Viszont van két hullámos Galfer tárcsám, nemsokára felpróbálom azokat a motoromra, ha azok jók lesznek, 50-ért a tied lehet a két gyári (kb 2000 kilométert futottak csak).
Ugy biza!
nem szükséges így beszélned(hozzá enyhe kézmozdulat dzsedi módra)
filmezünk uram hayabusa?sok változtatás szükségeltetik 260 lohoz nem elég a gyotsítócsík
Úgy beszélsz,mint Obi Van Kenobi!
azt bizony megköszönném!tel v. személyesen?
Én is nagyon furcsállom! Talán a Challenger Űrsiklóval találkozott Zorró?

Naná hogy csak ezt tudtam írni !
nem bírok az adatlapommal!krisztián vagyok,gsxr1000k7,
Valamikor, a múlt ködébe veszően én használtam ezt a nicknevet. Ha gondolod szívesen segítek egy e-bay felhasználónevet létrehozni, meg a vásárlásban is.
Üdv az Uraknak!

(Külön üdv Feket663-nak, rég beszéltünk :-)

Van egy kis gondom a busám első kerekénél. Nagy fékezéskor beráz az eleje. Tavaly előtt volt ilyen gondom, amikoris a jobbos tárcsa magától behullámosodott. Akkor emiatt hamar el is kopott azon az oldalon a fékbetét. Nem volt benne túl nagy ütés, az ki is lett egyengetve, utána jó volt minden. Most megint beráz az eleje fékezéskor, sőt vészfékezésni nem is tudok már normálisan. Ma felraktam állványra gépet, és sem a gumi, sem a felni nem üt, sőt a jobbos féktárcsa is kb 0,2-0,3 mm-t üt csak, tehát jóval kevesebbet, mint amikor szar volt tavaly előtt (ez talán még benne is van a tűrésben), fékbetétek sem kopnak rendellenesen. A kormánycsapágy is jó.

Gondoltam, azért feldobom itt a kérdést, mielőtt beruháznék egy garnitúra új féktárcsára.

Egyébként gyári új féktárcsa beszerzésre van tippetek, hol tudné legolcsóbban hozzájutni? Kb mennyibe kerülhet egy pár?

Előre is köszi a segítséget!
260 nyiha?nem sok az egy kicsit?
Még feldolgozás alatt van,biztos jó lesz! . .
Fistvánt itt éred el!
Írd le,hogy mi a gondod,és ha tud segít,mert Ő egy Szent Ember féle "nálunk",itt a topic-ban!
Mi a 260ló Zorró? ,
hol találom fistit?jo lesz így az adatlapom?
Mágnes!Ezt tudtad írni Fistvánnak,az E-bay Mágusának? , , , ,
GáborXX!
Csak nem nééélkülem bandáztál a területemen?

BusaCsabi!
Bocsi, hogy csak úgy eltüntünk Leányfalunál, de a srácnak ott volt a nyaralója és hát egy 260lovas K8-at nem igazán érek útól!
A twoBrothers tényleg behugyozás jól szól! Kirázott a hideg amikor húztad neki!
online aukciósház
Az a hely,ahol Te vagy a MÁGUS!
A "Ragadozó"Úr a segítségedre szorul szerintem a törött Banditjával!
Predator!
Ő a Te embered!
Fistván tud segíteni rajtad!
Mi az az e-bay?