Én a xenonbolt.hu-n azt olvastam, hogy a gyújtás után leesik a feszültség egészen 85 voltig. Mondjuk azt se szivesen fogdosnám... A motorvezérlésnek is jót tenne...
Na baszki ezt nem tudtam én meg csak fűzném befelé a sok kurva kébelt aztán meg az agyvérzés kerülgetne , hogy mit is basztam el. Köszönöm nektek és ha valami gondom van először megkérdezlek benneteket. Ja a fiamnak problémái vannak az egyik tanárnővel szerintetek holnap ássam el vagy várjam meg a hétfőt?
Gumiügyben! Conti itt jó áron van http://gumicity.hu/ vagy Üllőn van egy gumis, talán nála a leg olcsóbb, bár az idei árakat nem tudom de fel kell hívni 06209335232 hátha!
Köszi Fistván azthiszem ha neked bevált akkor biztosan jó lessz és még egyszerűbb is mint az izzót szétszedni vagy esztergáltatni alá műanyagot. A gyujtót hová szerelted be mert a fejidom alatt nem sok hely van. LACI 75
Nekem is S1-es Schuberth van, de mellette van még egy Suomy Spec 1r-em is. Az kicsit zajosabb, viszont nagyon kényelmes, könnyebb a szemüveget belevarázsolni. Kecskeméten a Parilla Kft-nél 80-ból kijön a grafikás Spec 1r. Annyiért nagyon jó az ár szerintem.
fistvan
kaptam mailt a cégtöl és azt mondták hogy jövöhéten kapok árajánlatot a rendszerre meg tudnak mindent oldani bár milyen kérésem van,szóval elég derüs hirek,mint emlitettem nagyon jó ár ajánlatot kaptam a Two Brotherektöl,voltam most a motors shown ott sem voltak olcsóbban minden 800 eu fölött kóstált még a Viper is Scorpions ,az a lilás cég is volt ami ógy nézett ki mintha meg lenne égve,az nem is jön be ,most még itt a Mondello park racing team is adott számot hogy épitenének nekem rendszert de végeket valahonnan szerezzek be mert ök csak racert csinálnak mint Valdóék szóval onann is kapok majd jövöhéten árajánlatot és "döntés" pillanat lesz! de már látom hogy a Valdóék fognak rendszert épiteni és rá biggyesztek brothert a végére...
képek a motoros show ról Dublinból...
xm extrem team kis prdukciója
ir hoszetesz -nem leszet szerintem el ájulva töle ettöl jobbakhoz vagyunk szova magyar országban
és burtális festés nitrós busa!
Sisak kérdésben ki az erős?Ugyanis az is kell!Használt gondolom füst!Újban melyik a jó szerintetek 80-100ezer körül?Esetleg vki vmi alkalmi vételt nem tud?
De írtad h "ha merész vagyok" Azt mire értsem...h nem érkezik meg a gumi v eltűnik a pénz...
Van vmi rossz hír az oldalról?
kaptam mailt a cégtöl és azt mondták hogy jövöhéten kapok árajánlatot a rendszerre meg tudnak mindent oldani bár milyen kérésem van,szóval elég derüs hirek,mint emlitettem nagyon jó ár ajánlatot kaptam a Two Brotherektöl,voltam most a motors shown ott sem voltak olcsóbban minden 800 eu fölött kóstált még a Viper is Scorpions ,az a lilás cég is volt ami ógy nézett ki mintha meg lenne égve,az nem is jön be ,most még itt a Mondello park racing team is adott számot hogy épitenének nekem rendszert de végeket valahonnan szerezzek be mert ök csak racert csinálnak mint Valdóék szóval onann is kapok majd jövöhéten árajánlatot és "döntés" pillanat lesz! de már látom hogy a Valdóék fognak rendszert épiteni és rá biggyesztek brothert a végére...
képek a motoros show ról Dublinból...
xm extrem team kis prdukciója
ir hoszetesz -nem leszet szerintem el ájulva töle ettöl jobbakhoz vagyunk szova magyar országban
és burtális festés nitrós busa!
Mi pééézzz?
Sisak kérdésben ki az erős?Ugyanis az is kell!Használt gondolom füst!Újban melyik a jó szerintetek 80-100ezer körül?Esetleg vki vmi alkalmi vételt nem tud?