Sokszor a lassabb tempo sokkal veszélyesebb,tavaly voltam velük az évzáró túrán az ötödik összetört motor után hazajöttem nem akarok megbántani senkit, de az a létszám már nagyon sok,és az autosok reakcioja sem lesz pozitiv.
Busásokkal még nem voltam, de általában nagy konvolyban haladó motoros társaság nem száguldozik úgy mintha 1-2 vagy 3 motors menne. Egyébként még nekem is igen csak szokni kell a vasat, max kullogunk utánnuk ketten:)) .....szerintem a tempó miatt nem kell izgulnod:)
Srácok vegyük figyelembe azt is ha megengeditek, hogy ne legyen rohanós a dolog, nem szeretnék száguldozni, meg ha minden igaz lesznek köztünk olyanok is akik, nincsenek hozzászokva s gyors menetekhez! Nem akarom elvenni a kedveteket, csak még nem tudom milyen a társaság motorozás közben, mekkora a tempó, stb. Én meg beszari vagyok!
Márc 15-Évad nyitó gurulás utáni bográcsolás:
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor el fér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szépmilkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-moso masa a hárombetűssel :)
-BV6
Szerintem a nagy csapattól 2 körül le kéne válni,hogy oda érjünk Dodo- hoz időben!
Én nem!
Pedig tavaly agusztusban Monorról hazafelé találkoztam az átfutás közben refitől lefagyó,cserbenhagyó Németjuhász keverékkel.....Én.....perec....Ő...cserbenhagy,továbbfut!
A sötétség a mi jóbarátunk!/Vuk/
412 km/h.
Busásokkal még nem voltam, de általában nagy konvolyban haladó motoros társaság nem száguldozik úgy mintha 1-2 vagy 3 motors menne. Egyébként még nekem is igen csak szokni kell a vasat, max kullogunk utánnuk ketten:)) .....szerintem a tempó miatt nem kell izgulnod:)
Válasz ment.
üdv.
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor el fér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Mr.H.-né,de csak 10fok felett...
-Szépmilkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-moso masa a hárombetűssel :)
-BV6
Szerintem a nagy csapattól 2 körül le kéne válni,hogy oda érjünk Dodo- hoz időben!
Hajnal 2-óta fennt vagyok,és harcos lesz a holnapom is! Éljen az ifjú pár! Aha....
Este 21,22,23-kor jövök!
Jó hétvégét Nektek!
Ne bomolj!Vágjuk a hagymát!És főzzük a pöcit!Az a kaja!
Gyűlölöm ezeket a műtyűrös szarokat!Pöcsölös,idegesítő....
Egyszerűbb főzni!
Pedig tavaly agusztusban Monorról hazafelé találkoztam az átfutás közben refitől lefagyó,cserbenhagyó Németjuhász keverékkel.....Én.....perec....Ő...cserbenhagy,továbbfut!
A sötétség a mi jóbarátunk!/Vuk/