Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3000
Megyek én is , sziasztok!
Akkor majd vele kullogok
Sokszor a lassabb tempo sokkal veszélyesebb,tavaly voltam velük az évzáró túrán az ötödik összetört motor után hazajöttem nem akarok megbántani senkit, de az a létszám már nagyon sok,és az autosok reakcioja sem lesz pozitiv.
Megyek is, jó éjt mindenkinek!
BV6 most válaszoltam! Nem is magam miatt aggódtam annyira mint a drága cimborámért, aki még nem volt igazi motorosok között! Remélem olvassa majd!
Normális tempóban szoktunk túrázni,és figyelünk mindenkire!Nyugi nem fogsz le maradni!Ha mégis akkor meg várunk.
Helló Cool13!

Busásokkal még nem voltam, de általában nagy konvolyban haladó motoros társaság nem száguldozik úgy mintha 1-2 vagy 3 motors menne. Egyébként még nekem is igen csak szokni kell a vasat, max kullogunk utánnuk ketten:)) .....szerintem a tempó miatt nem kell izgulnod:)

Válasz ment.

üdv.
Na nem rád vagyok kiváncs Rossi!
Az évadnyitó túrára is azért jelentkeztem, mert ott kihangsúlyozták hogy a közlekedési szabályoknak megfelelő a tempó!
Általában lightosan haladunk Hidd csak el
Ennyire gáz? Lehet a túramotorosokal kell nekem motorozni?
Ajjj jajjj
Srácok vegyük figyelembe azt is ha megengeditek, hogy ne legyen rohanós a dolog, nem szeretnék száguldozni, meg ha minden igaz lesznek köztünk olyanok is akik, nincsenek hozzászokva s gyors menetekhez! Nem akarom elvenni a kedveteket, csak még nem tudom milyen a társaság motorozás közben, mekkora a tempó, stb. Én meg beszari vagyok!
Bocs BV6 most válaszoltam.
Okés dodo! Úgy szervezzük,hogy legkésőbb 3 ra ott legyen a csapat
Hát igen 3 óra körül el kellene kezdeni,én maradok itthon és addigra ami kell elkészítem.
Márc 15-Évad nyitó gurulás utáni bográcsolás:
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor el fér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szépmilkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-moso masa a hárombetűssel :)
-BV6
Szerintem a nagy csapattól 2 körül le kéne válni,hogy oda érjünk Dodo- hoz időben!
Bocsesz fiúk,kilépek!
Hajnal 2-óta fennt vagyok,és harcos lesz a holnapom is! Éljen az ifjú pár! Aha....
Este 21,22,23-kor jövök!
Jó hétvégét Nektek!
Jól van na... nem lesz gáz, csináljuk
ezt a képességet még tanulnom kell.............megyek és átgondolom
Bv6!
Ne bomolj!Vágjuk a hagymát!És főzzük a pöcit!Az a kaja!
Gyűlölöm ezeket a műtyűrös szarokat!Pöcsölös,idegesítő....
Egyszerűbb főzni!
Én nem!
Pedig tavaly agusztusban Monorról hazafelé találkoztam az átfutás közben refitől lefagyó,cserbenhagyó Németjuhász keverékkel.....Én.....perec....Ő...cserbenhagy,továbbfut!
A sötétség a mi jóbarátunk!/Vuk/
Nem akarok biciglizni" de le a kalappal ...... azt hitte egyszerű lesz a dolgom, de ezek után kezedem átértékelni