Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Fistvan szerintem csak beleestél a szórásba ezt én sem hallottam még szétrobban a gumikarmantyú háááát vaze szerintem az emberkének tele volt a töke a nézelődőkkel javaslni kellett volna ,hogy legközelebb kerítsék körbe a csodamasinát mint a műanyag B Kinget , akkor nem fogják húzogatni piszkálgatni stb. még jó, hogy én nem kaptam majdnem minden motoron megnéztem milyen a fék és kuplung a kutya nem szólt.
Viszont amikor olyat láttam, hogy a tag felül a sportgépre a nagy buzi övcsatja meg súrólja a tankot zsír gépeknél NA ITT már én is beadtam volna a törülközőt
Erről konkrétan semmit sem tudok. De saját magamnak, illetve egy másik Hayabusás barátomnak én tettem be xenont. Valószínű, hogy ez is hasonló.
Fistvan.
Engem érdekelne tudsz valamit róla? Most elmegyek a gyerekért az anyósomhoz de nemsokára jövök.
Baján egész délután esik az eső, nem valami motoros idő van. A kiállításról csak annyit, hogy nekem sem tetszet igazán. Jók legyetek. LACI 75
http://www.motostyling.hu/a43/...
Hátha érdekel valakit...
Nem tudom...
Ilyen vagy hasonló gumi kéne ovál dobhoz nekem. Hol lehet beszerezni? Vagy?
Ha annyi esze van, meg is érdemli. De 40-ért nem rossz...
Mondjuk, amennyiért Te vettél kipufogót, az a legjobb!
És tuti van akinek eladják annak!
Sejetettem!
Természetesen nem, hisz Mo.-on vagyunk
Ez az aminek látszik?
Ha valakinek kell, ilyen dobokat tudok szerezni kb. 40 eFt/db áron:
Zoo! Mi a helyzet a Vlado dobokkal? Nem küldtek árajánlatot?
fistván akkor meg irom az iwiw en a cimem mert csak 1 hetet leszek március 19-25 ig szóval nem sok idöm lesz fel markolni ,,,
köszi elöre is
meg jött az ár ajánlat a Two Brotherstöl 525 pound angol az kb 700 eu a hayára a kipufogó végek M es szériia Titánium,most megyek itt is motor show lesz szét nézek hátha van valami "ár" esö!
nehogy Yoshimurákkal avgy Brotherekkel jöjjek vissza
Egy lehetséges tunning bőpénztárcával rendelkezők Busa tulajok részére
majd összeszedem magam.....
BV6 nálam van az olaj! A kiállítással kapcsolatban egy érdekesség. A BKing egy műanyag szar volt, itt ott törötten és összeragasztva, (van képem róla) aztán a seggén csak dísz a két kipufogó, igazából 1, az ülés műanyag, szóval csak egy dísz volt az egész. Az egyik tévés társaság azt hiszem a sport1 motoros műsora, épp akkor vette fel róla a riportot, és a szöveg: És végre itt látható magyarországon elsőként élőben a BKing! Anyád!
Zoohayabusa! Ha itthon leszel, értesíts, elküldöm postán.
Az a baj, hogy ezt az üzlet tulajdonosa, neves versenyző, streetfighterbajnok mondta...
Ellenpontként a képen látható motorján semmi elsőfék nem volt. Lehet, hogy kipukkant a gumikarmantyú?
Remélem montad neki,hogy akkor ilyem motort nem veszel,és az összes ismerősöd is lebeszéled róla Jó üzleti fogás egy műszaki hajnalkát ilyen helyen beszélni hagyni Lelki szemeimmel már látom 200 ról fékeznék,és upsz a gumi karmantyúm oda lessz,majd pár hatástalan üres húzás,és úgy végzem mint szúnyog a szélvédőn
Hello mindenki. Tegnap voltam ezen a szép kis kiállításon. Nekem nem nagyon tetszett, rengeteg ember volt, nem nagyon lehetett hozzáférni semmihez. Az egyik kiállító még jól le is b...tt, mikor meghúztam a motorjának a fékjét, hogy ne nyúljak hozzá, mert szétrobbanhat a gumikarmantyú benne, mert ő már látott ilyet. Érdekes módon nekem is ilyen fék van a motoromon, nekem még nem robbant szét, pedig húzgálom álló helyzetben is, amúgy sem 4 újjal húztam a féket, csak azt akartam megnézni, hogy az enyémhez képest mennyire kemény. Na mindegy.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!11000-nél le szabályoz Nem vágom hogy jött ki a 412
220=352,de max 310 lehet