Én már 48ért találtam hátsót (Z6),de hátha vkinek vhol van esetleg kedvezménye...v vhol pont lesz akció...kivárjuk!
Fistván!Tudom ez a stílus csupán jókedvből+tiszteletből jött!Látva a gépedet
Meg a többiekét!Le vagyok maradva!
Hamár sporttúra gumi, én a Pirelli Diablo Strada-t is megemlíteném. Az anyaga azonos a Z6-ossal, csak a minta más, és ha megkeresed az Index.hu Motor-Robogó topikjában Mcemru-t, biztos tud rá egy jó árat mondani, már biztos a Z6-ra is.
Vitába szálnék gumi kérdésben, mert nekem a busán Z6-van fent és 14000 km mentem el vele.
Nem versenypályára való detúrázáshoz hibátlan.
A 2007-es árlista szerint a hátsó 49.900.-ft
Az első 44.500.-ft
Én a Pirelli Diablo Corsat tudom ajánlani, 7000-t bírt ki és nagyon jól tapad közúton. Pályán nem voltam soha, így az ottani tapadásról nincs tapasztalat. Nekem az előző motoromon a kedvencem volt a Z6-os Metzeler, de erre a motorra nem tenném rá semmiképpen, magamat ismerve...
Engem nyugodtan tegezhetsz.
Fistvan Úr!
Maga nem tud valami okosat gumi kérdésre?Nekem inkább a futásteljesítmény a mérvadó+egy kis tapadás!Nem szoktam pályázni.
A Dunlop D208 5000km-nél elfingik,de jól tapad!
Esetleg v.mi jobb?
Nekem is gumi kérdésem lenne,méghozzá a Metzeler Z6.Ki mennyiért tudja(ha tud)?
Menyus úr Maga mint (versenyző) mit javasol?
Én inkább hosszúkat megyek nem "sok" csőgázas kigyorsítással.
Ki-Mit mondd?
Köszi!
Sziasztok megjöttem.
Fistvan én pénteken próbálkoztam a xenonnal de a busa égőjét a tompítottból mikor kivettem az izzó
szélén lévő perem mellett volt még kb. 5mm vastag műanyag távtartó perem.
A hagyományos izzókon pedig csak a lemezvastagság van, ezért hiába passzolt a tányérja a régi ágő helyére mikor ráhajtottam a drót biztosítót a xenon izzó kimozgott. Az eredeti égőről nem akartam lebarkácsolni a távtartót mert akor az égőnek anyi és csütörtökön viszem műszakira a vasat és hát égő nélkük biztos örültek volna nekem.
Azért kérdeztem, hogy ismered-e ezt a fajtát amit felraktál mert he nem kell barkácsolni akkor a régit kidobom a francba és megveszem inkább ezt. LACI 75
beszéltem az emberkével aki csinálja tudnikell, hogy ketten csináljk a dobokat csak külön vállalkozásban
a lénnyeg érdeklődtem dobok után magamnak és rékérdeztem tud e csinálni bilincset válasz persze csak kell neki a pontos méret sajna a nevére már nem emlékszem de itt a száma:0630 8515638
a cím:6640 Csongrád Perczel Mór u 7.
A srácot Atkári Krisztiánnak hívják, az oldala:http://atkari-design.uw.hu/, és itt egy másik általa szépen megfestett motor, amelyiket már láttam vagy 2-szer Kunmadarason, igaz eléggé lelakott állapotban:
Rámozdulok a dologra!
Én már 48ért találtam hátsót (Z6),de hátha vkinek vhol van esetleg kedvezménye...v vhol pont lesz akció...kivárjuk!
Fistván!Tudom ez a stílus csupán jókedvből+tiszteletből jött!Látva a gépedet
Meg a többiekét!Le vagyok maradva!
Vitába szálnék gumi kérdésben, mert nekem a busán Z6-van fent és 14000 km mentem el vele.
Nem versenypályára való detúrázáshoz hibátlan.
A 2007-es árlista szerint a hátsó 49.900.-ft
Az első 44.500.-ft
Engem nyugodtan tegezhetsz.
Ráfekszek a típusra,Te mennyiért tudod? KB?
Maga nem tud valami okosat gumi kérdésre?Nekem inkább a futásteljesítmény a mérvadó+egy kis tapadás!Nem szoktam pályázni.
A Dunlop D208 5000km-nél elfingik,de jól tapad!
Esetleg v.mi jobb?
Nekem is gumi kérdésem lenne,méghozzá a Metzeler Z6.Ki mennyiért tudja(ha tud)?
Menyus úr Maga mint (versenyző) mit javasol?
Én inkább hosszúkat megyek nem "sok" csőgázas kigyorsítással.
Ki-Mit mondd?
Köszi!
Fistvan én pénteken próbálkoztam a xenonnal de a busa égőjét a tompítottból mikor kivettem az izzó
szélén lévő perem mellett volt még kb. 5mm vastag műanyag távtartó perem.
A hagyományos izzókon pedig csak a lemezvastagság van, ezért hiába passzolt a tányérja a régi ágő helyére mikor ráhajtottam a drót biztosítót a xenon izzó kimozgott. Az eredeti égőről nem akartam lebarkácsolni a távtartót mert akor az égőnek anyi és csütörtökön viszem műszakira a vasat és hát égő nélkük biztos örültek volna nekem.
Azért kérdeztem, hogy ismered-e ezt a fajtát amit felraktál mert he nem kell barkácsolni akkor a régit kidobom a francba és megveszem inkább ezt. LACI 75
Bridgestone Battlax BT012 gumiról tud valaki infót mondani?
a lénnyeg érdeklődtem dobok után magamnak és rékérdeztem tud e csinálni bilincset válasz persze csak kell neki a pontos méret sajna a nevére már nem emlékszem de itt a száma:0630 8515638
a cím:6640 Csongrád Perczel Mór u 7.
Raptorosoknál próbáltad ? náluk kell, hogy legyen csak magában adnak e azt nem tudom
Akkor menet közben se húzd be a féket,mert "széjjerobbanik" ?